ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Айде, моля! Това си е чиста простотия някой си, пък било то и хазаин  да ми отключва вратата на апартамента и да кани там гости, когато не съм вкъщи.

# 646
Е, това все пак е Евгения! Вие изненадвате ли се?

# 647
  • Разпиляна във въображението
Виновна е половинката на Милошев. Онези пишат, но тя трябва да е задала посоката и да следи за изпълнението. Сериалът създава и постоянно затвърждава мнението, че нещата се правят през пръсти. Много непрофесионално. И проблемите им не са малки, за пренебрегване, а големи и очебийни.

# 648
Е, все пак Евгения не е проста жена. Ще видим, как ще се намъкне тази нахалница в домът му. И срам няма. Пооправи се човекът, разреждат се мъглите около него и хоп, явява се тази скумрия с извинение. Нали щеше да заминава в чужбина да работи? Какво още дреме и дразни хората тук?

Да, Мериел. След, като така се списва сценарият Милошевица е отговорна за стиковането на героите, времето, несъответствията и всичко, което ни дразни.

# 649
След хубавите преживявания на Dee и най-вече,че ни направи съпричастни и сподели,та и ние да се порадваме,все ще се намери някой да окепази работата.Може ли тези гейски простотии да се споменават за не знам кой път,доказва се на жълтурите,че видиш ли четени са все пак.Вместо да се възхитим на прекрасните актьори и хора,които са останали тук в БГ и ни радват с присъствието си и таланта си,и разнообразяват сивото ни ежедневие, ние дай да изкоментираме кой с кой си ляга и какъв цвят са чаршафите му...

Странна работа ,това със сценариите,е поне обяснява доста недомислици и несъответствия.Но ние пак ще ги гледаме ,полага се труд и то не малък.

# 650
  • Кърджали
Това с различните екипи ми обяснява ашо така им се губи представата за времето. Явно всеки екип си има свой критерий, а това как тече том

# 651
  • Там,където се събуждам щастлива.
Леля ми познава задочно един от сценаристите. Мисля, че беше казала, че очертават заедно някакви рамки на образа и след това разпределят епизодите в екип да ги дообработят.

Инициативата на Карамазов за представяне на хора от екипа е много хубаво и жалко, че е само снимка, име и професия. Лично на мен ще ми е много интересно да разказват повече за себе си и за работата си.

# 652
Да вземат още хора, как един човек може да следи за всички неща, хайде малките ще ги преживеем, защото ги има навсякъде, но има такива, които ще извадят някое око колко и да не внимаваш Grinning Най-пресният пример е коремен се занимава със случай за гръден хирург, добре че не беше уролог или ревматолог Grinning

Калинка, беше Вергов с екипа, не Карамазов.

# 653
Ама не ми харесват Виктория и Банков и толкова... Сцената на Марио и Зорница беше много добра наистина, но аз все пак си храня някакви надежди за Зорница и Виктор, колкото и да изглежда невъзможно вече, просто наистина ми влязоха под кожата.

Иначе мерси много за инфото от срещата! Жалко, че няма да присъствам на нито една от тях, но се надявам да мога на финала в София!

# 654
Ванилабарби, след снощи просто отрязаха всички пътища обратно към историята на Банков и Зорница. По-скоро се опитай да харесаш Виктория Grinning

# 655
  • in Wonderland
Да, снощи ясно дадоха да разберем, че четат всичко, което се пише из нета. Коментираха абсолютно всичко, което циркулира в пространството за тях. Вергов говори колко е тъпо и неприятно всичкото това хейтене на актьорите само заради това, че са си свършили.добре работата ( това във връзка с В. Павлов). Сподели, че са си много задружни целия екип, обичат се и се уважават, още повече, че с някои се познават и отпреди ( и тук каза, че помнел Наум като възпълничко момче с расти, в чиито ръце е проходила дъщеря му, която също беше там).

Скрит текст:

# 656
Dee ,Вергов и той ли е вече с татуси до лактите ?Simple Smile
Ами нека ни четат,ние сме тяхната публика все пак .
Ох,Наум и тук с отегчена физиономия,такава дето докарва и в сериала Simple Smile

# 657
  • София
Dee, разбира се, че четат и мисля на всички ни е ясно, че го правят. И И за това е грозно и обидно. Не знам как е възможно да се стига до там, че Вергов трябва да подканя "фенките си" да спрат с хейта. Но чест му прави, че е взел отношение и е показал, колко безумна е цялата истерия, която се създаде.

# 658
Той Вергов още със започването на сезона за Велислав специално каза, че нямат никакви проблеми, колеги са отдавна, и дори май съседи, ноо никой не му обърна внимание. Важно е сеир да има!

# 659
Е, аз не съм от хората, които хейтят някого, особено пък актьор заради ролята му, просто страшно много се привързах в историята на Зорница и Виктор. Иначе нищо против Марио (още по-малко пък Павлов), просто не ми влезе под кожата.

Общи условия

Активация на акаунт