Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 095
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
дрехите и при мен се наелектризират , но след сушилнята . А какъв е всъщност проблема от това ? чаткат малко , но си ги сгъвам и прибирам по шкафове и закачалки , изобщо не ми прави впечатление ..
Какъв е проблема, ли? Ела, гледай, от мен искри изскачат. Не мога да отворя/ затворя вратата на колата, косата ми хвърчи, за дрехите, дето залепват е ясно. Дори като ползвам  омекотител, на работа има една врата - алуминиева дограма, която трябва да отварям с лакът. Бутна ли да си сложа ръката на бравата и ток ме перва. И това се случва само на мен. Колежките го нямат този проблем.

# 661
Вики...да не си ми колежка? И аз така с бравата...обаче не само мен ме удря тока. Вързахме един картон дори...да изолира метала. Ама си е гадно...

# 662
  • have faith and be patient ..
Ха, явно сте по-заредени Simple Smile случва ми се единствено на площадките, когато децата се пързалят по пързалките, и то само от голямата май Simple Smile иначе нямам проблеми с тока, така да се каже

# 663
Персил за 20 пранета ще е намален на 6,79 лв. в Билла, но само три дни – от 25 до 27 февруари.

# 664
Вчера в един магазин видях топка за сушилня.На описанието пише,че ароматизира и спомага за изсушаване на прането.Някой ползвали такава и има ли ефект?Чела съм,че ползват такива топки ,за да предпазят дрехите от степване.

# 665
  • have faith and be patient ..
Аз съм с тенис топка, но бих пробвала и такава специално за сушилня, ако видя някъде

# 666
  • Варна - Черна гора
В ДМ вече продават и мерителни чашки (доколкото зная в Германия са безплатни) на цена 0,49 лв. Във филиала в Гранд МОЛ Варна бяха в края на регала с препаратите.
Относно наелектризираните дрехи, аз ползвам антистатик, за да не ми залепват поли и рокли по чорапогащника  Mr. Green

# 667
  • оттам, откъдето започва България
Откъде си купуваш антистатик и как изглежда?

# 668
  • Варна - Черна гора
Антистатик купувам от Елитис.
Ето този

# 669
Благодаря ти! Ще го търся по други магазини, защото при нас магазин Елитис го затвориха преди година.

# 670
Точно ти си една с назидателния тон в темата. Затова се и припозна!
Съвсем друго беше, когато Гес консултираше хората! Естествено, че ще се отпиша от темата. Както казах -това е консуматив, не повод някой да си лекува болното Его и да трупа още и още постове

Виждам, че се забавлявате дами. Как сте? Нямах време да влизам през последната година, но виждам, че май са се променили нещата...

# 671
Добре дошъл! Липсваше ни.
Май е време да поемеш щафетата, че Гес да си почине малко.
Според мен нищо не се е променило: вечният въпрос - прах или течен. Кратка програма или дълга. Ниски градуси или високи. Персил, Ариел, Омо или други прахове.
Но нищо, опресняваме знанията.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 19:36 от didka pitka

# 672
А, и не намирам комбинираните капсули с прах и гел на Персил...да не са спрени?

# 673
Кога ще върнат TIDE???

# 674
 В сва днес гледах Тайд...но капсули май бяха.

Общи условия

Активация на акаунт