VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 354
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 815
Интересно ми е какво са си говорили Благо и ББ в Изповедалнята. Видя се на монтажа, че са изрязали значителна част. Simple Smile

# 1 816

Е, то е забранено и да коментират номинациите, ама Никита каза на Борислав, че няма да номинира Златка. То там има едни правила ....

Joy Joy Joy
 Как няма да ги комнетират - Блатка номинират заедно, както и Боби и Никита, помежду си двойките естествено ще коментират кого ще номинират. АКо Благо и Златка играеха поотделно то тогава щеше да им е забранено да коментират номинациите си

# 1 817
Златка защо в някои моменти все едно се отнася някъде или не чува.. Grinning ББ я пита дали има нещо друго, и тя все едно се отнесе, докато той не и каза, че това беше всичко..
И друг път съм засичала подобни неща.
По-скоро се мъчи да осмисли чутото.

# 1 818
  • Испания
Златка защо в някои моменти все едно се отнася някъде или не чува.. Grinning ББ я пита дали има нещо друго, и тя все едно се отнесе, докато той не и каза, че това беше всичко..

Защото сама се оплита в лъжите си и се опитва да си спомни какво е казала, ама не ѝ се получава.

# 1 819
  • Кърджали
Защото и тече "бързо" мисълта, затова

# 1 820
  • София
дамо недочух какво й каза Благо: "От тук нататък говориш само с ББ, не с тия селяци" или така ми се е причуло?
Да, така каза.  Peace

# 1 821
Златка, че е тъпа е ясно, но какви са Никита и Борислав, щом единствената гордост и на ДВАМАТА е, че единия е бил със Златка и искат това да им се признае?!

# 1 822
  • София
Правилата не са това, което бяха.
Обсъждането на ниминациите, също беше нарушение, но Никита извади душата на Джулиана, затова че ЩЕ я номинира. Дори се опита да й влияе, като я заплаши да не я пусне в ''ТЯХНАТА'' баня, купена от Емануела Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:19 от Mari_Mar

# 1 823
  • София
От фейсбук:

"Моля в изповедалнята да се явят:Златка,веждата,порите и достойнството й."

Flushed

# 1 824
Борислав и Никита са дъното на дъното. Имах лошо мнение за тях и преди, но сега прерастна в абсолютно отвращение.
След като в "личен" разговор казаха каквото имат за Злата, даже имаше наглостта нощес в живото да се прави на дискретна пред нея. Почвам да се чудя нейното игра ли е или най-обикновена тъпота?!
И смешното е, че я съжаляваха и ги обвиняваха, че никой не й съчувствал, като Боби излезе.

# 1 825
Тоя Илиян да не е на 20 години бе ..... то вярно, че от тая раса ги раждаха на 14 години

# 1 826
По-скоро се мъчи да осмисли чутото.

Според мен изпада в някакви психически неразположения. Изглежда като дисоциация, особено придружено с това, което сподели: че чувствала празнота и невъзможност да чувства нищо.
Това идеално се връзва с тиковете й, както и евентуалните спекулации, че е била жертва на насилие в двойката (защото все някакви лоши момчета си ги избира)

Иначе ББ ме кефи как ги оправя ти селяци.
Благо пък за кой се е взел?
Влезли в ББ и си мислят, че всичо е тяхно, и че и финал им еобещан.
Според мен ББ сериозно им се е издразнил на претенциите!

# 1 827
не мога да го разбера това момиче..какви са тези интриги, на един едно, на друг друго, на трети - трето и четвърто, сега и пред ББ се опитва да се 'извърта' Не знае ли, че има камери, че всичко се записва и може да бъде излъчено.
Какви са тези к..ки номера, толкова ли се е пропила с това поведение, че не може да се усети?? ooooh!

# 1 828
  • Испания
Днес при Гала Боби каза, че Вулева разправяла, че като излезе от формата ще отиде на гробищата и ще зарови свинска глава.

Вулева започна дежурния репертоар.

# 1 829
Албена има едно гнусно самочувствие без покритие,толкова ми е противна,може и да говори истината,обаче по противна жена...

Общи условия

Активация на акаунт