VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 644
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Благодаря за темата Flowers Sunflower
На мен са ми забавни всички. Много повече от предния каст.
Този Мартин покера малко ми доди като Бахаров лотарията.
Боби не го харесвам. Може и наистина да обича Никита ам ми довадя нещо интересчия.

# 31
  • София
При Гала, Костантинов нареди Златка все едно е чел тук, пък на Галката и Патрашка им било жал за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 32
  • Някъде в Матрицата
ДобрЮтро!

Благодарско на smileys и за кафето и за темичката. Flowers Cherry Blossom Май съм гладна, защото вместо "темичка" почти написах "тортичка" Laughing.

# 33
Аз пък вместо кафе прочетох кюфте Mr. Green

# 34
с тези кадри ще спрете да мислите за храна 🤭
https://www.instagram.com/p/Bqnkp38h75C/

# 35
Кой е тоз Sick

# 36
smileys, благодаря за темичката Flowers Bouquet

Притеснявам се моя фаворит ЯЯ да не си излезе тази вечер. На Никита влезна любимия, Цецко ще е в цирка със Златка. Както се казва ще са в роля и пред погледа на зрителите. ЯЯ ще остане в страни от тези инсценирани  умишлено събития  и той ще си тръгне. А дано да греша newsm78

# 37
е как кой? Благой ...
явно не гледаш ... пък даже и се коментира това тук ... явно и не четеш

# 38
  • София
Мерси за темичката Simple Smile
Кога свършва сезона?

# 39
Май на 10.12. е финалът.
Мерси за темата!
Довечера Яя да се измита, тоз противняк.

# 40
  • Варна
Утре сутрин, ако ЯЯ не излезе, пускам текс по музиката на "Кире, Кире"
Ей го промото:

Скрит текст:
Уагабунга е Number one,
La Migra Estetica на Нови хан,
щом непипажа влкючи Стоян,
Тигъра даже бе надигран!

# 41
Ще споделя какво мисля пък аз за успокоение, че да няма притеснение   Wink два възможни варианта и трети - категорично НЕ Laughing

Вариант 1) да видим довечера след обявяване края на вота е Никито Кънчев да обяви името на Я-я, .. но не като напускащ, а събрал рекорден зрителски вот и категоричен фаворит ( и лицата на всички останали Stuck Out Tongue )

Вариант 2) - Я-я напуска, и след около 2 седмшци дни го гледаме като участник в "Като Две капки Вода" (дано, дано, дано!!! Joy )
Вариант 3) шъ съ опраим! ThinkingSmile

smileys, благодаря за темичката Flowers Bouquet

Притеснявам се моя фаворит ЯЯ да не си излезе тази вечер. На Никита влезна любимия, Цецко ще е в цирка със Златка. Както се казва ще са в роля и пред погледа на зрителите. ЯЯ ще остане в страни от тези инсценирани  умишлено събития  и той ще си тръгне. А дано да греша newsm78

# 42
Утре сутрин, ако ЯЯ не излезе, пускам текс по музиката на "Кире, Кире"
Ей го промото:

Скрит текст:
Уагабунга е Number one,
La Migra Estetica на Нови хан,
щом непипажа влкючи Стоян,
Тигъра даже бе надигран!

Супер! Ще добавя и 1ва част от "Мамун Еърпорт Трафик Контрол" + бонус Беуежка на Редактора номер 1 или четири Wink

# 43
Благодаря за темата! Отивам да търся промото!
Никита да си ходи, не бих я издържала, да обикаля покрай мен и да дудне постоянно. Имам такава приятелка, повтаря едно и също по сто пъти и винаги тя е права, не чува отсрещния. Контактите ни са сведени до минимум.
Благо и Златка къртят тъпомера и двамата. А постнатото клипче, абе човек съобразявай се, знаеш че камери има, какво е забъркал, че се и души. Пфууу. Голями випове. На тези като двойка им давам още месец , два.

# 44
Вариант 2) - Я-я напуска, и след около 2 седмшци дни го гледаме като участник в "Като Две капки Вода" (дано, дано, дано!!! Joy )

Това е най-малко възможния вариант според мен. ЯЯ ми е любимец, но е прекалено несериозен, неконтролируем, лигави се в повечко и не виждам в него никакъв хъс за игра в подобен тип състезание

Общи условия

Активация на акаунт