Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 146
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 975
Ако спечели Дидо ще е точно толкова заслужено,колкото всеки друг.Нямах мнение преди Фермата за него,сега имам и то е много положително.Уравновесен,работлив,интелигентен млад мъж!Евала,супер,ако повечето са като него.
    Милена изобщо няма да я коментирам,то бива злоба,бива ама...
   Росито ми става още по-симпатична с всичките  наказателни акции срещу нея,от къде вади нерви тази жена?!
   Хм,Роман някак си променен ми се вижда,дали и той не е дочул нещичко отвън?
Еми Роман е и излизал.Та спокойно може сам да е прочел нещо за себе си.

# 976
Снощи късно изгледах епизода, та не можах да се включа.
Какви бяха тия изпълнения от Милена?! Зашила Роси пердетата, ами да не беше спала и да си ги беше оправила сама. Ама ха! Не стига , че работата свършена, ами и кусури.
Не знаех, че Роман си има приятелка. Сигурно е някое 10 години по-малко момиче, не знам коя на неговата възраст би  му се вързала. Ужасно е инфантилен, да не говорим за просташките изцепки.
И аз мисля, че Жоро е лапнал по Александра, но тя има малко такъв маниер на поведение с мъжете. Не знам не се ли усеща или просто избива комплекси и се старае да се почувства желана жена. На мен ми е чаровна, обаче малко останах потресена, че е на 26, изглежда 30+, а и така се стреми да се държи.  Отблъскващо ми е това да се навърта около женен мъж..
За Христина нямам думи, радвам се, че Роси ѝ показа нагледно приказката : "Убий глупака с безразличие".

# 977
 Да,ама глупакът продължи-направила съм ти букетче,и то след като я нарече тъпа,щото не й говори.
  Почти съм сигурна,че Роман има инфо от вън,защото изобщо не се драчи с Роси,а спокойно можеше да приглася на Христина.
   С къщичките и новият комплекс бяха много забавни.

# 978
Като се драчи Роман лошо, като не се драчи пак 😂😂😂ей, нямате угодия както казваше баба ми.
Сега отивам на училище, а вие не пишете много.🌸🌸🌸(и аз букетче съм ви направила).

# 979
Дидо никога не е учасвал в Брадъра, участваше в някаква музикално реалити, ама не му помня името.
А относно държанието на Роман, аз си мисля , че при влизането си във фермата той е бил под огромно напрежение. Случилото се с майка му е било въпрос на време, не дали, а кога. Всички имаме майки и има само една друга загуба, която боли повече от тази. Хората реагират различно на скръбта, а още по- различно на чувството на страх, слабост и най- вече безсилие. Когато чакаш лошото и знаеш, че то неизбежно идва, тогава знае ли човек до какво състояние може да стигне.  За това аз мога да разбера и да оправдая поведението на Роман, колкото и да е сщандално и недопустимо според повечето хора. Отстрани е лесно да се коментира и осъжда, ама кой как ще реагира попадайки в неговите обувки, това никой не би могъл да каже със сигурност. 

# 980
    Няма смисъл,никъде не казах,че е лошо,че Роман не се заяжда с Роси.По-добре така,дано му "уври акъла",както казваше моята баба,че така не бива.

Дидо никога не е учасвал в Брадъра, участваше в някаква музикално реалити, ама не му помня името.
А относно държанието на Роман, аз си мисля , че при влизането си във фермата той е бил под огромно напрежение. Случилото се с майка му е било въпрос на време, не дали, а кога. Всички имаме майки и има само една друга загуба, която боли повече от тази. Хората реагират различно на скръбта, а още по- различно на чувството на страх, слабост и най- вече безсилие. Когато чакаш лошото и знаеш, че то неизбежно идва, тогава знае ли човек до какво състояние може да стигне.  За това аз мога да разбера и да оправдая поведението на Роман, колкото и да е сщандално и недопустимо според повечето хора. Отстрани е лесно да се коментира и осъжда, ама кой как ще реагира попадайки в неговите обувки, това никой не би могъл да каже със сигурност. 
   Е,не!Обидите и псувните,които изрече на Росица не се оправдават с нищо.Загубата е тежка,и тук никой не оспорва.

# 981
Не мога да се съглася с това.
Значи бих го приела че е така ако се държеше по този начин ако не с всичко, то с повечето.
Не може да се хилиш с другите да пееш да правиш майтапи , а само с една жена да се държиш по отвратителен начин.

# 982
Аз не очаквам да се съгласите с мен, казвам си мнението. Когато по принцип не харесваш някой, нормално е да си го изкараш на него, а не на всички. Не казвам, че е правилно, ама хората сме хора всеки със своите слабости  и предпочитания. Това е положението,  няма всички да са еднакви, съвършени и праволинейни.

# 983
Феникс, съжалявам, но не съм съгласна с теб. Именно, защото загуби майка си би трябвало да има уважение най-много към чуждите. Към жените с деца. Не че останалите жени не заслужават уважение, напротив те също(макар че към Лили се държа отвратително на моменти), но такава загуба предполага повече чувствителност, а не агресия. За мен той по принцип си е такъв. А и в началото на тежка загуба човек отрича, че нещо се е случило и се стреми максимално да се държи, доколкото е възможно нормално и с естественото си поведение. Болката и рухването идват след осъзнаването, а при Роман е едва сега. Това е и за мен причината за промяната му, не външното инфо. Той е достатъчно арогантен , че да не му пука. Нали го гледам как отговаря в Инстаграм.
Едит : Понеже пиша коментара 30 Мин 😂😂 И Феникс е отговорила. Мнението ми е относно предходния ти коментар, а не последния. Съгласна съм , че всеки си има мнение, просто коментираме с кое не сме съгласни от твоето. Дано не се засегнеш.! ✌️

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 11:10 от BaDBluEeYeS

# 984
  • Другата България
Аз като че ли нямам какво да коментирам, снощния епизод ми беше малко...скучен и лежерен някакси. Сега - Милена и Христина Mr. Green сте ги изкоментирали, съгласна съм със всичко казано от вас. Милена е просто нетърпима, аз все още продължавам да  Banghead comp03 Rage как тази жена стигна до финална седмица ей така, с едно крякане и пушене. Щото си е на финална седмица, не вярвам да я изгонят през следващата. Христина е без коментар, още една, на която мястото ѝ не е там, а за поведението ѝ няма какво повече да добавя към казаното от вас. Патриотичните речи на Жорето също ги пропускам, дори и снощи превъртях, то това неговото се не трае, а и се изтърка, някакви последни напъни са това за харесване и печелене на зрителски вот. Роман снощи беше просто един от всички, с такова поведение ако я караше през цялата ферма щеше да е много по-харесван и от играчи, и от зрители. Не знам дали е имал време да чете, излизайки за такъв тъжен повод, но може някой да му е подшушнал нещичко...
Сега, за дуела. Гледайки игрите, има голяма вероятност Дидо да спечели, за мое съжаление. Така смятам. Подреди ги по най-правилния възможен за него начин и Симо може и да отече. Дано не стане, аз харесвам и двамата, но съм за Симеон, писах вече. Умишлено не отварям спойлери, не искам, въпреки че онази статия и снимка от пазара ми се е ковнала като с пирон в акъла..... Sunglasses Sad Confused

# 985
  • London
А относно държанието на Роман, аз си мисля , че при влизането си във фермата той е бил под огромно напрежение. Случилото се с майка му е било въпрос на време, не дали, а кога. Всички имаме майки и има само една друга загуба, която боли повече от тази. Хората реагират различно на скръбта, а още по- различно на чувството на страх, слабост и най- вече безсилие. Когато чакаш лошото и знаеш, че то неизбежно идва, тогава знае ли човек до какво състояние може да стигне.  За това аз мога да разбера и да оправдая поведението на Роман, колкото и да е сщандално и недопустимо според повечето хора. Отстрани е лесно да се коментира и осъжда, ама кой как ще реагира попадайки в неговите обувки, това никой не би могъл да каже със сигурност.  

Участваше в Стар Академи, там се беше залюбил с друга участничка Вики. Общо взето и там не се е излагал. Излагациите бяха на Ивайло и малката лигла Клавдия. Там имаше големи драми. Иначе помня спечели едно пълно момче Маринчо ама след тая победа никой не чу за него повече.

https://www.youtube.com/watch?v=M2midERATQY&list=PLfUTgTMpVA … -qIiLsa-6E4YaUwoN

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 11:17 от La Catrala

# 986
  • София
Дразни ме колко грозни им стават нещата, които тъкат, особено на Росица. Като малка съм си "играла" с такъв стан, трябва да стане правоъгълник в случая, нейните са като пясъчен часовник. Grinning

# 987
Марулета това беше шега.

# 988
Трогателни са напъните на две от потребителките тук да оправдаят просташкото поведение на Роман.  Rolling Eyes Имам чувството, че вече се спори само "за спорта".  Whistling Толкова ли е трудно да си признаете, че и за вас е неприемливо поведението му? Ако пък наистина го одобрявате, това означава, че сте ОК някой ден, някакъв пикльо да се държи по този начин с вас, с майка ви или с дъщеря ви. Сериозно?
И стига сте го с оправдавали със смъртта на майка му. Миналата година и Иван Сапунджиев загуби майка си, но не е изтрещявал по този начин.  

# 989
  • Вестерос
Не се хаби, това говори много за ценностната им система!

Общи условия

Активация на акаунт