Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
За мен имат нещо много химично и нехармонично в тях. Външният им вид също не ми допада.
с Terre d'Hermès. Винаги съм го харесвал, но никога досега не съм го имал. Зимата обикновено въртя или AQVA AMARA или Euphoria Intense. Откакто го нося, съм "обезкостен" от комплименти - по улиците, в магазина, на работа, познати, непознати... на ден получавам минимум по 6-7 въпроса за парфюма. Такива реакции досега не съм имал за парфюм. Започна да ми става вече чак неудобно... Но е върха като аромат и много му се кефя, усещам си го на себе си (което е рядкост) и въобще съм в пълно задоволство!
Ако продължаваш с експериментите и в случай, че все още ти е непознат, ти предлагам да тестваш една вечна класика:
За мен именно този парфюм би трябвало да се казва "Flowerbomb", "Eden" или "Paradise Garden" примерно. Страхотен е, но задължително проба, защото на доста хора ще им дойде ретро, сигурен съм!

Не кой да е, разбира се, а чудовището, страшилището, ужасът на милиони носове и стомаси - Angel EDP!