Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • ту тук, ту там
Кръстева сложи алкохол в спринцовката, за да го излее директно в гърлото си и да не мирише, мисля! Peace

# 601
# 602
  • София
Кръстева си къркаше спирт. Правят го алкохолиците. Даже в аптеката си купуват от медицинския и си го разреждат със сокчета. Мисля, че не мирише толкова, колкото другия алкохол. Тя го излъга Цонев, че не е пила и мисля, че той се усети.
Телепортацията на Боби няма какво да я коментирам. Поне Стаменова се усети, какви са истинските намерения на Фотев.
Викитата са сладури. Банков как сменя физиономиите само, много е добър понякога Вергов.

# 603
Кръстева сложи алкохол в спринцовката, за да го излее директно в гърлото си и да не мирише, мисля! Peace

Шишето беше от тези капсулованите, не знам как точно се казват... можеш само да изтеглиш течността със спринцовка, не се изсипва като обикновена бутилка, затова беше спринцовката. А какво имаше вътре не знам.
Възможно ли е да нещо тип опиат, успокоително и т.н.

# 604

Е, ако беше по красота, предпоследния щеше да е първи Smile

# 605
  • София
Чудех се как да коментирам снощната серия и въобще целия сезон като се опитам да остана достатъчно дипломатична Simple Smile
Вчера, сцената между двете Викита спаси епизода - с изключителен емоционален заряд, прекрасна метафора, с която ни показаха как загърбвайки предразсъдъците успяха да разголят и слеят душите си в прегръдка. Дано им дадат време на тези двамата в следващия сезон, защото могат да ни покажат нещо красиво.
Обаче ме изумява един факт - как е възможно едни и същи сценаристи да пишат толкова красиви и смислени сцени, като тази на Викитата и пълните бози, с които запълниха останалата част на епизода.
Цонев и Кръстева - страхотна идея, ужасно написана. Как им дойде на ума да започнат  тази история три епизода преди края на сезона?! Вместо да я изградат, да ни покажат как двама самонтни и очукани от живота лекари намират път един към друг, те ни показат как героите излязоха на вечеря и пламна голяма любов. До този момент нищо не се случи между тях, няколко думи преди 10 епизода, едно гости у Евгения и толкова. На всичкото отгоре  напълно излишно и нелогично вкараха Кръстева пак в историята с алкохолизма.
Фотев и компания - имаше толкова потенциал в тази сюжетна линия, а те я пропиляха. Отново напълно необяснимо поведение на героите. Стаменова беше на успокоителни, заради тормоза, който Фотев и причиняваше, обаче изведнъж я виждаме толкова влюбена в него, че е готова да загърби всякакви морални задръжки. Фотев го убиват два пъти, но на всички май е ясно, че ще възкръстне отново. Добре че е добрата игра на Бинев.
Сега се надявам на разума на сценаристите,  да не направят накоя глупост с Ина и бебето,  че тогава наистина ще счупят тъпомера.

# 606
  • ту тук, ту там
Аз пък след снощния епизод стигнах до извода, че София е на страната на Ина и отиде там да я защити при нужда, а, дори и увлечена по Фотев в един момент, тя всъщност повече се бои от него и няма много какво да направи! Не може да докладва в полицията, че го е видяла, ще я обявят за невменяема, никой няма да ѝ повярва.  

За "телепортирането" на Тасев - нали не си представяте всичко да се случва в реално време? Дадоха разговора им паралелно на случващото се, достатъчно беше да подскаже, че се е случило по време на пътуването ѝ към строежа. Точно този телефонен разговор имаше ролята на "скок във времето".

# 607
  • Разпиляна във въображението
Не знам кой прави тази класация, обаче в нея май не виждам Ралица Паскалева.

# 608
  • София
Ох, аман като се започнат коментарите след подобни класации за това кой щял да е пръв, кой втори и т.н и то с някаква странна категоричност.
Браво на София Вю, че не са се изказали генерално, а са подредили "красавците" по азбучен ред, опитвайки се да ни внушат, че красотата за всеки е различна и че не може да се слагат рамки, каквито много хора държат да поставят, че дори и да кажат, че са валидни за всички.

Елени, според мен Стаменова си промени мнението след разговора с Фотев. До този момент обаче си беше изцяло на негова страна.

# 609
Аз пък след снощния епизод стигнах до извода, че София е на страната на Ина и отиде там да я защити при нужда, а, дори и увлечена по Фотев в един момент, тя всъщност повече се бои от него и няма много какво да направи! Не може да докладва в полицията, че го е видяла, ще я обявят за невменяема, никой няма да ѝ повярва.  

За "телепортирането" на Тасев - нали не си представяте всичко да се случва в реално време? Дадоха разговора им паралелно на случващото се, достатъчно беше да подскаже, че се е случило по време на пътуването ѝ към строежа. Точно този телефонен разговор имаше ролята на "скок във времето".
Ама тя каза по телефона „сега пристигнах”, а той „ще дойда”. Не знам колко далече е този строеж от болницата, но и надали Ина се е качвала по стълбите 20 мин.. Както и да е, не е болка за умиране, но и на мен ми направо впечатление

# 610
  • in Wonderland
Не знам кой прави тази класация, обаче в нея май не виждам Ралица Паскалева.
Да,  и аз си го помислих. Голям пропуск

# 611
Дано този път Фотев наистина се гътне. Вероятно на тези реща не е дошъл сам. Ще видим.
Не ми стана ясен плана на Фотев. Завещава 7 млн. на Ина и след това, каква е връзката да „купува“ собствената си сграда? Защо въобще й завеща тези пари?

# 612
  • Разпиляна във въображението
И още нещо за класацията - май съставителите са почитатели на Нова телевизия и са наблъскали доста техни кадри, а от Бтв май нито един, освен шеф Токев. Някак не е добре работата, но класации да има.

# 613
В разговора с Ина тя май каза “почти съм там”, а междувременно вече я даваха как се качва по стълбите и не говореше по телефона, т.е. разговорът се е случил преди това.

# 614
Дано този път Фотев наистина се гътне. Вероятно на тези реща не е дошъл сам. Ще видим.
Не ми стана ясен плана на Фотев. Завещава 7 млн. на Ина и след това, каква е връзката да „купува“ собствената си сграда? Защо въобще й завеща тези пари?

Той сам каза, да не се усъмни някой, че е умрял. Щото явно има някакво завещание от преди, а и по закон и се полагат. Ако беше направил някака промяна и после да умре, ще си кажат полицаите например как пък точно два дена преди да умре и си променя завещанието. А явно това с покупката е инсценировка, за да може Ина да дойде на среща и да я заплаши. Нали и каза да прехвърли парите по някаква сметка, уж на фондация. И аз останах замислена каква е схемата, но мисля, че това е, поне аз така разбрах и си го обянсявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт