Спирала за мигли- тема 17

• 68 010
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да, аз сега я ползвам Volume Infusion. Тушът е тънък и позволява разделяне на миглите, бързо съхне вече нанесен. При мен повече удължава, отколкото дава обем на миглите, което пък ми е ок. Обработени с извивачка мигли не ги изправя отново, а запазва чупката. От седмица я ползвам и не мога да преценя дали биотинът и кератинът ги подхранват.
Харесва ми и може би ще е един от вариантите, който ще поддържам, ако остарява достойно и по-дълго, а не на 1-вия месец като 2000 калории на същата марка.

# 316
  • София
Много благодаря за отзива!:) Всъщност, аз се колебая именно между нея и 2000 калории, в момента.. Някога ползвах 2000 калории и ми правеше миглите перфектни! След това си взимах отново след време и изобщо нямаше нищо общо вече..останах разочарована! Като цяло търся по-скоро по-кукленски ефект и не харесвам много разделените и дискретни мигли..Така или иначе използвам само спирала, поне да се забелязва порядъчно! Laughing Някога бях доволна и от една Fals Lash MaxFactor, но толкова много се навъдиха вече, че не си спомням коя от всички беше..може би съвсем първата..знам, че беше черна опаковка..Rolling Eyes Но като гледам как всичко развалят с времето..не знам..Не ми се рискува да купя на Ланком или Шанел някоя за 50-60лв., защото съм изхвърлила един куп прехвалени и скъпи спирали, които са стояли ужасно на моите мигли..

# 317
И аз я купих Snapscara. Скоро ще пиша за нея. Хубав сливов цвят, може би не точно сливов, но еднакво добре стои с патладжанен молив на Шанел и кафяв молив на Голдън Роуз.
Много съм учудена от качествата на ГР.

# 318
ГР, последните 1-2 години изкараха страхотни нови продукти. За пореден път ще изкажа суперлативи за Панорамик, но си заслужава...Издръжливост, самата четка...още не мога да повярвам, че я купих само за 4-5лв.

# 319
  • София
Момичета, имате ли представа в Сефора каква е цената на Dior Maximizer Lash ? Търся възможно най-изгодно от къде може да се купи...

# 320
bibian@, аз си го купувах скоро, но от Прити шоп и мисля,че беше 67лв, но е напълно възможно да се бъркам,защото купувах и други неща. Звънни в Сефора и попитай Relaxed Винаги дават информация Wink

# 321
  • София
Здравейте! Какво мислите за тези две спирали?
Скрит текст:

# 322
  • При децата ми
От къде са тези спирали?

# 323
  • Бургас
Най-добрата спирала за мен е тази: https://www.notino.bg/helena-rubinstein/lash-queen-feline-extrav … avane-na-miglite/
Удължава и уплътнява уникално,без да слепва.Купувам си я и ползвам над 10 години,като за това време съм имала сподарични забежки за  нови формули и хвалени спирали на Chanel,Lancome,YSL,Guerlain,но тази ги превъзхожда многократно.

# 324
Govergirl нямаше ли в магазини - Безсрамно ниски цени?

# 325
  • София
Да, от тази верига са, Чист дом е другото им име.

# 326
  • Street of Dreams
Covergirl са американски дрогерийни спирали. Бяхме обсъждали тук една тяхна тюркоазена, която била мега добра. Една наша съфорумка от щатите, която пишеше преди, ми я изпрати, но в бързината е грабнала водоустойчивата и тя, за съжаление, за нищо не става.

# 327
Ето я мейбълин снап. Не е кой знае какво за мен. Но наистина няма восък и не се размазва под клепача от долу. Ако си нацапам горния, то лесно се чисти само със сух тампон, без мицеларна вода или лосион. За мен е по-добра от мейбълин гриит лаш - розова опаковка.

# 328
В Lero има 30те на спиралите на Ланком.

# 329
  • Пловдив
Mountain Crystal, малко по-назад в темата бях споделила мнение + снимка за червената спирала на Лореал, за която си попитала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт