Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 113
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

смятай какво е имало в лютеницата. Чушка поне - със сигурност - не. Simple SmileSmirk
Честно да си призная, не съм и предполагала, че някой все още ползва прсхообразни перилни препарати. При това разнообразие на течни такива, при масовото използване на спортни материи с дишащи каме
ри. Rolling Eyes

Честно да си призная,не съм и предполагала,че някой все още вярва на рекламите за течните перилни препарати.А защо ли не спре производството на прахообразните перилни препарати...Аз също ползвам само прах за пране,никакви течни или капсули,дрехите ни са 99% памук,лен,вискоза-изкуствени материи не купувам.Нямам вмирисани дрехи и не ми се налага да питам във форума с какво да си изпера вмирисана дреха.

# 616
Аз пък не мога да разбера защо очаквате всяка домакиня да чете образователните ви лекции, преди да си избере прах!
Имам приятелка, която едва ли не ме изкара ретро, че ползвам прах, тук също се усеща.....отношение към хората, които не споделят вашите впечатления и разбирания!
Спрете се! Това е консуматив! Къде, къде по-важни неща има!

# 617
Аз пък не мога да разбера защо очаквате всяка домакиня да чете образователните ви лекции, преди да си избере прах!
Имам приятелка, която едва ли не ме изкара ретро, че ползвам прах, тук също се усеща.....отношение към хората, които не споделят вашите впечатления и разбирания!
Спрете се! Това е консуматив! Къде, къде по-важни неща има!

Смегчи малко тона, моля.
Пишем си в тема за перилни препарати...къде да се спрем. Ти ако искаш - излез от темата, като не се интересуваш.
И към кого е  насочен този пост?
Отделно не става ясно от кого и от какво се възмущаваш...

# 618
Точно ти си една с назидателния тон в темата. Затова се и припозна!
Съвсем друго беше, когато Гес консултираше хората! Естествено, че ще се отпиша от темата. Както казах -това е консуматив, не повод някой да си лекува болното Его и да трупа още и още постове

# 619
  • София
Честно да си призная, не съм и предполагала, че някой все още ползва прсхообразни перилни препарати.

Извинявай, ама не се стърпях.
Звучиш като майка ми: "Ама как ще раждаш нормално?? Хората отдавна са измислили секциото!"

Scream Scream Scream
Да не повярва човек!

# 620
Точно ти си една с назидателния тон в темата. Затова се и припозна!
Съвсем друго беше, когато Гес консултираше хората! Естествено, че ще се отпиша от темата. Както казах -това е консуматив, не повод някой да си лекува болното Его и да трупа още и още постове

Аууу...като се поуспокоиш, се върни и прочети кой кога е наричал ретро някого.

Считай се свободна да докладваш мое мнение, което противоречи на правилата на форума също. Тук лично към мен не се обръщай, защото аз ще те докладвам.

# 621
Наистина, кому са нужни такива възклицания, индиректни обиди и заклеймяване на единия или другия вид препарати. Нека се консултираме културно - ясно е, че има фенове и на двете категории и защо да не е така? Все пак никой никого не кара насила да прави нещо, като не си съгласен подмини. Благодаря ви за съдействието по-рано, но тонът наистина не е приятен.

# 622
Вискозата не е естествена материя и трикото се вмирисва много Wink.

# 623
Нещо не ви разбрах... наистина не мислех, че ползвате прахове. Но нямам НИЩО  против да го правите. Перете със сапун ако искате, защо си мислите, че това интересува някого.  Аз просто се зачудих. И продължавам да се чудя - що за хора биха скочили така след една чуденка. Приятно пране, аз бях до тук.

# 624
  • Русе
G..D.., извинявай, ама звучиш точно като от рекламата на Савекс. "Прах!? Вие в кой век живеете?" Всеки да пере с каквото му харесва. Защо се учудваш, че има хора, които перат с прахове. Все едно аз, като не пия никакви  хапчета да се учудвам, че все още има хора, които пият.

# 625
Нещо не ви разбрах... наистина не мислех, че ползвате прахове. Но нямам НИЩО  против да го правите. Перете със сапун ако искате, защо си мислите, че това интересува някого.  Аз просто се зачудих. И продължавам да се чудя - що за хора биха скочили така след една чуденка. Приятно пране, аз бях до тук.

То малко се попрочита в темата... от тук от там поне. Информира се човек и после идва да ПИТА нещо..ако не му е ясно, ако се интересува от нещо. А не се влиза директно с обиди...защото чуденката ти може и така да се разбере.

Има какво да се научи за прането, ако човек има желание, разбира се ☺
Ако не...насила не става.

# 626
Е, как може да имате нещо против, че си пера бельото и хавлиите с прах, и не само Grinning. Ползвам и прах, и гел. Вълнени с прах не пера.
Опазил ме Господ от спално бельо и хавлии, прани с течен.

# 627
Аз пък покрай темата развих страх от вмирисване, като чета колко хора имат проблем с това. За мен и около мен проблемите винаги са били как да извадим някое по-упорито петно понякога, а не това масово вмирисване на дрехи и перални - сигурно е изключително неприятно. Ползвам само прахове, майка ми в нейното домакинство от поне 10 години е с течни препарати. Ползваме и ниски температури, и програми под 2 часа. Моя позната, която е абсолютна хрътка като обоняние, не е със средностатистически нос, е голяма любителка на течните. Може проблемът да не е до самите препарати, в крайна сметка, не знам, не твърдя нищо, само наблюдавам.

# 628
  • София
Някакви съвети как да махна петна от кръв осен перхидрол? Съжалявам ако въпроса е повдигнат в друга тема

# 629
На мен ми се изпира без проблем в пералнята с прах.

Общи условия

Активация на акаунт