VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 669
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 300
Джулиана седмица седи с неизмита коса и чака фризьор, защото е много плебейско сам да си измиеш косата. Мега гнусна.

# 301
  • София
Кой ми яде от паничката? Кой ми сяда на столчето? Кой ми пуши от наргилето? Кой ми спа със Златката? .............. В този ВБ все приказни герои са се събрали.

# 302
Големият мъжага, вече втора жена не може да си спомни да е правила секс с него, или е правила нещо, което не е секс за нея, но той се хвали, че имало нещо...Излагацията си е изцяло негова, и то от жена му дойде това, смешници.
Е как да не може - гледай я как седи като наакана

# 303
Благо разбра ли за историята с Боби? Много изпуснах пфууууу ако може жокер, от другите кой знае Joy

# 304
А на тоя, дето обича да си бърка в дупето 😂 не му дреме за баджанака, а че не са изчистили свещеното наргиле. Айде ще бият чихуахуато.

# 305
  • София
Ма тя Злата си е страшна без грим  Joy Joy Joy
Кожата й е ужасна.

# 306
Откъде може да се гледа предаването, понеже от нова/лайв започна да ми прекъсва ужасно много? Нямам ТВ в нас.

# 307
Златка ревнува чихуато си 😂😂😂

# 308
  • Испания
Предлагам БлагОЙ да си ляга с наргилето.

Злата ще оскубе перушината на Цецо. Как му търси сметка.

# 309
Ма ква е актриса бе, как върти тея очи.

# 310
Цецо го сгащиха.

# 311
Охх, тия Злата и Благо като някакви Bullies, тормозят си домашния любимец Цецо.

Цецка е лицемерна, но я разбирам, според мен съвсем стратегически пусна купона, за да може да е скаран само с 1 от 2мата нови влезли... Ако не беше "стоплил" към Никита, щеше да има проблем не само  с Мартин на Емануела, но и с Боби на Никита... Тъпо.

# 312
  • София
М-да, така е то Хелоуин мина, ама скелети още щъкат.... Та и при ЗлатитУ изскочиха. Ама тя не може да го преживее. Е кой и е виновен.

# 313
Златка се държи като мутреса и иска Цецо да й докладва какво се е случило в нейно отсъствие. Даже сметка му търси...

# 314
И ся к'во? Само наргилето е непипаж??!!!

Общи условия

Активация на акаунт