VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 426
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 085
Утре ще гледаме как малката Джулка рони сълзи - само нейното любовче няма да вкара ББ. Така е, като отряза Уош, а сега можеше да е главно действащо лице и да се запише в историята...
От фейса:
"Даммм!Вкарайте и жената на ЯЯ, ще стане интересно..."
Wink
Хахаха, добра идея. Ама по-добре да не ходим там Simple Smile)

# 2 086
  • Испания
Не знам причината, но Цецко почти се нас#а... Joy

И Мартин му вика:

"Какво правиш, бе?".

Оня смотолеви "нищо".

# 2 087
Мога да се обзаложа, че след Борислав влиза възлюбеният на Джугани.

# 2 088
  • Испания
Тази вечер имам прозрения. Разбрах защо БлагОЙ не престава да дърпа от наргилето. На голяма далавера е. Що пари е спестил... Злата да почерпи!

# 2 089
Обаче много интересно как Яя уж случайно ръчна с пръст жените. Уж без да иска, непипаж, ама му се пипат дупета.

# 2 090
Явно ще гледаме любовни драми.

Не знам дали информацията е вярна, но ще скрия линка, за да няма после сърдити.

# 2 091
Ок де- Емануела с 2 деца, Мартин с 1, Благо с 3. Кога им остава време от " кариерата" и децата, че въртят любови? Да не говорим, че не е излъчено до сега нито Джийзъса нито Емито да говорят за децата си.

# 2 092
Утре излиза нова песен на Емануела.

# 2 093
Сега да не се окаже, че Златка е спала и с Мартин?

# 2 094
Втори Коледен пост
Christmas Tree Ако Я-я е решил да излиза, значи ще стане така. Дори и за тези десетина дни, аз съм доволна, че го гледах. Не го знаех, а сега знам още едно име на музикант, който ми харесва. Прегледах весели видеа, хубави соло на саксофони и кларинет, една откровена изповед защо си е тръгнал от САЩ, едно мило видео от Родопите, доста поп музиканти, с които е работил заедно, едно сантиментално явяване за Евровизия, едно интервю с него и дъщеря му...Всичко ми хареса!
Nature SparklerНамирам го за искрен, човечен и напълно нормален и свестен човек. Намирам го за отговорен - към семейство, към роднини, към музикантите от групата му, към колеги. Посланието му беше ясно за мен - аман от простотия и секс-телевизионни пазари.
Musical ScoreНаучих и за съпругата му - илюстратор на детски книги. Моето дете е на 11 и половина и не сме хванали точно приказките на Нуша Роянова. Но детето ми израсна с няколко куфара илюстрирани детски приказки на български език и аз имам огромно уважение към тези, които ги създават.
Nature SnowflakeЯ-я не плю на нито един колега от бранша, не раздуха нито една клюка от музикалните среди. Не изкоментира идиотски нито една външност. Направи си приятелче - Гъмчо. Укроти Албена Неукротимата. Пробва си нервите в този формат, а форматът тръгна да си изпробва всичките мъчения върху него.
Nature SnowmanЕдинствено се надявам да не напусне без хонорар, защото не си струва това цялото похарчено време и нерви за нищо. Всъщност, и без хонорар дори, струваше си похарчените време и нерви - макар и малко да сме тези, които го разбраха, ей - има ни! Струва си чакането на факса!
Уагабунге, да му предадеш!!!

# 2 095
Мога да се обзаложа, че след Борислав влиза възлюбеният на Джугани.

+1

# 2 096
Този сезон е по-смешен! 😂😂😂 Много са забавни!
Емануела значи е доста влюбена в този младеж, щом така кротко се държи. До сега заради никого не се е държала така свястно.

Никита няма как да направи интрига, защото той Благо знае с каква стока се е хванал. Николета Лозанова и Златка Райкова делят първото място за най-оборотни жени! И при двете е бил много як пипаж!

# 2 097
Емануела наистина е развела Мартин. Иначе приятелят на Джугани още в началото е напирал да влиза и то с претенции за хонорар. Grinning Човекът имал книга за промотиране и е амбициозен колкото половинката си .

# 2 098
Мари Hug

Благодаря! Simple SmileHeartpulse 

Втори Коледен пост
Christmas Tree Ако Я-я е решил да излиза, значи ще стане така. Дори и за тези десетина дни, аз съм доволна, че го гледах. Не го знаех, а сега знам още едно име на музикант, който ми харесва. Прегледах весели видеа, хубави соло на саксофони и кларинет, една откровена изповед защо си е тръгнал от САЩ, едно мило видео от Родопите, доста поп музиканти, с които е работил заедно, едно сантиментално явяване за Евровизия, едно интервю с него и дъщеря му...Всичко ми хареса!
Nature SparklerНамирам го за искрен, човечен и напълно нормален и свестен човек. Намирам го за отговорен - към семейство, към роднини, към музикантите от групата му, към колеги. Посланието му беше ясно за мен - аман от простотия и секс-телевизионни пазари.
Musical ScoreНаучих и за съпругата му - илюстратор на детски книги. Моето дете е на 11 и половина и не сме хванали точно приказките на Нуша Роянова. Но детето ми израсна с няколко куфара илюстрирани детски приказки на български език и аз имам огромно уважение към тези, които ги създават.
Nature SnowflakeЯ-я не плю на нито един колега от бранша, не раздуха нито една клюка от музикалните среди. Не изкоментира идиотски нито една външност. Направи си приятелче - Гъмчо. Укроти Албена Неукротимата. Пробва си нервите в този формат, а форматът тръгна да си изпробва всичките мъчения върху него.
Nature SnowmanЕдинствено се надявам да не напусне без хонорар, защото не си струва това цялото похарчено време и нерви за нищо. Всъщност, и без хонорар дори, струваше си похарчените време и нерви - макар и малко да сме тези, които го разбраха, ей - има ни! Струва си чакането на факса!
Уагабунге, да му предадеш!!!

# 2 099
Дано не го вкарат на Джугани любимия. Ричко номер 2.

Общи условия

Активация на акаунт