Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 146
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 990
Леле, Стар академия беше толкова отдавна, помня колко съжалявах, че се излъчи.само в един сезон. С изключение на излагацията  Клавдия - Ивайло, сезонът беше добър. Помня и Вяра, чудесно имитираше Лили Иванова. А Дидо и Вики много си подхождаха, бяха симпатична двойка. И за Вики не съм чувала после...

# 991
Май Дидо се оказа единственият, който спечели от участието си в Стар Академи.  Simple Smile

# 992
  • София
Вяра май е музикален педагог, Люси навсякъде се бута и ми е много неприятна, Клавдия също е в графа неприятни - някъде в предаване по телевизията мисля, че я бях засякла.

# 993
Люси спечели  при Слави Музикална академия - попфолк звезда. Тогава до последно Роксана беше фаворит и накрая за всеобща изненада Люската победител.
От Стар академи спечелиха много и Ивайло и Аксиния, последната обаче залезе тотално след един Биг Брадър ( май Олстарс).
Дидо е готин и не държащ на 100 да се бута навсякъде и във всичко. Мисля, че точно затова му се получи.

# 994
Маринчо съм го виждала по разни кастинги. Май залага повече на оперно пеене.
Забравихте Аксиния - първата отпаднала от Стар Академи. Изглеждаше много странна на фона на останалите. Чак след години взе да се...окифля.
И на мен снощи ми беше скучен епизодът.
Изкефи ме как Симо позна подредбата на точките. Иначе и двамата са ми симпатични много.

# 995
Трогателни са напъните на две от потребителките тук да оправдаят просташкото поведение на Роман.  Rolling Eyes Имам чувството, че вече се спори само "за спорта".  Whistling Толкова ли е трудно да си признаете, че и за вас е неприемливо поведението му? Ако пък наистина го одобрявате, това означава, че сте ОК някой ден, някакъв пикльо да се държи по този начин с вас, с майка ви или с дъщеря ви. Сериозно?
И стига сте го с оправдавали със смъртта на майка му. Миналата година и Иван Сапунджиев загуби майка си, но не е изтрещявал по този начин.  

Не приемам поведението на Роман, но, тук нали всеки може да си каже/напише,каквото си иска? И не коментираме съфорумки. Та да се приберат джедайските мечове,а
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 996
  • Вестерос
Не е само Дидо. Ивайло и една друга (поне за тях си мисля) бяха в някакви предавания по канал 1, после съм ги гледала в оркестъра на Аз обичам България, но кои точно от тях не помня. А и първата отпаднала Аксиния направи някаква кариера.

# 997
Айде да не ми правите психоанализа, ако може. Ценностната ми система си е наред. Тука явно всички са идеални и могат да се държат подобаващо в каквато и да било ситуация . Ми някои хора не са толкова идеални. Да не забравяме, че в екстремни ситуации хората реагират различно. А някои неща даже и съда ги оправдава, щото те  са отвъд здравия разум.  Приключвам.

# 998
  • London
Определено много по-хубаво би било да направят втори сезон на Стар Академи вместо разни тъпни като Гласът на България, Фактори и таланти разни. Лично аз грам не ги харесвам и не ги гледам, няма нищо комплексно там.

Колкото до спора за мен Роман като е излизал много добре се е намъкнал и във Фейсбук и е разбрал добре настроенията от близки. Цялостното му поведение ми пречи да вярвам, че се е ограничил до жалене по майка си навън за едно голямо съжаление. Той и заради това като сподели за майка си в т.нар удобен момент.....спомена, че българина видиш ли бил зъл и щял да си помисли, че го прави за дивиденти, с такава злоба говореше....като човек знаещ мнението на българина за самия себе си. Та така за Роман.... хитрец от класа.

# 999
Трогателни са напъните на две от потребителките тук да оправдаят просташкото поведение на Роман.  Rolling Eyes Имам чувството, че вече се спори само "за спорта".  Whistling Толкова ли е трудно да си признаете, че и за вас е неприемливо поведението му? Ако пък наистина го одобрявате, това означава, че сте ОК някой ден, някакъв пикльо да се държи по този начин с вас, с майка ви или с дъщеря ви. Сериозно?
И стига сте го с оправдавали със смъртта на майка му. Миналата година и Иван Сапунджиев загуби майка си, но не е изтрещявал по този начин.  

Не приемам поведението на Роман, но, тук нали всеки може да си каже/напише,каквото си иска? И не коментираме съфорумки. Та да се приберат джедайските мечове,а
Stuck Out Tongue Winking Eye
Меч все още не съм вадила.  Wink Зададох два въпроса на две потребителки, но така като гледам отговор няма да получа.  Wink

# 1 000
Симпатизирах на Роман до едно време. Дори излагацията с Лили преглътнах, обаче отношението му към Росица и цинизмите дойдоха в повече. Не ми е крайно неприятен, но определено излезе от класацията ми за финал.
Млад е, способен. Дано се научи да се владее и да излекува раните си.
Да уважаваш някого е въпрос на личен избор, но да се държиш уважително - въпрос на възпитание. Няма какво повече да добавя.

# 1 001
Определено много по-хубаво би било да направят втори сезон на Стар Академи вместо разни тъпни като Гласът на България, Фактори и таланти разни. Лично аз грам не ги харесвам и не ги гледам, няма нищо комплексно там.
Хеля пък Гласът! Още ми е непонятно как има записващи се таланти за там. След Х фактор има поне доста реализирали се.
Стар академи и на мен много ми харесваше. И&А се опитаха да направят нещо подобно. Обаче пусто не мога да се сетя за името. Там участваха Поли Генова, Дичо, Кичка, Етиен. Интересно ми беше не знам защо не го повториха. Май , заради фалиралата Тв7.
И друго предаване много ми липсва, което И&А продуцираха - Къртицата. Любимото ми реалитито е това всъщност, жалко че вече няма да го излъчват.

# 1 002
  • София
Мюзик айдъл водеха Иван и Андрей.

# 1 003
Мюзик айдъл водеха Иван и Андрей.
Да, да и това, но аз имах предвид едно друго. Жури бяха Здравко от Ритон, Фънки, Люската и Георги Христов. Пусто не мога да се сетя как се казваше. Живееха в една къща пак като Стар Академи. Бяха разделили на 3 отбора - млади таланти, актуални в момента и старата школа.

# 1 004
Меч все още не съм вадила.  Wink Зададох два въпроса на две потребителки, но така като гледам отговор няма да получа.  Wink

А, ще получиш, що да не получиш. Никъде не съм написала, че одобрявам такъв тип поведение и че съм ок някой да се държи така с мен или с майка ми. Ама е добре преди да упрекнем и заклеймим някого, да се опитаме да го разберем и да се поставим на неговото място. Защото има ситуации, които изкарват наяве най- тъмните страни от характера  ни,  пък уж реално не сме лоши хора. Обидил  бил Лили, ама той беше човека , който най- много я подкрепяше при дуелите и на когото тя написа, че ще й липсва при излизането си.

Общи условия

Активация на акаунт