Любители на котки ТЕМА 126

• 25 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Кастрирана е, рядко откача, може би е характер. Не я бие никой, тя бие нас Simple Smile
Нещо смешно:
https://www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/esli-vash-den-ne-zadalsya-pr … _gaSDbj4abHDnct0Y

# 631
В момента ШаМарта се е вкопчила в кракът ми и хапе и рита, най-вече дере. Чака момента да изяде шамара😆 Изяде го и дойде за втори😆

# 632
Ушатото е на доксициклин, венците са му леш, зъбите са ок, вирус било, но не запомних името, ние сме му го внесли, заразно е само за животните, за хората няма опасност, една седмица ще го пие два пъти на ден след хранене, в събота сме на контролен преглед.

# 633
Милото Ушато... Sad Стискам палци бързо да му мине и да нямате голяма драма с даването на хапчета Heart За съжаление колкото и да ги пазим, винаги има възможност да им донесем нещо с дрехите Sad

# 634
Имам опит с хапчетата, той е малко див, но ще се справим.
Да, милото то, обясниха ни, че първо е имал температура, а ние не сме и разбрали, котката е активна, няма загуба на апетит, нито е бил летаргичен, явно е различно, най-вероятно е така, защото е млада котка.

# 635
  • София
Много симпатичен Демон Simple Smile

bella-li, и аз имах такъв зъл котарак. Беше огромен и дереше жестоко. Странното е, че нападаше единия ми брат непрекъснато, а другият много обичаше и му мъркаше, и се размазваше. Към мен беше различно, но по-скоро дереше, ако искам да го галя. Пазехме се от него.  По тази причина сега гледам с подозрение и страх на нападенията на дребосъчето. Малко е, нищо не прави реално, но определено хапе настървено понякога и като размята опашката...
Една приятелка имаше сиамче - дете на мнго кротка и добра сиамка. Също непрекъснато ги нападаше. Не говоря за малко одраскано, а за рискови неща, които ти описваш. Махнаха го.

Така че нашето мъжко ще бъде кастрирано.

Благодаря за препоръката на филма. Ще гледам с интерес Simple Smile

# 636
  • Страната на чудесата
У дома е, спахме заедно до сега. Много мил, една шепичка. Влюбени сме безвъзвратно, само кучето не е( още😆)

# 637
Изгледах днес 5-6 епизода на My Cat from Hell  - който му е интересно,има ги в youtube. Ами...ако те на това му казват "проблемно поведение" ...може би моя ще ми препоръчат да го евтаназирам. Ако беше за пет драскотини изобщо нямаше да повдигам въпроса - целите ми ръце са в белези. Но определено ми направи впечатление,че "звероукротителя" наблегна на кастрирането.Даже едната котка първо я кастрираха преди да започне работа с нея.Може пък това да е моето спасение... понеделник съм записала час в клиниката и след месец ще докладвам.

# 638
Успех, при повечето след кастрация агресията преминава, стига да имаш търпението да му "преминат" хормоните.

# 639
  • София
Само за ден тук е настанала яка веселба. bigdance2

Нападащи котки и то със сексуален привкус  smile3506 , неназовани вируси правещи на леш венци, абе супер коледно, супер яко.
  newsm44

В тази връзка да добавя, че ние пък си имаме домашен дух. Връщаме се, елхата е непокътната , играчките -цели, лампичките светят, само върхът липсва. Няма го и го няма.  33uu 33uu

Предлагам темата да се преименува на Любители на домашни вампири.  newsm48

# 640
Венците са му възпалени и много червени, не помня медицински термини, съжалявам за споделянето, повече няма да има такова, много здраве и весели празници на цялата тема.

# 641
  • In the land of Never Never
Това видео е за малките дяволи - унищожители на Коледните елхи. 
Не може да се отрече, че го правят с голямо настървение.  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=VX3SOQXsE6o

# 642
 Ивекс,дано да се оправи Ушатото по-скоро.

Ние сънуваме паучове Joy

Честит Демон Hug

# 643
  • София
Ивекс, не се връзвай пък ти.
Тя така си се изказва винаги, не е заяждане с теб.
Ако седнеш да обръщаш внимание на всичко, само се натоварваш излишно.

Не мога да реша харесвам ли Демон. Повече снимки трябват.

Джуджи ми помага да подредя гардероба.

# 644
Аз за сексуалния подтекст само щях да се почувствам поласкана ако беше истина-коя жена не обича да е слабост на синеок хубавец.Да ви запозная и с моето чудовище,да не си помислите,че само зло има в него

Общи условия

Активация на акаунт