Пазаруване от Amazon - тема №80 - Black Friday 2018

• 146 992
  • 2 021
  •   1
Отговори
# 345
  • Балчик
Отлична цена за много хубав модел миксер.
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B01MDOCOKY/ref=gbmg_mob_m-5_5289_6 … 5WA1TW5T1DSXB1JZ7

# 346
  • София
Трапезица, vanian, благодаря ви. Ще се разходя до пощата да попитам кога ще пристигне и къде е пратката ми. Дано не са я загубили....

# 347
  • София
fishi_fishi Направо пиши на jalbi@BGPOST.BG 

И за да не е само спам, гледам за раница за малко момче, детска градина. Какво ще кажете за тази или Herlitz Приемам предложения, за марка, модел..

# 348
  • София
Защо плащане с уникредит картата - ми искат от амазон.де  -revise, при положение че ми остават 14,90лв остатък?!

На отговор от амазон, може ли по мейла - да върна запитване  или пак през формата...
Скрит текст:
cs-reply+A152UM9I7FU4HW  at amazon.de
Всеки път пиша с различен и пращат един и същи шаблон... че рефънда е на закритата карта... а аз им пиша директно за gift card..

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 18:31 от Starrydream

# 349
  • European Union
Нещо не им издържа софтуерът на Амазон на голямото пазаруване. Преди малко имах в кошницата неща, които съм пазарувала през юни. А вчера направих една поръчка. Кошницата ми беше празна.

# 350
  • София
Момичета, за кухненски робот (от тези по-скъпите - с купа за разбъркване, приставка за смилане на месо и т.н.) коя марка препоръчвате - Bosch или Kenwood?
Май се навих да купувам, но съм тотално неориентирана Flushed
Според модела. Има хубави на Бош, има и калпави на Кенууд. Аки харесаш нещо, пусни да го видим.

Тези двата гледах: Бош и Кенууд

Аз си поръчах Бош от немския склад, показала съм го по-назад, дано да му е наред всичко...

Според мен 100W едва ли ще са решаващи за мощността.
Кенууда не виждам има ли рендета.
А месомелачката си е сериозна екстра в +, за приставката за рязане на кубчета да не говорим...
Дори само заради последното бих избрала Боша.

# 351
На отговор от амазон, може ли по мейла - да върна запитване  или пак през формата...
Скрит текст:
cs-reply+A152UM9I7FU4HW  at amazon.de
Всеки път пиша с различен и пращат един и същи шаблон... че рефънда е на закритата карта... а аз им пиша директно за gift card..
Най-вероятно вече са направили рефънда. Искай им номер на транзакция и се обади на банката.

# 352
От италианския до къде си ги доставяш drago?
Някои неща с куфара ще си пренасям, други директно до БГ. Специално чиниите излизаха горе долу на същата цена като в немския Амазон, ама с доставка до БГ директна. Други пращам до Англия до превозвач. Когато както дойде. Поне ако искам да връщам и е с доставка до Англия ще имам очи да искам поемане на пощенските, че така или иначе доставката е международна.

# 353
  • София
Много изгодни роботи Roomba в испанският амазон .

https://www.amazon.es/gp/offer-listing/B016ZIJAV0/ref=dp_olp_use … mp;condition=used

# 354
Днес си поръчах серум с витамин С
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PL3DK26/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
и ролер
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07G5TDDZD/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Ако някой ползва ролер, моля да ми даде някакви съвети на лично, за пръв път ще ползвам, четох, че на чиста кожа се масажира с него, после се слага серума. Почистването със спирт на самия ролер преди и след употреба предполагам е достатъчно за дезинфекция?

Някой от вас ползвал ли е такъв ролер за лице ? И аз се замислих , дали да не си поръчам . Струва ли си ?

# 355
  • ...край Дунава
Здравейте, ще следя за изгодни сделки, няколко уреда и куфари са ми в списъка 😍

# 356
А Румбата може ли да катери килими. Аз съм с паркет и плочки и килими на доста места. Конкретно този модел добър ли е? Хич не бях мислила да купувам, ама сега като ги сподели тези примамливи цени се замислих да пусна един робот...

# 357
  • Балчик
Да, килимите не са проблем, само праговете. Всички румби чистят добре, разликата е в екстрите и вида на четките и филтрите, които няма проблеми да се заменят, ако се смени кутията. Моделът е стар, но нищо конкретно не мога да кажа. Моята е от още по-старата серия - 585, но с много екстри. За тези пари не бих се замисляла.

П. П виждам, че е с хубавата кутия, заслужава си.

# 358
Линка е за употребявани.
Доколкото разбирам испански не е кой знае какво. Може и по килими, но не е с литиева батерия, а с никел-метал.. , тоест по бързо хабяща се. Слаб двигател, от първо поколение. Не включва турбо когато се качи на килими. Не може да се програмира за ежедневно чистене по график..

# 359
  • Балчик
Да, но и новата е на добра цена. Нищо му няма на двигателя, с програмиране са по-скъпи, естествено. Батериите на Румба са никелови, да. Турбочетка сигурно имат само най-новите модели, ако изобщо имат, не съм се интересувала. За тези пари, достатъчно е, че чисти сама и то не лошо.

Общи условия

Активация на акаунт