Керамична преса за коса! - 7

• 55 123
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ох... много модели на Ремингтон ... съвсем се обърках, кой да си поръчам?! 🤦🏻♀

# 541

Най-добре никой, преди имах GHD и реших да я сменя с на ремингтън, взех една от технополис, косата ми ставаше коренно различна с нея, твърда и някак странна. С 300 разправии я върнах и си взех парите обратно. После изпробвах друг модел пак на ремингтън, беше на приятелка, пак същата работа, не я усещах като с професионалната преса. Та за мен са един дол дренки ремингтън и сие, ако опиташ от по-висок клас ще усетиш разликата.

# 542
То е ясно, че от GHD към Ремингтън, няма да ти хареса Ремингтън Grinning Това, което виждам от GHD в клипчета обаче не ме впечатлява, а съм виждала на живо изправени с тях и е супер, защо така? Yum

# 543
При мен в един момент взе да ми идва силна, направо се чуваше цвърчене от пържене от косата. Те нали нямат терморегулатор, сега съм с на бейбилис елипсис 3000 и съм супер доволна, отделно за специални случаи имам стиймпод на лореал, но рядко я вадя вече, голяма олелия с тия води, резервоари.

# 544
Ох, всичко хубаво е изчерпано. Frowning1Някой може ли да препоръча подобни преси на тази https://www.arlen.bg/product/5226/presa-s-keramichni-arganovi-pl … al-styler-s3.html
Искам нещо професионално до 160лв Disappointed Relieved
Насочила съм се към тези 1.https://victoriastyle-shop.com/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84% … -gammapiu-tc-oil/
2.https://victoriastyle-shop.com/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84% … gammapiu-keratin/, но нямам идея за моята коса ли е тази марка.. Дълга, чуплива, със сухи краища, не ми е тънък косъма, но не е и дебел.Rolling Eyes

# 545
  • Варна

Най-добре никой, преди имах GHD и реших да я сменя с на ремингтън, взех една от технополис, косата ми ставаше коренно различна с нея, твърда и някак странна. С 300 разправии я върнах и си взех парите обратно. После изпробвах друг модел пак на ремингтън, беше на приятелка, пак същата работа, не я усещах като с професионалната преса. Та за мен са един дол дренки ремингтън и сие, ако опиташ от по-висок клас ще усетиш разликата.

Аз сега съм точно с ghd Wink но се прецака кажела и и ми прави проблем.

# 546
Frozen след ГХД, ремингтън изобщо не е добър избор, повярай ми.

# 547
  • Варна
Здравейте
аз след много дълго мислене и чакане Арлен да заредят желания от мен модел на Дива ,взех този модел на Ремингтон:
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s … otect-intelligent
След като я тествах в продължение на два месеца и изтървах срока за връщане я опаковах прилично и я продадох ...изобщо не съм доволна , даже фризьорката ми ме попита какво съм направила с косата си , стана суха , като изкуствена ....абе ужасна .Още не мога да я въстановя .А използвам марката от 7-8 години , имам толкова стар модел от който съм супер доволна , дори не знам кой точно е .Всички букви и цифри са изтрити и не мога да се сетя .
Сега съм отново в чудене и мислене какво да взема .Честно казано направо съм в ужас като гледам състоянието на косата си .Извода е ,че колкото и да е добър един продукт и хвален не е за всеки .Е мога ли постоянно да купувам преси и да ги продавам докато уцеля моята  newsm78

# 548
А какъв цвят е старата ти?
Мисля, че така можеш да я разпознаеш

# 549
  • Варна
А какъв цвят е старата ти?
Мисля, че така можеш да я разпознаеш
Черна , няма дисплей ,но има копче въртящо за регулиране на градусите и е на степени от 1 от 6...
много много старичка ...заглеждам сега тази червената Silk ,обаче не смея да рискувам .Не искам повече да има масла ,ако трябва аз ще си ги слагам на косата.Според фризьорката ми точно това е причината за сегашното състояние на косъма .Тя го обясни че се е получил ефект пържене .Незнам дали е вярно , но е адски добра в работата си .

# 550
Моя позната ползваше червената, много лъскава и беше косата, но е тъмна, дъщеря ми е руса и никога няма такава лъскавина съм забелязала. Това за маслата съм го чувала и аз, а толкова много хора я хвалят, дори нов модел  и пуснаха...

# 551
Според мен кератина в самата преса не ти е подействал добре на косата, аз имах стария модел на кератиновата и бях доволна. Силк мисля, че ще ти хареса.

# 552
С каква коса си?
И за къдрене, и за изправяне ли я ползваш?

# 553
  • Варна
И аз съм руса ,не от най най-светло русите ,но руса Grinning
И да по тъмните коси найстина стоят някак бляскави , но няма шанс да се боядисам тъмна .
Ами четох за Силк че тя пък била обогатена с копринен протеин и правила косата копринено лъскава.Значи пак има нещо в нея или.... newsm78 , страх ме е вече -

# 554
Силк наистина придава блясък, виждала съм и върху светла коса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт