Милена изобщо няма да я коментирам,то бива злоба,бива ама...
Росито ми става още по-симпатична с всичките наказателни акции срещу нея,от къде вади нерви тази жена?!
Хм,Роман някак си променен ми се вижда,дали и той не е дочул нещичко отвън?
как тази жена стигна до финална седмица ей така, с едно крякане и пушене. Щото си е на финална седмица, не вярвам да я изгонят през следващата. Христина е без коментар, още една, на която мястото ѝ не е там, а за поведението ѝ няма какво повече да добавя към казаното от вас. Патриотичните речи на Жорето също ги пропускам, дори и снощи превъртях, то това неговото се не трае, а и се изтърка, някакви последни напъни са това за харесване и печелене на зрителски вот. Роман снощи беше просто един от всички, с такова поведение ако я караше през цялата ферма щеше да е много по-харесван и от играчи, и от зрители. Не знам дали е имал време да чете, излизайки за такъв тъжен повод, но може някой да му е подшушнал нещичко...
Толкова ли е трудно да си признаете, че и за вас е неприемливо поведението му? Ако пък наистина го одобрявате, това означава, че сте ОК някой ден, някакъв пикльо да се държи по този начин с вас, с майка ви или с дъщеря ви. Сериозно?