Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 861
  • 799
  •   1
Отговори
# 435
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Той още от снощи го е заопитвал сладкото от диня.  Laughing

# 436
  • около Варна
Росица все повече ми се издига в очите. Не мога да повярвам, никак не ми допадна в началото. Работлива, откровена, леко шантава, но не виждам злоба в нея. Христинка взе да се завръща. Алекс не ми е любимка, но не ми е и неприятна, на моменти само. Хареса ми вчера как им каза истината в очите. Лили ми се губи в последно време, ядоса ме като посочи Милена за най- достойна, как пък не. Роман толкова ми е неприятен, дори нищо да не прави и казва, пак ми е трудно да го гледам. Изравни се с Милена на дъното на класацията.
Коментирам, да не ме забравите като делите наградата Simple Smile

# 437
  • London
Роман най-сетне ще говори за излизането си.

# 438
Май за починалата си майка  ще говори Роман

# 439
Ужасни игри дадоха пак, Милена на гръб не пада, уж всичко знае и се зъби, луканки не е виждала как се правят и през плет.

# 440
Горкото момче, много е силен Роман.

# 441
  • London
Колкото и неприятен да ми беше по принцип, пролича си, че много страда.

# 442
  • Вестерос
Да, пролича си. Sad

Ужасни игри има дадоха. Горещата каруца на жени wtf?

# 443
Силен е Роман.

# 444
Ти също си силна.
Жалко, че повечето хора виждат само това което е пред носа им.

# 445
Съжалявам за Роман.Стана ми мъчно, но се замислих.
Ще го кажа ...с риск да ме заръфате
Хем ми стана жал за това момче, хем не го разбирам
Знаеш че майка ти е зле, че може би си отива и въпреки това вместо да прекараш последни дни до нея влизаш в някакво риалити, заради пари.Това ли ти е най важно в живота.
Приемам че е решил да не казва, да може би е силен и с нищо не показа за случилото се.И да личи си му тежи.Не го разбирам , но ми стана мъчно.
Още мога да напиша, но темата е доста и лична и болезнена .

# 446
  • около Варна
Пропуснах историята на Роман, съжалявам за загубата му.
Винаги на женските дуели игрите ми се струват много по-тежки от на мъжките.
Милена пак се изложи с тези луканки, уж всичко знае и може, дума не дава да и се каже.

# 447
  • London
Ами аз разбрах, че майка му го е окуражила да остане. Баща му му се сърдел. За мен всичко е приемливо, всеки си знае решения и тегоби, това, което аз лично не прощавам на Роман е отношението му към хората в предаването. Примерно бойкота към Росица и куп други неща....смисъл отношението към околните. В такъв момент като неговия човек обичайно се очовечава, почва да цени повече живота и хората,  става по-добър......няма да е зле да видим и това сега след като вече шока му е отминал и всичко е по-осъзнато. Това ми липсва в Роман....

# 448
Много мъчно ми стана за Роман.  Sad Тези дни се навърши година откакто татко си замина, но още не съм намерила сили да изтрия номера му от телефона си.

# 449
В такъв момент като неговия човек обичайно се очовечава, почва да цени повече живота и хората,  става по-добър......
Грешиш. Има ясно очертани фази на скръбта. Първата е шок, следващата фаза е гняв, ярост и чувство, че са те предали, изоставили. Все пагубни чувства. Затова и оправдавах действията на Роман донякъде. Не е на себе си, добре разбирам емоциите, през които преминава.
Онова, за което говориш идва на много по-късен етап.  
Не го упреквам за участието. Майка му е била болна, тя го е подтикнала да участва. И аз да съм на нейно място, няма да искам децата да ме виждат страдаща. Бих предпочела да не ме помнят такава. Тя е имала право на този избор и той се е съобразил. Да си до близък, който си отива, а не можеш да помогнеш, е ужасно тежко. Майката си остава майка и до последно щади децата си. Да почива в мир!

Общи условия

Активация на акаунт