Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 729
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате  продукт против за тъмни кръгове под очите?

# 556
Дами, някоя от вас с опит и мнение за серията на Eveline с витамин С. Серията е за суха и чувствителна кожа, аз съм с комбинирана, но мисля да пробвам поне маската за лице. В Лили е намалена до края на месеца.

# 557
Някой ползвал ли е този спрей https://www.boots.com/schwarzkopf-got2b-oh-my-nude-silky-done-de … ay-200ml-10252762
Търся нещо за разресване и блясък, след като изчезна любимият ми розов Глис https://www.google.com/amp/s/www.pinkmelon.de/test/hair/pflegen/ … -spulung.html/amp

# 558
И аз търся заместител на розовият Gliss, пробвах синият, който се води за блясък, но не прави косата така мека, бляскава и гладка, и ароматът му не ми харесва. Не знам как са другите цветове и кой се доближава до розовият.

Двуфазният розов спрей на Elseve също не ми харесва. Сплесква косата, утежнява я и на следващият ден е леко мазна.

И от маската на Garnier с банан не съм очарована. Придава на косата текстура, обем, мекота и аромат, но не и блясък.

Има някакво ново мляко за коса на Gliss, но не съм го пробвала, не съм чела и мнения за него.  Ако някой може да го сравни със старият розов спрей на Gliss, ще съм му благодарна.

# 559
  • Deutschland
Златистия спрей на Глис с масла не е лош. Скоро не съм купувала такъв обаче, защото ползвам олиото на Langhaar и кристалите на Биофарма.

# 560
Аз не съм ползвала розовия Глис, но съм много доволна от черния. Прави косата мека, загладена и й придава блясък.
И аз се интересувам от това розовото мляко Blush

# 561
  • Стара Загора
За блясък и мекота съм с 2 ръце за новия шампоан с кокосово масло на Elseve, както и олиото за краища с кокос на Avon. Много жизнена, мека, подхранена и със силен блясък е косата ми след тях. А и хидратира също. Ако ви се дават повече парички, най-любим ми е еликсира на Orofluido.

# 562
Ползвали ли сте Джон Фрейда - анти-фриз ? (Доколкто е бюджетен) Какво ви е мнението за него?

# 563
Да. Никакъв ефект не виждам.

# 564
От Джон Фрида скалпът ми се беше раздразнил здраво, а преди ми действаше супер, даже го бях похвалила.

# 565
Аз също не ги харесвам. Нищо от това, което съм пробвала, не мога да похваля.

# 566
Благодаря ви, момичета

Съответно следва въпросът: от какво сте доволни против фриз?

# 567
Благодаря ви, момичета

Съответно следва въпросът: от какво сте доволни против фриз?
От серията против фриз на ALFAPАRF.

# 568
  • Пловдив
Здравете, искам да купя на майка ми някакви продукти за косата й, която е много гъста,  с дебел косъм и леко къдрава. И много упорита. Не се поддава на изправяне с преса, държи й много малко и то не се поучава добре. Моля препоръчайте ми някакъв шампоан, балсам и нещо за след миене на косата, което да я приглади поне малко. И ако може да не е по интернет, защото искам да й го подаря за Коледа.

# 569
Здравейте! Още от миналата тема имам да пиша отзив за един продукт за коса. Помня, че Kristaline искаше да разбере дали си заслужава. Та този спрей-пяна на REF го ползвах около месец и половина. Едно е със сигурност, че този продукт е за по-топло време, което обаче го прави донякъде безполезен за мен. Зимата косата ми се сплесква и от влагата нямам почти никакъв обем. Трябва да се нацели точната доза впръсквания на влажна коса, защото от твърде много става твърда и на клечки, от твърде малко - няма ефект. Има усещане за лак, особено ако се прекали. Има ефект на другия ден след като се ползва. Когато обаче се впръска достатъчно прави страшен обем. Но спрях да го ползвам след като излязох един ден, когато имаше страшна мъгла и косата ми слепна, стана на клечки и скалпът ми изглеждаше все едно не съм си мила косата от седмица сигурно. Ужас! Може би щях да го ползвам като се затопли, ако не установих, че косата ми се заплита страшно много от спрея. Буквално се скубех. Тя и без това се заплита, а със спрея още по-зле става. Няма да го повторя.

Преди няколко дни си взех този спрей за обем на Balea. За сега съм доволна. Обемът е приличен, без после да ми се слепва косата. Даже след време или на другия ден не си личи, че си съм го ползвала и мога да впръскам пак.
Скрит текст:

И малко покупки от по-миналата седмица на продукти на Balea. Душ гелът само мирише приятно. За съжаление не е достатъчно гъст и не се пени много. Ще го използвам, но няма да повторя. Кремчетата са за ръце - този с урея уж е за сухи ръце, но не ми върши работа като лидълския SOS. Зимно време кожата на ръцете ми е страшно суха, цепи се, зачервява се, абе подсича се до болка. И двата крема миришат много хубаво, но ефектът им е моментен. Намажеш се, попие и тръгна да правя правя нещо и забелязвам, че кожата ми е все същата. Жалко наистина. Обаче този спрей е много хубав. Много съм доволна от него и мисля, че е без алуминий. Определно спрейовете на Balea ми стават любими. Имат толкова различни аромати. Purple Heart
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт