Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Берлин
Аз да се примоля за директен линк към снощния епизод...ако някой е попаднал на такъв. Благодаря

# 646
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това с парите не е ли начин за изпирането им? За подобни схеми съм чувала. Няма как да ги даде на сина не само заради лошите им отношения, но и ще се свързват с неговото семейство. С Ина не е вече заедно.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:00 от Kalinka

# 647
Това с парите не е ли начин за изпирането им? За подобни схеми съм чувала. Няма как да ги даде на сина не само заради лошите им отношения, но и ще се свързват с неговото семейство. С Ина не е вече заедно.

То най-логичното и законно нещо е да ги наследи сина му (той всъщност само един ли има?), а не съпругата му с която са в развод.

Но според мен така няма да може да си ги получи обратно.

# 648
Внучката не е наследник. Би била, ако баща и е починал. Каквото и завещание да правиш в България, има запазена част за законен наследник. Т.е. Ина не може да получи всичко.

# 649
Не, просто няма логика и смисъл в това, което ни представиха. Нито разбирам действията на влюбената Стаменова. От снощи го мисля и се успокоих, като видях, че не е "повредата" в мен. Нормално е да искаме да са ясни нещата, а не да гадаем. Все пак не гледаме Американски Коледен романтичен филм, където  не търсим логика.

# 650
А оръжейният бос май отиде невъоръжен на изоставения строеж ?! 😏😁

# 651
Дали бебето на Ина няма да умре, или ще го ражда преждевременно, след 2 години бременност?

# 652
  • Кърджали
Абе вече на нищо не им придирам, ама ако пак закопаят Кръстева с алкохола няма да им го простя. Просто много ми харесва тази жена и се надява покрай Цонев бързо да се стегне.

# 653
Хора, защо смятате бременноста на Ина в реални месеци? Тяхното понятие за време е различно от реалното, така че не знам какво толкова се впрягате за тази бременност.

# 654
Значи, ние знаем, че времето не им е силната страна. Обаче това с бременностите се повтаря като някаква мантра и накрая всички вярват, че са по сто месеца. На Ваня й ги бях смятала месеците, точно девет си излизаха. Сега Ина изобщо не е извън деветте месеца. Вярно е, че е бременна цял сезон, но не сме имали скокове във времето и е нормално кротко да си добута до деветия месец.

# 655
Значи, ние знаем, че времето не им е силната страна. Обаче това с бременностите се повтаря като някаква мантра и накрая всички вярват, че са по сто месеца. На Ваня й ги бях смятала месеците, точно девет си излизаха. Сега Ина изобщо не е извън деветте месеца. Вярно е, че е бременна цял сезон, но не сме имали скокове във времето и е нормално кротко да си добута до деветия месец.

Обаче, Москита, Ина цял сезон беше с корем "4-5 месец", а снощи изведнъж порасна до "8ми" JoyJoy
Е как става тая работа?

# 656
  • София

Обаче, Москита, Ина цял сезон беше с корем "4-5 месец", а снощи изведнъж порасна до "8ми" JoyJoy
Е как става тая работа?

Милошев е отпуснал пари за реквизит - купили са още един "корем за бременни в 8-ми месец"

# 657

Е как става тая работа?

Милошев е отпуснал пари за реквизит - купили са още един "корем за бременни в 8-ми месец"

Е, те от лудото Ванче нямат ли?

# 658
  • ту тук, ту там
Аз и това не мога да приема - колко жени им проличава чак след 7-ми месец, че са бременни, защо Ина да не е от тях например?!
И според мен се вглеждате твърде много в маловажни детайли! Peace

# 659
  • София

Е, те от лудото Ванче нямат ли?
Нямат, Ванчето го носи 18 месеца и много се амортизира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт