Звездни компромати- 388 част

• 72 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • ГО
Ернестина Шинова?? 🤔
Скрит текст:

# 271
Прилича на Анелия Ернестина.

# 272
Не е възможно да е тя Simple Smile

# 273
  • ГО
Твърдят, че е тя. От сайта за рокли твърдят, че това е тя с тяхна рокля....

# 274
Теди Кацарова е потресаваща...

# 275
Мегънчето не е ли била на сватбата на Прианка? Нали са си дружки.

# 276
Кой е сайта за рокли със снимката на Ернестина?

Оф, изпитвам някаква ирационална неприязън към всичко индийско, не знам защо.

# 277
Приянка на сватбата си е съща наша циганка.

# 278
Мегънчето не е ли била на сватбата на Прианка? Нали са си дружки.
Дружки, дружки, ама едната вече херцогиня, пък другата - прост музикантин я взе. Или актьор беше този?

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 16:27 от The ant is...

# 279
  • София
Най-вероятно са я посъветвали да не пътува Мегън, заради бременността ѝ.

# 280
  • София
Роклята на Приянка Чопра, особено полата е много готина, тя самата ми е доста неприятна, без причина. Знам я само като приятелка на Мегън, никога никъде не съм я гледала.

# 281
  • Rock & Roll feeling ...
Майка на момче/момчета все ми се струва, че трябва да избягва да изглежда толкова пошло и разголено...
Според мен и за майка на момиче важи.

Гала как "леко" се избъзика няколко пъти с носа на Сантра сега "На кафе".
Шегува се,защото това с носа беше коментирано в предишно гостуване на Сантра и един вид си имат някаква закачка на темата. Но според мен не беше на място опитите на Гала за остроумност.

Илиян, гаджето на Пипи и на мен ми допада. Интересно ми беше с каква лекота си призна,че си пада по по-закръглени жени. Като разгледах фейса му и предишните му приятелки, Пипи направо е с нормално тегло. Има предишни,които са къде-къде по пълнички.
И този му вкус ми е странен,но начинът по който говори за него, с една такава адекватност,съзнантос,стабилност  в стил " да, аз харесвам пълни жени и не се срамувам от това" много ми хареса.

# 282
  • Sofia
А за по-възрастни призна ли?
Пипи е само с 6год по-голяма,но предната е била с 20год Confused

# 283
Ирина за краткосрочните планове:

Скрит текст:

# 284
  • където ми харесва
Майка на момче/момчета все ми се струва, че трябва да избягва да изглежда толкова пошло и разголено...
Според мен и за майка на момиче важи.

Гала как "леко" се избъзика няколко пъти с носа на Сантра сега "На кафе".
Шегува се,защото това с носа беше коментирано в предишно гостуване на Сантра и един вид си имат някаква закачка на темата. Но според мен не беше на място опитите на Гала за остроумност.

Илиян, гаджето на Пипи и на мен ми допада. Интересно ми беше с каква лекота си призна,че си пада по по-закръглени жени. Като разгледах фейса му и предишните му приятелки, Пипи направо е с нормално тегло. Има предишни,които са къде-къде по пълнички.
И този му вкус ми е странен,но начинът по който говори за него, с една такава адекватност,съзнантос,стабилност  в стил " да, аз харесвам пълни жени и не се срамувам от това" много ми хареса.
Всъщност, мъжете, които харесват по-закръглени жени, не се срамуват да си признаят. И няма нищо срамно в това.

Общи условия

Активация на акаунт