Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 626
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • на Мелмак
Извинявам се много, че изказвам лично мнение в личната ви тема! Ще отида да се срамувам в ъгъла 😓.
Изобщо не ме интересуват ензимите, да ви кажа 😀. Имала съм възможност да сравня, сравнила съм, споделила съм личното си мнение, точка! Пък доказателства, пък факти? Кому е нужно? На мен лично не! За цените няма да коментирам, защото са по-ниски 😱.
Наистина темата е от нафталина и е една и съща 😎.

# 196
  • Pazardjik
Извинявам се много, че изказвам лично мнение в личната ви тема! Ще отида да се срамувам в ъгъла 😓.
Изобщо не ме интересуват ензимите, да ви кажа 😀. Имала съм възможност да сравня, сравнила съм, споделила съм личното си мнение, точка! Пък доказателства, пък факти? Кому е нужно? На мен лично не! За цените няма да коментирам, защото са по-ниски 😱.
Абсолютно съм съгласна с вас!!!!! Прави ми впечатление,че спомене ли се ПАРАЛЕЛЕН ВНОС,ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН И ВСИЧКО РАЗЛИЧНО ОТ АРИЕЛ,ПЕРСИЛ И ДМ....направо те анатемосват.Съгласна съм че има капацитети,които знаят всяка съставка изписана на опаковка,а ние като по-прости гледаме само да ни е добре изпрано и приятно ухаещо прането!

# 197
  • София
Задавала съм си въпроса " Как уж еднакъв състав, а различно качество?".
Като нищо, при следващото ми влачене на чували и туби от чужбина, ще си платя в някоя лаборатория, ей така да си знам. Смятам, че всеми може да изразява мнение, на база опита си. Никого не ангажирам с моето. Факт е, че съм пробвала официален и паралелен внос, като втория покрива критерият ми за изпиране. Simple Smile

# 198
Защо да е еднакъв състава...по-горе писах за различните географски райони и климати. Ама не се чете...

# 199
Аз в чужбина не съм живяла. Купувала съм и купувам паралелен внос, удобен ми е магазина. Пера с Ариел и персил прах. Прала съм и с дм за бяло. Купувам и официален внос. Купувала съм и в момента пера със скип от Гърция. Пак от Гърция съм купувала и диксан и омо, но не ултимейт. Като изключа омото, между другите не намирам никаква разлика. Еднакво хубаво ми перат. Не ползвам добавки за петна, а и детето носи такива, и работата на мъжът ми не е  само в офис на бюро. От омото не съм доволна. Прала съм и с други, не съм доволна, донякъде бинго за цветно ми харесва.

# 200
  • София
Абсолютно съм съгласна с вас!!!!! Прави ми впечатление,че спомене ли се ПАРАЛЕЛЕН ВНОС,ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН И ВСИЧКО РАЗЛИЧНО ОТ АРИЕЛ,ПЕРСИЛ И ДМ....направо те анатемосват.Съгласна съм че има капацитети,които знаят всяка съставка изписана на опаковка,а ние като по-прости гледаме само да ни е добре изпрано и приятно ухаещо прането!
+10

# 201
  • Пловдив
Не знам кой как пере с Персил официален внос, как дозира и какво
виждане има за изпрано пране. За мен това е най-добрия прах на бг пазара, нямам забележки, нито неизпрана дреха или петно. Не намирам никаква разлика в изпирането с чуждоземските му аналози. Естествено всеки е свободен да си живее с предразсъдъците отпреди 20 години, да влачи чували по самолетите, както и да плаща двойно за едно и също качество. И моля, привържениците на паралелните прахове да се аргументират обстоятелствено - с какво точно е по-добър конкретния прах от бг версията - състав, ензими, активатори, избелващи съставки и т. н. Тук уважаваме тези аргументи - другото е бла-бла.

Форумът е потребителски,не научен,затова не смятам,че съм длъжна да се аргументирам за състав,ензими...Форумът е за перилни препарати и омекотители-сухи,течни,без ограничение дали са официален внос(закупени на промоционална цена от кварталния супермаркет или от другия край на града),паралелен внос или "влачени" по самолети и багажници.Географските райони и климат не ме интересуват,защото отдавна ползвам сушилня(целогодишно),не суша на открито и отдавна съм забравила що е то простор,щипки за пране и тем подобни...

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 12:08 от artemida

# 202
Всеки да си пере, с каквото му харесва. За мен няма по-добър от персил официален внос. Прала съм с персил в Австрия...съществена разлика не намирам. Хора всакакви и прахове всякакви.

# 203
Така е, не всеки иска да научи нещо ново и да си обогати информацията. И няма как да бъде упрекван за това...предполагам.

Всеки може да споделя свои СУБЕКТИВНИ впечатления от даден прах.
Аз лично обаче, четейки такива субективни мнения, не ги кредитирам с доверие и няма как, защото съм човек на фактите и на доказаните неща...говоря не само за тази тема, а по принцип.

Дори "потребителска" да е темата, каквото и да значи това, съм благодарна, че безплатно съм научила много за праховете и прането. Информацията винаги е била скъпо продаваща се стока..

Весели празници желая!

# 204
  • София
Последните коментари наистина превърнаха форума в "бла-бла". Перете както знаете, влачете торби ако щете от Северния полюс, омайвайте се от ароматите си, сушете си прането ако щете под възглавницата, но това не означава, че перете добре. Нищо лично. Спирам с дискусията.

# 205
Да споделя!
С това https://www.ebag.bg/product/119158/images/0/800 си избелих жилетката, която беше поела боя при първото пране. Не съм използвала перилен препарат за бяло, така че съм супер доволна и леко изненадана, че изобщо се избели. Благодаря на всички за съветите да си взема добавка за избелване! Simple Smile

# 206
  • have faith and be patient ..
Тази марка я има в кауфланд ако се не лъжа.. , ползвам техните кърпички за бяло пране

# 207
С. Алекс - от Лили ги купих, струваха около 3-4 лв.

# 208
  • have faith and be patient ..
Мерси!

# 209
Препоръчайте ми препарат за дезинфекция на дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт