Звездни компромати- 388 част

• 72 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Правят се на шутове за по 150к на калпак, в тая криза и за двамата е ок.
Тази цифра обявена  ли е някъде?
Доста завишена ми се струва, по скоро да е без нулата.
Абсолютно не вярвам да им дадат тези пари за 3-4 седмици

# 406
И аз се съмнявам да дават чак такива хонорари. Двамата всъщност са доста скучна двойка и ако наистина са им дали тези пари са се минали жестоко.

# 407
И аз се съмнявам да дават чак такива хонорари. Двамата всъщност са доста скучна двойка и ако наистина са им дали тези пари са се минали жестоко.

Ужасни са. Той- нереализиран футболист- женкар. Тя- "звездата" на София. Огряла е навсякаде. Нищо интересно не виждам в тия двамата..И са адски глупави.

# 408
Манго смуче по цял ден тая клечка и безделничи, "любов" чупи стойки и прави муцунки, говорят си глупости, трагични са. Безделници, хора без работа и интереси.

# 409
Манго смуче по цял ден тая клечка и безделничи, "любов" чупи стойки и прави муцунки, говорят си глупости, трагични са. Безделници, хора без работа и интереси.
И се цапоти ПОСТОЯННО с грим!!

# 410
Златкее, смени си дрехите, Златкееее стига пуши. Ай, какъв досадник.

# 411
Златкее, смени си дрехите, Златкееее стига пуши. Ай, какъв досадник.

В маалата така се командорят булките. И с тоя вечен чибук в устата...

# 412
Алла Пугачова неглиже:
Скрит текст:

# 413
Бащата на детето на Мария Илиева се е сгодил:🙄
https://m.24chasa.bg/novini/article/7183493

А него някой знае ли го? Да се сгодява, жени и т.н. Според мен на никого не му пука. Със сигурност всяка майка, дори и да не е Мария Илиева, ще се справи чудесно и без такъв баща.

# 414
Moмчето, което кака Мара е използвала за осеменител какво е виновен, че е бил използван? Тези изцепки на Мария Илиева са неетични.

# 415
  • София
Използван за осеменител? 100% го е отвлякла и дрогирала, той даже не е разбрал какво става.
Какви ужасни жени има само, горките мъже, милите все използвани и нищо не разбрали.

# 416
Използван бил?!?
Еякулацията в чужда вагина често води до бременост. Ако той не е бил запознат с тоя биологичен факт си е негов проблем.

# 417
A Мария Илиева не е ли запозната с тези неща, тя на такава възраст не може да прецени, че този младеж е с нея не с цел семейство, така ли?! Вие пък ще изкарате Мария Илиева наивна девственица.

# 418
Мария Илиева винаги е искала дете....Не е тайна. Просто е бил отчайващ опит и се е получило. Даже да не е с бащата на детето си в края на краищата.

# 419
Мария е била на 40 когато са го зачевали това дете- Търсила си е донор и си го е намерила.
Евала, че на тия години са и останали здрави яйцеклетки.

Общи условия

Активация на акаунт