Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 680
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Табелата “Секси” е излишна- вътре няма отговарящ на тази категория.

# 271
Квазамодото се дрисна от радост,че продължава напред..е такъв мазохист не бях срещала като този миндил ....никитка....

# 272
  • София
Останалите съквартиранти си направиха сепуко с държанието си към Никита в този епизод. Обвиняват я, че постоянно мисли за финала, но точно тази последна седмица тя дори не полага усилия да ги дразни, те се дразнят от това, че спи.
Присъствието на приятелката на W*sh ми причинява second hand embarrassment или т.нар. втора ръка неудобство. Те обсъждат последния скандал между Никита, Гъмов и Албена, но аз виждам само това, че W*sh е сключил пръсти с Джулиана и я целува по врата.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 00:01 от La Vikinga

# 273
Не мога да разбера Джули от какво се разстрои повече:
1) че за друг участник го има този жест да си види гаджето на екран, а за нея не
или
2) че Уош все пак си има една дама на сърцето отвън.... а Джулката явно е само за забавление

# 274
На Джулка джуката увисна, Албена каза "ужас", когато видяха приятелката на Уош.

Според мен каза "ужас", заради нещата, които приказваха с цигането.

# 275
Не мога да разбера Джули от какво се разстрои повече:
1) че за друг участник го има този жест да си види гаджето на екран, а за нея не
или
2) че Уош все пак си има една дама на сърцето отвън.... а Джулката явно е само за забавление

2)

# 276
  • София
Има тъмна страна Уош, има...нещо не е наред там, но не мога да разбера какво е.
Убил е няколко мъже и е изнасилил Албена преди да влязат... затова тя му има зъб и му врещи, където го свари... Joy

# 277
Сериозно ли гъмов е най-умен?
И сериозно ли силикона на джулката е под ключиците?

# 278
Абе, забавление...Я да бяха други обстоятелствата,така щеше се охълца Уоша...ама нейсе..Даже се е набълбукал, ама не на цяло... Обстоятелствата му пречат просто...

# 279
Гъмов тЪъпанар!

# 280
  • Ню Йорк
Оле, Албена и Гъмов най-умните.

# 281
Джулка не можа ли да го измисли по-интересно, по-креативно, много проста е тая. Райкова по- щеше да се справи.

# 282
Старата Джулка имала гъста коса!

# 283
На мен даже едната гърда ми се видя по- висока от другата.

# 284
BoooooooRiiiiiiiiiiiiinG!

Общи условия

Активация на акаунт