На море в България 2019!

• 79 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Моля за мнения за Блу Ориндж. Прочетох каквото имаше писано в старите теми, но пък ми се иска, ако някой има впечатления от миналата година да сподели. Благодаря!
Веднага получаваш. Бяхме м.юни за 5 нощувки. Чистота-първо. Зеленина,.близък плаж със собствени чадъри и шезлонги(ако улучите). Храна-не вкусна, но достатъчно разнообразна. Ако сте с деца имайте предвид, че детския клуб е дразнещо затворен, а анимацията е на немски. Басейни-чисти.
Но плажа, колкото и да е прехвален си има щипалки и водорасли.
Тази година сме в Гърция, ако ще и да не е олл.

# 286
  • Сф
Храната на мен ми хареса най- много мин година.( сравнено с други години) 1-10 юли бяхме.Кьорава щипалка или водорасло нямаше или медуза.Имаше комари вечер до сцената.Само пръскане е спасението. Детето се включваше и през деня в анимацията.Обясняваше му българката.Рисуваха текстил един ден, джапанки от картон правиха, нещо от мидички.Търсиха и съкровище пеещи на немски , та общо взето се посмяхме.В морето ги хвърляше един обед Марко немеца, в басеина някакви игри играха , но моето дете и на китайски да му говорят ще е първо в щуротиите.Така че не с е оплаквам от анимацията.М- ду два и 4 докато дремем с мм, тя си ходеше в стаята за анимация, както написах вършеха по нещо.На 9 е моето дете, та да си прецените.Писаха и лексикон на немски, та дълго ни преследва с едно Шпиле( паяк)Simple Smile
Тази година отиваме края на юни с приятелско с- во с бебенце .Дано да случим хубаво време!Мин година как беше юни времето?Щото нас и юли ни валя, но бързо се оправяше.

# 287
  • София
Здравейте, търся информация за хотел Грифид Болеро. Интересувам се от ниво на храна , анимация, инфраструктура около хотела, шумно ли е много, информация и за стаите (предлагат ми настаняване само в двойна стая делукс, а сме с две деца на 8 и 4 години и се притеснявам за размера й). А ако някой може да ми направи сравнение с Дюни по отношение на храна, анимация и стаи ще съм много благодарна! Ясно ми е че по отношение на външна инфраструктура не може и да става въпрос за сравнение.

# 288
  • София по рождение
Някой питаше за Хермес Царево. Миналата година бяхме на второ море. Не останахме доволни. Плажът е много малък и в морето има камъни. Около басейните има малко шезлонги и не стигат за капацитета на хотела. Храната също не ни хареса. За стаите нямам забележки.

# 289
  • Пловдив
Здравейте!
Простете, но не успях да прочета всички страници назад, че покрай малчовците нямам половин час време за мен Simple Smile

Моля, препоръчайте ни нещо за почивка с две малки деца! Смятаме да отидем в края на юни и тогава децата ще бъдат на 3 г и на 1 г.
През 2017 г. бяхме на Камчия във Вили Елмона и сме очаровани. Мислихме сега пак там, но тогава съчетахме пътуване до Северна България и ни беше ок, а сега не ни се пътува от Пловдив на север.

Иска ни се  плитък и чист плаж, спокойно и тихо място, защото нито ние двамата, нито децата ще търсим шумни забавления. И една пързалка и люлка ще са ни ок. Ще ми се пак да мога да им приготвям разни неща.  Не че ми се готви на почивка, но сутрешните закуски (макарони и пр.) и зеленчуковите супички..  Ще им взема месни пюрета, за да не ядат месо от обществени места, но зеленчуци ще им приготвям. Така избегнахме тогава стомашните вируси и дано и сега успеем с тази схема...

Та... Има ли такова подходящо място или пак да бием път до Камчия?

Благодаря!

# 290
  • София
Здравейте!
Простете, но не успях да прочета всички страници назад, че покрай малчовците нямам половин час време за мен Simple Smile

Моля, препоръчайте ни нещо за почивка с две малки деца! Смятаме да отидем в края на юни и тогава децата ще бъдат на 3 г и на 1 г.
През 2017 г. бяхме на Камчия във Вили Елмона и сме очаровани. Мислихме сега пак там, но тогава съчетахме пътуване до Северна България и ни беше ок, а сега не ни се пътува от Пловдив на север.

Иска ни се  плитък и чист плаж, спокойно и тихо място, защото нито ние двамата, нито децата ще търсим шумни забавления. И една пързалка и люлка ще са ни ок. Ще ми се пак да мога да им приготвям разни неща.  Не че ми се готви на почивка, но сутрешните закуски (макарони и пр.) и зеленчуковите супички..  Ще им взема месни пюрета, за да не ядат месо от обществени места, но зеленчуци ще им приготвям. Така избегнахме тогава стомашните вируси и дано и сега успеем с тази схема...

Та... Има ли такова подходящо място или пак да бием път до Камчия?

Благодаря!
В тези бунгалца има ли климатик ? Само микровълнова ли има , а печка ?
ММ иска природа не хотел , ама да има и печка да си готвим....

# 291
  • София
Някой може ли да каже как разбира тази оферта и колко на ден би излязла почивка във фамилна стая за семейство с две деца - 7 и 3 години?
http://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=7767 … =244#.XDuu3LxS8kI

Аз го смятам 2х277лв. плюс едното дете със 75% отстъпка от 277 лв., второто с 50% отстъпка. Цената нещо ми се вижда космическа.

# 292
  • София
Даже не мога да го сметна и аз не разбирам. Ама хотел с дебела цена в който се плаща отделно паркинга, хич не го гледам...

# 293
  • София
Случайно попаднах на хотел Берлин Голдън Бийч, Златни пясъци. На плажа, AI, офертата е добра, 1800 лв за 7 дни началото на август, апартамент, 2ма възрастни и 2 деца на 4г.
Но никога не съм ходила на Златните. Мненията във форума за този хотел са стари, някой с нови впечатления?

# 294
Някой може ли да каже как разбира тази оферта и колко на ден би излязла почивка във фамилна стая за семейство с две деца - 7 и 3 години?
http://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=7767 … =244#.XDuu3LxS8kI

Аз го смятам 2х277лв. плюс едното дете със 75% отстъпка от 277 лв., второто с 50% отстъпка. Цената нещо ми се вижда космическа.
Правилно ги смятате цените. С отстъпката от 20% Ви излиза 720 лв. на ден общо за всички, коята цена е по-висока дори от цената на апартамент в Дюни. Безумна е цената.

# 295
  • София
За ориентир може да ползвате калкулатора в сайта на Амигос травъл. Там за този хотел / Риу Хелиос Парадайс/, за една нощувка за август месец, за двама възрастни и две деца на 3 и 7 г ми даде 622 лв за фамилна стая.

# 296
  • Варна
Случайно попаднах на хотел Берлин Голдън Бийч, Златни пясъци. На плажа, AI, офертата е добра, 1800 лв за 7 дни началото на август, апартамент, 2ма възрастни и 2 деца на 4г.
Но никога не съм ходила на Златните. Мненията във форума за този хотел са стари, някой с нови впечатления?
В този хотел преди години се удави дете.Имаше и др.подобни инциденти.Басейните не се поддържат качествено.Като цяло в повечето хотели персонала е нов за сезона,не винаги адекватен. Доста отдалечен е от град Варна.Познавам добре целия комплекс"Златни пясъци",имам и имот там.Беше уникален зелен оазис  с малко хотели.Не зная кои са водещите Ви критерии за почивка,но и в града има добри ценови оферти.Плажът е идентичен,но в Зл.пясъци някои зони са твърде дълбоки до брега,опасни за деца.На всички бих препоръчала последните две седмици на август или началото на септември за плаж и тен.В началото на август има т.н.силно мъртво вълнение.Тази година продължи дълго.Крайните хотели в комплекса,в посока Кранево,ще Ви създадат дискомфорт , спрямо транспорт и паркинг.Спрямо местооположение,качество на услуги, реноме бих Ви препоръчала
" Марина Гранд хотел Бийч".Беше реновиран основно. Често се използва от варненци за тържествени мероприятия.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 23:36 от Viviana91

# 297
  • sofia
В този хотел преди години се удави дете.Имаше и др.подобни инциденти.Басейните не се поддържат качествено.Като цяло в повечето хотели персонала е нов за сезона,не винаги адекватен. Доста отдалечен е от град Варна.Познавам добре целия комплекс"Златни пясъци",имам и имот там.Беше уникален зелен оазис  с малко хотели.Не зная кои са водещите Ви критерии за почивка,но и в града има добри ценови оферти.Плажът е идентичен,но в Зл.пясъци някои зони са твърде дълбоки до брега,опасни за деца.На всички бих препоръчала последните две седмици на август или началото на септември за плаж и тен.В началото на август има т.н.силно мъртво вълнение.Тази година продължи дълго.Крайните хотели в комплекса,в посока Кранево,ще Ви създадат дискомфорт , спрямо транспорт и паркинг.Спрямо местооположение,качество на услуги, реноме бих Ви препоръчала
" Марина Гранд хотел Бийч".Беше реновиран основно. Често се използва от варненци за тържествени мероприятия.

Да питам защото очевидно сте запозната... Нали казват, че на северното ни море не се ходи от средата на Август защото водата се обръщала и вече било студено и не ставала за къпане... Това митове и легенди ли са 😎? Ние миналата година се зачудихме за този период, но се промениха нещата..

# 298
някой да ми предложи хотел на бг-черноморие подобен на Еврика бийч клуб Слънчев бряг
благодаря предварително

# 299
  • В.Търново
Дори и в ПИК сезона северното Черноморие водата е по-студена от на южното.
Poli_, Топола Скай е хотела.

Общи условия

Активация на акаунт