VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 247
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 685
Ужас, пак драми, джуджето се нервира, ръгби мери очила, а Блажко сладко си смуче наргилето, какво повече да иска човек.

# 2 686
  • София
Всички кадри са от петък вечер.
От преди нощното излъчване.

# 2 687
Е какви па толко пари, тя Никита да не е московска олигарша, нормално момиче, с дете, малък бизнес. не вярвам мъж като Боби да живее толкова време с нея , да гледа дете то и като свое за да му дава Никита пари за кафе и закуски. Никита е готина мацка, живяла в чужбина, самостоятелна,  не от типа на софийските бръмчалки. Тя е красива, просто се е увлякла по филърите, има такава психическа зависимост от пластични ъпгрейди, просто трябва да спре и да остави да се резорбират. Иначе с Злата общата се поомота, но на всеки се случва да се обърка, може и брадъра да я е подтикнал, не знам, аз я харесвам, не се отказвам от нея
Stuck Out Tongue Winking Eye а Бобсъна ми е любимец, от предишните сезони.
Относно конските зъби на Благой, как така 40 000 за коронки Rolling Eyes че той импланти да си беше сложил щеше по евтино да излезе.... сега все едно си в сложил пластмасови от панаирите хаха

# 2 688
На снимката с Никита ,Боби има голяма татуировка. Като говореше с маникюриста ,не каза ли, че няма нито една ? Или каза ,че има една....

# 2 689
мноого ми хареса Боби -
ето късното, ако някой не го е гледал
https://play.nova.bg/programi/big-brother-most-wanted-na-zhivo/9 … 50?autostart=true
първо лекичко го чукна: първо Цеци беше маникюрист -когато го пита защо е поканен подчерта набързо другите с какво са известни "Албена с клюки" .. но някак мимоходим го спомена и така ги постави на място.
След това пита 2 пъти Джулка как се чувства - за да подчертае, че мъжете би трябвало да се интересуват от усещанията на всички жени ' - демек Стойко и Гъмич са ....  След това какза. че от скоро е татуист - само от 5 г - ..каза на Цецо да си помисли когато говори, че не е мъжко да се търси вината за казано от теб у другите.. абе.. показа как трябва да се държат едни истински МЪЖЕ. (говориха за отношениятна на Цеци с  други гримьори, които Боби познава)
Абе,, много ми  хиресА. КОгато каза на Никита за наргилето, подчерта, че е важно за него.т е ако държиш на някого ще се интересуващ за здравето му.

Как само си промениха всички отношението към Никита? Държат се като нормални хора! Не  като злобни пияни бабички. И Албенка седи като наакана....

Ами вкарайте двама истински мъже , не като тези охлюви...

Искам Боби да остане

# 2 690
Ами не е като да е бедна....Има клиника за естетична хирургия,студио за татуировки и ресторант. Не казваме, че е някаква супер богаташка, но със сигурност е помогнала на Борислав финансово.

# 2 691
Ти пък каква клиника, каква хирургия, тя да не е др Е, малък козметичен салон има, за ресторанта не знаех....

# 2 692
Съгласна съм с Голд, без последното само - за оставането на Боби.
Ми нека 2-3 дни ги поотръскат тези вътре, имат нужда. Иначе за какво влизат мъжете, да мълчат и гледат с възхита Албена, двойката или Гъмов Simple Smile
За парите на Никита и аз малко недоумявам. Откъде толкоз пари у това момиче, та да е заради тях Борислав с нея. А и щом от 5 години има свое студио, вероятно и изкарват еднакво.

# 2 693
  • на пистата
Борислав беше писал под един пост в страницата на ББ,че била на 45г и била суетна като жена,искала да се подмлади..за това си правила пластични операции

# 2 694
Big Brother Bulgaria

💥Този ПОНЕДЕЛНИК в Big Brother: Most Wanted точно в 20:00 по 📺 NOVA ще видиш👇🏼:

⚡️Защо истината е най-жестокото оръжие!

💣Игра на нерви..

🔥И истинската битка, която предстои!

Промото за понеделник: https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/984377?autostart=true

Промото не тръгва.

# 2 695
Ами не е като да е бедна....Има клиника за естетична хирургия,студио за татуировки и ресторант. Не казваме, че е някаква супер богаташка, но със сигурност е помогнала на Борислав финансово.
Име знаеш ли ,любопитно ми е да видя.

# 2 696
  • София
Работи си линкът с промото.

# 2 697
Охх тоя брадър стана по зле и от косата на ева веселинова. Загубих  интерес. Тия двамата мисля че беше супер тъпо да ги вкарват.  превъртах записа от петък. От скука

# 2 698
  • Испания

Тръгва. Гледах го. Изчакай малко!

# 2 699
Работи си линкът с промото.
Play.nova не тръгва навсякъде в чужбина ,може това да е причината.

Общи условия

Активация на акаунт