Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 183
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Да де, ама и под втората статия има 4 пъти споменато същото име. Много е възможно да е момчето, то и за това така да се е чалнало с тази астрология. Нищо, де, всеки вярва на каквото иска, Симо не е моят фаворит, та не ми дреме Е ли или НЕ дилър. Иначе, имам познат диджей, той е непрекъснато в движение, ту е тук, ту в чужбина, води различни партита, не е невъзможно някой да ходи и да се връща. Няма значение. Всеки има право на втори шанс. Само не знам какво толкова сте се влюбили в Нури. Прикрит, прикрит, всичко му е стратегия, въобще не е скромен, гледа да не се бута между шамарите, да, идат му отръки доста неща, но да се обвинява всеки друг в стратегия, само той в чистодушие, е много, много заблудено. За дуела съм за Дидо, макар и да съм почти сигурна, че Симеон ще го победи. Но, факт е, че всеки, подложен на постоянни дуели, рано или късно, ще си излезе. Няма как да печелиш непрекъснато, дори и да си много добър. А Симо хич не е толкова. Абе ще. Видим, става интересно. И кога и кой ще викне Милена на дуел или ще я сложи за 1 дуелист?

# 796
Мравче,
то е ясно, че е някой, който недолюбва Симеон. Дали е вярна информацията, или не, не зная. Симеон е малък на години.  Наврял се е да работи по дискотеките, може да не са му оставили право на избор. Понякога и така се случват нещата. Няма как да знаем. Ако предположим, че е вярно, обичайно накрая винаги гърмят дребните риби. И, да, всеки има право на втори шанс. Животът е пред него. Не го осъждам в никакъв случай, той си знае.

# 797
Мравче,
то е ясно, че е някой, който недолюбва Симеон. Дали е вярна информацията, или не, не зная. Симеон е малък на години.  Наврял се е да работи по дискотеките, може да не са му оставили право на избор. Понякога и така се случват нещата. Няма как да знаем. Ако предположим, че е вярно, обичайно накрая винаги гърмят дребните риби. И, да, всеки има право на втори шанс. Животът е пред него. Не го осъждам в никакъв случай, той си знае.

Статия от 2016 г. доста преди Симеон изобщо да си е мислел да участва във Фермата да бъде давана сега от негови зложелатели е нелепо според мен. То първото нещо, което излезе като му написах инстраграма беше тази статия. Някой от вас наистина живеят в някакъв филм, в който живота на толкова хора се върти около играта. 

# 798
Ами като напиша името на мъжа ми, излизат статии за негов съименник, мениджър на мн голяма компания, публична личност. Ама не е моя мъж.

# 799
Ами като напиша името на мъжа ми, излизат статии за негов съименник, мениджър на мн голяма компания, публична личност. Ама не е моя мъж.

Ама други данни съвпадат ли ? Възраст, населено място ( не София или голям град ), Инстаграм профил.

# 800
Със сигурност Георги и Роман преди две години са решили давай да спретнем сега тази статия, че след две години като влезем да му натрием носа 😂😂😂.
Аз предлагам Роман да го обвиним направо за всичко лошо което ни се случва в живота.
Иначе дали е вярно или не момчето си знае. Аз по-скоро мисля, че може да е пушил ама чак разпространявал.

# 801
Гледаме какво пише в статиите. В коментарите някой може да напише и моето име поради някакви негови си причини.

Не казвам, че няма начин да е вярно, но да се отсъжда категорично, че е той, без грам доказателства, е нелепо.

По принцип няма да се изненадам, ако има намесени такива субстанции в животът му, защото те вървят ръка за ръка с всякаквите техно партита, ама чак пък да разпространява.. не знам.

# 802
Гледаме какво пише в статиите. В коментарите някой може да напише и моето име поради някакви негови си причини.

Не казвам, че няма начин да е вярно, но да се отсъжда категорично, че е той, без грам доказателства, е нелепо.

По принцип няма да се изненадам, ако има намесени такива субстанции в животът му, защото те вървят ръка за ръка с всякаквите техно партита, ама чак пък да разпространява.. не знам.

Разбира се, че зрителките го познават доста по-добре от единия час дневно, отколкото съгражданите му.

# 803
А ти познаваш ли го, че толкова категорично го заявяваш? Може пък да го познаваш, да не го харесваш и ти самият да си писал коментари под статиите. Може даже да си намесен и ти по някакъв начин, не е ли така?
И аз мога да развия една тема за теб набързо.

# 804
А ти познаваш ли го, че толкова категорично го заявяваш? Може пък да го познаваш, да не го харесваш и ти самият да си писал коментари под статиите. Може даже да си намесен и ти по някакъв начин, не е ли така?
И аз мога да развия една тема за теб набързо.

Да, разбира се, че съм писал в статия от 2016 г, която намерих вчера. Хайде направи една тема за мен от 2016 г. с официална препратка към информационния сайт на Общината. Да пише и какво престъпление съм извършил. То така ставало.

# 805
Май тази е където прилича на Радилена.

# 806
Дидо ли си,какъв си не знам,но си объркал мястото.Няма да ти се обясняваме на теб. Ти си пиши,ние пак си го харесваме Симо. Даже и повече. Всички грешат, важното е да продължат в правия път. Сега, в момента, Симо прави добро впечатление с поведението си.
Ей злобата няма почивка, не може някой да бъде харесван.

# 807
Аз не знам дали вчера си намерил статиите или си ги пазиш във favorites от момента на излизането им.

И не споря, че няма начин да е той, а че не е редно да заклеймяваш някой, без доказателства, че 100% е той. Намери такива, после пак ела и ще ти повярвам.

# 808
Ако тази и другата седмица отпаднат двама от фермерите, то след 13-та седмица остават 8 участника.
Миналата година след 13-та седмица бяха 7, след което имаше трима отпаднали от дуели - Станислав, Елена и Алек.
Тази година как ще се получи така, че накрая да останат 4-ма?
Ако напусналите фермата отново трябва да изберат двама, които директно да отидат на финала, остават 6 и дори да се играят 3 дуела, пак остава един фермер в повече за финала.

# 809
А и тези регионални медии  и техните " журналисти" като ги знам колко са кадърни ..Айде моля ви се
А и в крайна сметка гледаме кой как се държи вътре във фермата не какво е правил преди 5- 10 г.
Скрит текст:
А и в неделя, Симо отпада така че спокойно.Няма да оовлияе статията за евентуална победа.
Даже и във фейса е публикувана, подозирам от същия човек.

Общи условия

Активация на акаунт