Спирала за мигли- тема 17

• 68 005
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Очевидно е случай, който се точи от почти 20 години, но едва сега чуваме. Замислих се, че изобщо не се е отразил на името на компанията, и от това, което чета, оставам с впечатление, че само е наследник на основателя, но по никакъв начин не е замесен в бизнеса....

# 286
Ох, момичета, само аз ли не съм доволна от зелената принцеса на Essence? Постоянно чета хвалби за нея в темата и реших да я пробвам - е, имам чувството, че по-ужасна спирала не съм имала. Косъмчетата по четката са много нагъсто и остава прекалено много туш по нея. Пробвах да избърсвам четката, ноо става още по-зле - туша не се разпределя равномерно. Накрая по миглите ми отива прекалено много спирала, всичко става на бучки и цялата се омазвам... По принцип ползвам извивачка, но забелязах, че след половин-един час миглите ми са се изправили, просто защото са утежнени от прекаленото много спирала по тях. Аз харесвам повечко туш в основата, а краищата да са само леко оцветени, а с тази спирала всичко се сплъстява и става на бучки. Цяла седмица я мъча и бях решила да я хвърля, ама ще видя... Но мисля, че може би тази спирала е подходяща за по-редки мигли или за постигане на кукленски ефект.

# 287
Аз, честно казано, не бих обърнала внимание на такава новина. Кой знае още коолко такива хора има в козметичните компании, за които просто не се разчува...Max factor са емблематични за козметичния свят. Не вярвам да има много хора, които са повлияни от тази новина.

# 288
  • Бургас
Аз също съм от недоволните от зелената принцеса.Никакъв кукленски ефект не се получава.Моите мигли са редки и къси и резултата е няколко слепнали снопа.Но незнам дали съм критерий.Аз тук май единствено мога да се оплаквам от спирали.Не се сещам някоя от която да съм доволна,а съм сменяла наистина много.Направо съм се отчаяла вече.Целя да постигна дължина,но все не мога да открия подходящата спирала:(

# 289
Откровено казано и аз не бих се повлияла от такова нещо. Гнили ябълки има навсякъде, а реално това наистина не се е отразило на имиджа на бранда. Любимите ми спирали са МФ, така че... Grinning

И при мен зелената принцеса не е уау... Рони ми се много под очите.

# 290
  • В къЩи.
Зелената принцеса не съм я ползвала,но съм много доволна от оранжевата -https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/lash-princess-volume-mascara/ ,хвалила съм я многократно. Но аз харесвам повечето спирали на марката,на мойте никакви мигли правят чудеса.

# 291
  • Бургас
Оранжевата принцеса за извиване ли беше?Днес си взех спирала от новата серия на Essence - you better work...уж удължаваща Wink Не съм я изпробвала още,но като го направя ще дам мнение.

# 292
Препоръчайте тъмно лилава спирала или такова зелено.

# 293
Идвам да си призная, че аз няколко пъти хвалих зелената принцеса. Преди година-две видях впечатляващите мигли на моя колежка, която я ползваше и си я взех. Мисля, че изхабих две опаковки, беше страхотна - обем, дължина, наистина като изкуствени ставаха миглите. Не се ронеше, не се размазваше. Беше ми абсолютна любимка.
След като свърши, реших да пробвам разни други и чак сега си взех пак от нея. Ами... нищо общо... Както казвате и вие, "мокра" е, нанася доста туш и миглите слепват. Много се разочаровах, но съм я оставила да поотлежи с надеждата да се оправи малко консистенцията. Confused

Да споделя и още нещо - преди доста време си бях взела лилавата от серията twist up the volume на bourjois. В началото ми се стори ужасна - слепваше и само леко оцветяваше миглите, супер течна беше, много изнервяща. Преседя няколко месеца на дъното на несесера ми и сега реших да ѝ дам нов шанс - вече е съвсем различно! Прави миглите дълги и добре подредени, придава и обем, не се рони, не се размазва, много ми допадна!

Засега спиралите на Буржоа (преди тази останах доволна и от розовата от серията volume reveal) и Мейбълин (lash sensational и total temptation) са ми любимци.

# 294
Още преди 4-5 години си взех една от принцесите, не помня коя, след хвалби тук. Ами при нанасяне суха и ми се размазваше, без дори да са ми сълзяли очите. Хвърлих я.

# 295
Скоро ще купя нова спирала. Харесах тези по описанията в интернет. Имам къси и тънки мигли - за ориентир. Искам дълги, обемни и разделени мигли. Ето и към кои се насочих. Дайте ми мнения за тях.

# 296
За последната на Римел ще ми е полезно и на мен мнение.

# 297
Аз както писах преди дни, не съм доволна от wonderfully на Rimmel(черна опаковка). За да не я изхвърлям, използвам четката на ГР Панорамик и така използвам самия продукт. Снапскара ми е интересна, заради опаковката, ако я намалят някъде ще я пробвам.

# 298
Червената Волюмисиме е хубава, мисля, че в Ремедиум е на 8лв, дано не бъркам. Черната я бях взела, след като пробвах червената, но бях разочарована.
Тази на Римел мисля, че бях ползвала преди години, но не ме впечатли.

# 299
Златистата на Римел съм я ползвала. Действително четката й е добра, придава обем, не само дължина.
НО! Забелязах, че от спиралите на тази марка, ми опадат миглите. Без да преувеличавам. При всяко сваляне с мицеларен разтвор, падаха едни парцали, в които имаше по няколко мигли. Е, такова чудо за пръв път видях.
Повече никога техни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт