Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 189
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 885
  • Испания
Е, не, Блата удари дъното съвсем. От какъв зор ще коментира така грозно бившата?

За да се гордее майка ѝ с нея.

# 886
Имаха вече мисия с дини и задници.

# 887
  • Испания
За коя от жените на Благо Златка каза, че е толкова злобна, че няма да му даде (някое от децата на телефона предполагам)?

За Христина, защото говореше за децАТА му

# 888
Гани прави кардиото, от което има нужда! Heart

# 889
  • Варна
Албена с кого ще се чуе? С кучетата, със Захожаева или със свинската глава? Animal Pig

# 890
Игрите им все по-големи дъна удрят, но също така и висини на тъпотия и вулгарност.

# 891
Е, не, Блата удари дъното съвсем. От какъв зор ще коментира така грозно бившата?

Защото тя трябва да е най-най-най от всичките му предишни

# 892
  • Испания
Албена с кого ще се чуе? С кучетата, със Захожаева или със свинската глава? Animal Pig

Тц. С мюфтията.

# 893
  • в рока
И Гъмов нищо не каза. Честно казано не разбирам това реване и драматизиране, честно.
Задължително ли е всеки да е влюбен или обвързан към момента на влизане в шоуто. На хората поради немотия, лечение, или по друга сериозна причина им се налага да се разделят временно на стотици или хиляди километри, да не говорим в не толкова далечно минало- войни, никаква съвременна комуникация, и т.н.
Сега си си дал гъза под наем, не влизаш за пръв път, и след три седмици се сополивиш. Ами не го разбирам.. Ю

# 894
  • Варна
Е, на ДжуГанка много и било мъчно, щото да другите двойките били влезли.

# 895
За коя от жените на Благо Златка каза, че е толкова злобна, че няма да му даде (някое от децата на телефона предполагам)?

Някоя от бившите - Есмер или Христина, може и наистина да е голямо зло, обаче за момент си представих, че съм дете на Благо. Сигурно щеше да ме е срам от баща ми.

Според мен тия деца са травматизирани, или е много вероятно да са такива. Вместо силна бащинска фигура, в която да се чувстват спокойни и сигурни, те имат един отсъстващ баща, обиколил всички "красавици", излагащ се по риалититата...
Знам, че може и да прекалявам, но хипотетично си го представих и ме заболя.

Дано бъркам и с децата си той успява да е добър баща, добър пример, и да им дава любов и сигурност.

# 896
И аз точно се бях замислила аз ли съм някакво дърво, че не разбирам цялото това циврене. Все едно няма никога повече да видят близките си и не са ги чували от векове. Странно ми е. Ама знам ли, не съм била в къщата...

# 897
Аз пък разбирам ВИП-овете. Май този сезон наиситна не излизат и не се срещат с близките си. Илиян на Гани орева Фейсбука, например.
Казват, че там, в Къщата, времето тече по-бавно. Така че, може и да им идват в повече нервите и да искат да чуят близките си.

Уош особено много ме разчувства как му прегракна гласчето Heart
Дай Боже всяка жена да е обичана по този начин (и дано да е трайно)

# 898
  • Ню Йорк

Joy Joy Joy

# 899
Албена и тя била голяма спортистка, колко високо е скачала?

Общи условия

Активация на акаунт