VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 303
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Дали са десет, осем или шест години, ще стане ясно... Не помнела тя!!!

Сега ще ни занимават с тази сага 2 седмици и накрая, точно на финала Ники Кънчев ще обяви, че всъщност Боби и Златка никога не са се срещали и не се познават Joy

Ама понеже и двамата не подбират, вярват на всичко, което им се каже  Joy

# 2 356
Сега ще стане ясно,най-вероятно,че Боби е бил с Цецо,а Никита със Златка,и за кратко са се застъпили.
И тогава предаването ще стане интересно Simple Smile

# 2 357
Писна ми да слушам за Борислачо, а още повече ми писна да слушам дудненето на Никита. Тя само говори, но абсолютно нищо не казва, и само повтаря едно и също. Златният й Бориславчо кой ли знае с колко жени е спал, на доста жени ще има да се сърди и да им търси сметка, може и след 20 години.

Не харесвам Златка, но направо се чудя как изтърпя глупостите на Никита. Според мен, тя каза, че не помни Борислав, за да натърти, че връзката им не е била кой знае колко съществена, но не се изрази правилно и сама се закопа още повече.

# 2 358
Да бяха вкарали гаджето на Цецо. Такъв сюжет не сме гледали в ББ. Joy

# 2 359
Ама наистина Никита по този начин само вдига акциите на Златка. Все едно Злата е някакво величие голямо, та Боби се похвалил, че преди сто години имал нещо с нея, а Никита сега като я гледа каква е неземна красавица, ревнува и завижда. Може би целеше да внесе смут у Блаткини, но само закопа себе си и партньора си, показвай колко са елементарни и те.
А, Златка постоянно се облизва, кокори, някакви странни физиономии прави, все едно има психично зяболяване. Жално ми е колко са прости Златка и Благой, нито си говорят, нито се шегуват, даже не се и подкрепят,ужасно скучна двойка... Даже връзката между Цецо и Златка е по-стойностна.

Емата има много трески, много, далеч ми е от представите за стойностна жена..., но    ме впечатлява колко е безстрашна, с мъж, без мъж, винаги казва какво мисли, пробивна и приспособима е, и сама може да се справя в живота.

# 2 360
Защо и как се е закопала?

# 2 361
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен Цеци е влюбен в Благо, затова му е толкова важно приятелството на Златка - така има възможност да гравитира около него.  Laughing

# 2 362
  • София
Тя Никита сега, докато е сама не се търпи, а представям си в какво ще се превърне, като влезе Боби и почувства неговата подкрепа. Ще настане ад за всички. А до колкото знам Боби е агресивен и доста надменен, та си мисля, че като нищо може да се заформи някакъв сериозен скандал я с Гъмов, я с Блажко

# 2 363
Саката много секси ше ми доди с тоа мустак :*

# 2 364
Abe, да не вкарат някой друг Борислав- Сапунджиев, примерно.

# 2 365
Наистина само извънземни мисии Simple Smile

Забавно ми е, на моменти малко cringe

# 2 366
  • София
Abe, да не вкарат някой друг Борислав- Сапунджиев, примерно.

Или Боби Турбото Joy

# 2 367
  • София
Ех Злато, Благо, само така с езиците напред...

# 2 368
  • Испания
Голям смях!

Злата много обиграно лапа.

# 2 369
  • София
Въх ослепи ме Благо....

Общи условия

Активация на акаунт