Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 457
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 180
Аз искам да обърна внимание на нещо, което каза Владо и което ми направи много лошо впечатление, не знам дали сте го изкоментирали, не можах да ви изчета. Говореха за Калоян от миналия сезон и той се изказа много грубо колко щяло да е нелепо, ако някой, който не е ходил на дуел стигне до финала и спечели Фермата, визирайки Калоян (Балан) и как той имал сълзлива история, която преиграл и т.н. Много неприятен коментар. Дори ми се стори, че Яни се съгласи с него и ми стана още по-неприятно. Аз съм съгласна, че всеки финалист трябва да е минал през всичко, но дали някой ще бъде избран за дуелист или не не зависи от него в крайна сметка. През изминалия сезон Алек и Станислав сами си го направиха така, като се увъртяха в тънки сметки и накрая стана така, че Калоян вече нямаше как да бъде избран за дуелист. Извинявам се за отклонението, но ми загорча някак, че се обсъжда по този грозен за мен начин едно достойно, младо момче, което мисля не е казало лоша дума за никого, и то от уж достойни хора (Владо) и негови приятели (визирам Яни).

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 08:17 от H0uSse_Baby

# 181
  • При розите и топлата вода ......!
Аз също очаквах друго от Владо. С много категорично мнение. Изнася лекции и дава съвети. Може би предишния сезон създаде у мен прекалено идеализиран образ. Човек, който завъшва изречението с "ТОЧКА" не ми е ок. Искаше ми се да е такъв, какъвто си го представях. Лек и ползотворен ден!

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 13:32 от Гелика

# 182
Гледах промото, ще разпознават различни видове ракия и ще ходят на кукили, имаше я и миналата година тази игра, христина пак с проявление - има кадър как избутва Ваня и последната пада на земята, амулетът най-вероятно  е в Александра, Владо Николов го заяви ясно и отчетливо, че всички мислили, но той решил, здраве да е, моите фаворити нямат нужда от нещо подобно, за да продължат напред. Владо Николов от позицията на какъв е изказва като последна инстанция по въпроси, с които очевидно не е добре запознат, много ме разочарова.

# 183
Радвам се, че амулета ще е на Александра. Молех се да не е в Роман, защото вярвам, че той ще се справи сам да стигне до финал.

# 184
  • Вестерос
Лошо впечатление ми направи Владо Николов с коментарите си за Калоян.

# 185
  • гр.София
 И мен ме подразни Владо Николов и най-вече с нетърпящата възражение позиция- има си неговата гледна точка и ...ТОЧКА.
Определено образът му е идеализиран. Символът на Фермата за мен  е Райно от първия сезон.
Ратаите тази седмица- Нури и Росица. Те така или иначе изнасят цялата работа и по животните, и по къщата. Първи дуелист ще е Нури. Искрено се надявам да извика Роман на дуел. Сашка ще е с амулет- Владо Николов ще им го наложи, той умее да манипулира.
Това са моите виждания. Жалкото е, че Христина я добутаха почти до края, както и Миленита с подходящо поведение и нагаждане почти се докопа до финала.
Георги беше първият ми избор за победител- жалко, че така се срина.

# 186
  • Вестерос
И за мен Райно е олицетворение на Фермата

# 187
Яяя, колко сме много,които харесваме Райно. И вече  не харесваме Владо Николов. Още с влизането във фермата Владо започна с поучително размахване на пръст и как той много чел и много знаел.Ибреее. Щото другите не можем да четем и се подписваме с пръстов отпечатък. И уж и другите гости да си кажат,но само за протокола,иначе той решава. Кофти.

# 188
  • Пловдив
Владо Николов може да е нещо като "шеф на журито", откъде да знаем, и за това неговата дума да тежи най-много. И не знам как е възможно някой да опротивее на друг, защото си има различно мнение. Аз Балан също го харесвах, но не смятам, че заслужаваше да спечели формата. И също ме дразнеше тази история, казана много пъти. И незаемането на позиция, нещо, което сега прави Нури, но докато Калоян е млад и му е простено, то за Нури е непростимо. И не забравяйте, че хората са били вътре заедно и са почувствали нещата по друг начин. Ние сме зрители, не може мнението ни да е много точно, все пак ни водят нанякъде с излъчванията.

# 189
Значи тази година се оляха - едни и същи хора ще ги пращат нон-стоп за ратаи и евентуално дуелисти (визирам Росица, Симеон, Нури (добре че си печели имунитет, че иначе щеше да е постоянния дуелист Simple Smile ), дори Христина), т.е. за тях може, но иначе Калоян от Фермата3 не било честно да е на финал. Тази липса на справедливост страшно ме дразни.... А Сашка, която само веднъж беше на дуел и то срещу болен човек ще и дадат амулета и ще е честно, еми не съм съгласна Simple Smile!

# 190
  • София
Тея тъпи игри за имунитет докога?

# 191
Аз не чух, може да съм пропуснала, Владо Николов и Яни да споменават нещо за сълзливата история на Калоян, само чух, че говорят, че понеже не е бил на дуел, са го смятали за недостоен за финал.
А щом предимствата, които се изтъкват на Калоян - и миналата година, и сега - колко добре и културно се е държал с всички, то същото важи и за Александра - никого не е нагрубила, на никого зад гърба не е говорила, това достатъчно ли е за финал? Че е била на дуел срещу болен човек - тя какво е виновна? Поне е била на дуел, за разлика от Нури и Милена, че и Гошо на елиминационен не е ходил.

А Росица... от 14-годишна с мъжа си.... какво я е вързало за него? Човек сам прави изборите си, защо го е търпяла, като за относително кратко време можеш да разбереш какъв е един човек и можеш ли да живееш с него. Като я е потискал толкова, защо е останала с него толкова време, та това е ученическа любов, на 14 си дете невръстно, нали моето е почти на толкова. Е, момичетата израстват по-бързо, ама все пак имам наблюдения, деца са си на 14, то и на 20 си си дете, ама айде...
Отдавна ми стана ясно, че Роска е дълбоко наранено момиче, вчера го каза гласно - влизайки във Фермата, бягам, отлагам.... развръзка вероятно. Не знам, жал ми е за нея, научила се е да се брани, иска-не иска - станала е цинична по някакъв начин, сложила е маската на "силна жена" , защото явно е много нещастна в личния си живот, много наранено същество... Но, както вече казах - човек сам прави изборите си.... Голяма любов ли е било, какво ли, че е търпяла да бъде потискана - не година, две, пет, а двайсет и повече.... Ужас.
А, и още нещо - май "силната и преуспяла" Росица е изцяло зависима от мъжа си. Щом не ѝ е позволил никакво развитие, едва ли не, то тя в какво точно е успяла Сама? Май в нищо, била е сянка на мъжа си, май успелият е той. И какво - стоте хиляди ще ѝ оправят живота ли - да има някакви пари, като го напусне? Mask

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:41 от Ензим

# 192
Мен Владо Николов ме разочарова още, когато го гледах в Черешката. Нещо в поведението му ме отблъсна.
А снощи съвсем ми опротивя.
Харесвам го, като спортист, но като човек не.

# 193
     Ех,Владо,Владо!Толкова да го харесвам като спортист,като шеф на клуб-в този смисъл достоен човек.Защо ти трябва да ръсиш мъдрости и да си толкова категоричен във Фермата?!каза за Калоян,че много му била сълзива историята,а Яни хич не рева и не подсмърча,и не се опитваха всячески да му оправят самооценката.
     Какво значение има на кой му трябват или не пари?!100 000 лв трябват на всички.Да не би Владо миналата година зарази кафевите ми очи да беше вътре?Взе си хонорара,който най-вероятно е вложил в клуба си.Всъщност каквото си иска да си го прави,не е моя работа.
   И снощи писах,Сашка ми олеква лекинко с поведението си.Вярно,тя  е неомъжена,свободна,но мъжете вътре не са.Аз ненавиждам майтапи на сексуална тематика,гадно ми е.
  Надявам се Роси да се намери-най-вероятно не е лесно да предприеме решителната крачка,нещата са многопластови-страх от бъдещето,реакция на близки,на деца.....
   Обаче май само Милена и Христина пространно ни запознаха с трудното си житие-битие.Подозирам,че на гостите им е продиктувано от продукцията към кой с какви въпроси да подходят,за да разчепкат нещо.
      Силно се надявам опосумите да вземат мерки за тормоза над Роси.

# 194
  • Варна
Не бързайте да се отказвате от симпатиите си към един или друг. Не съм сигурна, но ми се струва, че за Калоян (от миналия сезон) са изговорили много повече от това, което на нас ни прожектираха. Как все ратайче го пращаха понеже видиш ли работи, не бойкотира, сръчен е, млад е... абе върши работа. Изговорили са със сигурност и отношението му към останалите участници. От друга гледна точка са погледнали на "сълзливата" му история, не само колко сълзи е пролял, а и присърце как приема като кауза едва ли не собствената си драма. Когато ти се наложи такова отговорно решение да вземеш, особено пък като трябва до единодушно някакво решение с още двама други да стигнеш, длъжен си просто всяко едно детайлче да обсъдиш, огледаш, на везната да сложиш. Мисля поради тази причина се стигна И до тази тема - кой бил на дуел, кой не. В крайна сметка обаче не се знае тия всички нещица къде ще натежат, длъжни бяха просто да ги отчетат. На нас като на публика ни се спускат само избрани моменти, които да ни провокират, активират, раздразнят....

Общи условия

Активация на акаунт