Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • * Under the stars *
Момичета , може ли да ми препоръчате измивен гел за лице с частици , които да не са много дребни , но и да не е нещо прекалено грубо - искам да ги усещам , но и да не дразнят кожата , а ако може и да не я изсушава допълнително ще е супер Simple Smile Кожата ми е нормална към суха , имам черни точки и от време на време по някоя пъпчица .
И какво ви е мнението за триците за лице ? Използвате ли и ако да какви - пшенични , кайсиеви , бадемови ?

# 496
Аз имах навремето спиралата на Макс Фактор 2000 калории, и още веднъж я получих подарък с някаква покупка. Не е лоша, но с абсолютно нищо не ми направи впечатление. Спирала като спирала
И аз съм я имала. Тази е с извита четка и доколкото виждам по клипове прави хубав обем и дължина. Аз сякаш много свикнах с маслените спирали и сега немога да заобичам други..
😁
Може ли сравнение между маслените спитали и останалите? Въобще не бях обръщала внимание на това Simple Smile

# 497
Момичета , може ли да ми препоръчате измивен гел за лице с частици , които да не са много дребни , но и да не е нещо прекалено грубо - искам да ги усещам , но и да не дразнят кожата , а ако може и да не я изсушава допълнително ще е супер Simple Smile Кожата ми е нормална към суха , имам черни точки и от време на време по някоя пъпчица .
И какво ви е мнението за триците за лице ? Използвате ли и ако да какви - пшенични , кайсиеви , бадемови ?
Аз съм много доволна от измивния гел на Билка с бяло грозде. Кожата ми е мека и добре почистена след ползването, а и е много икономичен (сега го ползвам и за ръцете, че си взех на Балеа и чакам да свърши вече този Grinning)

# 498
Панорамик е спиралата, която си взех. На мен не ми дразни на очите. Прави миглите подредени, извити и с обем+дължина. За мен + на маслените спирали е ,че изсъхват по-бавно от останалите и позволяват повече наслагване(за мен това е важно, защото обичам обемните мигли). Свалят се по-лесно(аз свалям само с топла вода) и самото черно е някак по-наситено.
п.с. И аз не съм доволна от Смоуки на ГР. Някой ако е доволен от нея и я желае (от София), мога да я подаря.

# 499
Панорамик е спиралата, която си взех. На мен не ми дразни на очите. Прави миглите подредени, извити и с обем+дължина. За мен + на маслените спирали е ,че изсъхват по-бавно от останалите и позволяват повече наслагване(за мен това е важно, защото обичам обемните мигли). Свалят се по-лесно(аз свалям само с топла вода) и самото черно е някак по-наситено.
п.с. И аз не съм доволна от Смоуки на ГР. Някой ако е доволен от нея и я желае (от София), мога да я подаря.
Може ли снимка на тази спирала Панорамик Blush

# 500
Може ли снимка на тази спирала Панорамик Blush

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 10:23 от blondyberry

# 501
Аз пък точно от розовата на Golden Rose останах много доволна- обемни, извити и подредени мигли. Явно всичко е до мигли, защото пък много момичета хвалят Maybelline Sensation и Total Temptation, които за мен са голямо разочарование Simple Smile

# 502
Аз пък точно от розовата на Golden Rose останах много доволна- обемни, извити и подредени мигли. Явно всичко е до мигли, защото пък много момичета хвалят Maybelline Sensation и Total Temptation, които за мен са голямо разочарование Simple Smile
Явно, да...аз точно тези двете ги обожавам, а както се вижда моите мигли са редки, а тези двете спирали ги правят страхотни.

# 503
  • Бургас
Ей,дами,изкупили сте спиралата Панорамик.Аз така и така ходих,и си взех Dramatic lashes.Нея никой не я е похвалил и имаше мнооого бройки.Тези дни ще я пробвам.Като за 5 лв все ща върши работа поне 2-3 месеца.Много е хубаво,че ГР са взели да слагат фолио на спиралите.Така човек е сигурен,че няма да е отваряна,омазана и засъхнала новата спирала.

# 504
Пристигна ми поръчката от Ремедиум и видях, че са пратили, освен поръчаното, и някакви носни кърпички и балсам за устни Лакалут. Имам сигурно 5-6 вече отворени балсама за устни и се чудя дали да не го подаря този на някого. Даже не бях чувала, че Лакалут правят други неща, освен пасти, четки за зъби, води за усти и подобни. Хубав ли е, да не е някакъв смотан и да решат, че се отървавам от боклуци, като го подарявам.

# 505
Пристигна ми поръчката от Ремедиум и видях, че са пратили, освен поръчаното, и някакви носни кърпички и балсам за устни Лакалут. Имам сигурно 5-6 вече отворени балсама за устни и се чудя дали да не го подаря този на някого. Даже не бях чувала, че Лакалут правят други неща, освен пасти, четки за зъби, води за усти и подобни. Хубав ли е, да не е някакъв смотан и да решат, че се отървавам от боклуци, като го подарявам.

И на мен ми изпратиха балсам и конец за зъби на Лакалут,кърпички на Терафлу и 50 мл мицеларна пяна на Ла Рош.Останах много приятно изненадана.А тези балсамчета на Лакалут за приятни и лекички ако се сетиш да си ги намажеш не са лоши,веднъж като купувах паста и вървеше подарък към нея.

# 506

И на мен ми изпратиха балсам и конец за зъби на Лакалут,кърпички на Терафлу и 50 мл мицеларна пяна на Ла Рош.Останах много приятно изненадана.А тези балсамчета на Лакалут за приятни и лекички ако се сетиш да си ги намажеш не са лоши,веднъж като купувах паста и вървеше подарък към нея.

Да, на Терафлу бяха кърпичките, друго не са ми пращали, но поръчката ми беше малка. Преди около месец поръчах пак, беше за по-голяма сума и нямаше екстри към поръчката, така че вероятно е нещо коледно.

Мерси за мнението за балсама. Не искам да го отварям, защото им минава трайността, когато съм ги отворила повече бройки, преди да успея да ги измажа и се налага да ги хвърлям неизхарчени.

# 507
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, може ли да ми препоръчате хубав балсам за устни, защото в последно време попадам все на гадни. Като цяло основно съм ползвала на Нивеа, но нещо не уцелих последно хубав и затова взех един на Essence, обаче пък неговия цвят беше много червен и повече вървеше към червило, отколкото към балсам. И сега незнам какво да си купя, вие какво бихте препоръчали, може и да има лек цвят, но почти да не си личи

# 508
Като стана дума за подаръците от Ремедиум,на мен за първи път миналият месец ми пратиха подарък-листовки на Терафлу,носни кърпички и мини мицеларна вода на VICHY.
Само искам да кажа,че всеки месец поръчвам продукти от тях за минимум 60+ лева,имам акаунт в техния сайт и чак сега се сЕтиха да ми подарят нещо.Ми,сърдя им се Grinning

# 509
Здравейте Simple Smile, може ли да ми препоръчате хубав балсам за устни, защото в последно време попадам все на гадни. Като цяло основно съм ползвала на Нивеа, но нещо не уцелих последно хубав и затова взех един на Essence, обаче пък неговия цвят беше много червен и повече вървеше към червило, отколкото към балсам. И сега незнам какво да си купя, вие какво бихте препоръчали, може и да има лек цвят, но почти да не си личи

Можеш да пробваш нещо на Himalaya, Delia или пък Alverde с невен. От всичките останах много доволна (и всичките са без цвят) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт