Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 880
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Лелчета, къде гледате??? 😁 😂 😂
Всички лелки сме тук Joy

# 1 156
Детето на Никита най-вероятно живее една седмица при нея, една при биологичния си баща - това е шведският модел за гледане на дете след развод/раздяла. В класа на дъщеря ми от над 30 деца, 1/3 от децата са с разведени родители и живеят една седмица при майката, една при бащата. След развода родителите правят всичко възможно да живеят наблизо един до друг, за да си поделят гледането на детето/децата. По този начин няма и съдене за издръжка, а детските надбавки, които се полагат на всяко дете се разделят между двамата родители.

# 1 157
JoyJoy
Лелчета, къде гледате??? 😁 😂 😂
Всички лелки сме тук Joy

Мен не ме бройте Joy

# 1 158
  • Viena
Никита е била симпатична преди сама да се окепази, за това си е виновна сама. А, това че търси слава с новата си външност и страхотното си гадже.... тук вече е "кото доди"

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 20:25 от janaa777

# 1 159
Досега не съм обсъждала потресаващия вид на Никита, въпреки че ме удря ток като я гледам отблизо. Но на снимките с русата коса е толкова грозна, че не се въздържах. Какво да направя, че мнението ми е такова, а и тя не е по природа такава, а сама се е докарала до това положение. Неприятно ми е да я гледам в близък план и това чувство е по-силно от мен. И поведението ѝ не ми харесва. Ако беше приятна на характер, нямаше да ми е толкова отблъскваща външно.

# 1 160
Че то самО се постави във враждебна среда...може да не гледам, ама това го видях в началото ...
Личи си, че не гледаш.
Още в началото "супер известните" се бяха групирали срещу нея и когато Златка й скочи тя използва това, което имаше срещу нея. И съм сигурна, че почти всички тук, щяхте да постъпите като Никита.
Проблемите се задълбочиха, от там, че мис царица не прие реално извиненията и продължи да напряга обстановката, дъвчейки една и съща тема дни наред. Аз по-скоро бих се запитала кой нормален мъж би живял с такава жена, отколкото с някоя жена, която по биологичен закон става лелка.Rolling Eyes

# 1 161
Абе групирали се...дрънци. В началото Милена що си говореше съвсем нормално с Джулката...сега и Джулката не я трае.
То тва ни се кара, ни се води...

# 1 162
Скрит текст:
В предишен сезон един постоянно беше на черешата, пиеше от сутрин до вечер и си сваляше гащите през 5 минути. Аз и тогава не разбрах защо и как спечели Тодор Славков.

Сега уж никой отвън не харесва Злагоеви, а имат най-голям вот. Продукцията прекалено на едро манипулира сценария, така че няма защо ние тук да се дърлим.

Не външния вид трябва да ни ръководи в симпатиите и антипатиите ни.
Албена е най-интелигентна, Гъмов - също, но и най-забавен. Другите са ми пълнеж. Обаче ББ крои друго и явно вече сме му свикнали.

Албена най-интелигентна? Гъмов? По какво съдиш?
В началото водеха някакъв разговор на тема Космос, ми...не пращяха от интелект и знания.
ББ не ни показа нито една смислена дискусия между тях. Вулева не е интелигентна - интелигентните хора не се държат по този краен начин. Интелигентните хора са балансирани, нещо, което тя не е. Интелигентността на Албена е поза измислена от самата нея и недоказана с нищо. Да оставим настрана, че и Гъмов не е от най-интелигентните. Така че и неговите думи за нея, нямат никаква стойност за мен.

# 1 163
  • Viena
 Точно, то и Боби едвам я търпеше. 😂 😂

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 22:50 от janaa777

# 1 164
Всички участници влизат в Брадъра при определени условия - да са атрактивни с нещо на драгия зрител. Златка и Благой сигурно са обещали да се сгодяват,  плодят и да развяват тестове за бременност в ефир. Даже започвам да си мисля, че балканското поведение на Благо към Злата ''Стани!", ''Легни!" e някакъв театър, защото във вчерашния епизод, когато й правеше забележки да седне прилично на масата, тя се подхилваше и му намигаше.
Никита е влязла с татусите, с несполучливите си пластики, с инакомислието си...С акцент на различността.
Албена залага на пиперливия си език.
Джулиана пък е като ходеща реклама на клиника по естетична хирургия /няма лоша реклама/. Сценаристите и режисьорите са видели хляб в нея - не особено умна, но пък за сметка на това - приказлива.
Весела Нейнски също залагаше на драми, случили се в живота й.
И Кулагин в предишния Брадър явно беше обещал да прави съквартирантите  ''луди калинки'' и затова не го  извадиха от играта доста дълго.
Аз като "драг зрител" искам да предложа да изберат нечии други изгъзици, чиито и да е, само да не са онези двамата.

# 1 165
Camino, аз гледам. И според мен в началото никой не игнорира Никита. Ако трябва да сме съвсем обективни, лека вина има Брадъра, че я постави в ролята на рефер, докато другите бяха разпределени в двойки. Така при опознаването тя остана встрани. Но ако човек има желание може да намери общ език и интереси с непознати. Започна да дудне за купоните, за алкохола, за цигарите. Иди се включи, бе жена! Забавлявай се. За мен просто реши да е контра. А спора с Цецо и защитата на Златка дойдоха след седмица, че и две...И едва тогава извади Борко на предна линия.
 Аз нямам нищо против визията ѝ, не ми хареса "метода", който приложи за да изпъкне.Wink

Квот стане, де. Ще е финалистка, след като и тук взе да се прокрадва думата "жертва".

# 1 166
Като говорим за 13-годишно дете, как мислите се живее с майка, която е от операция в операция, всеки път е различна на снимките от училищното тържество и го оставя 4 седмици да си се самоотглежда (е, може би с нечия малка помощ)? Аз лично предпочитам модела на лелка Албена - не се е решила за дете, не носи отговорност пред него как се явява от екрана. А моделът на Никита, която е хвалена за тялото и не й дават годините - от снимките, на които е разкрачена, на каквито и години да си, все ще ти се догади.

# 1 167
  • somewhere near the sea
Най-нормално е в тази среда Никита да бъде победител. Това си е геройство да издържиш толкова време във враждебна среда. Всички срещу нея, не е никак лесно.
И кое е нормалното? Но аз пък съм убедена, че  тя сама създаде враждебната среда.Това е подходът ѝ от миналия път. Не всички срещу нея, а тя е срещу всички. "Вие това, вие-онова..."
"Аз съм горката жертва" не върши вече работа, но  ББ има други намерения вероятно.

# 1 168
Глупости, какви операции, това са филъри,  които се резорбират и като почнете да повтаряте това "догади ми се" или "нечистоплътна ми е" все едно тъотки тире свекита поплюнчват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 169
  • София
Абе групирали се...дрънци. В началото Милена що си говореше съвсем нормално с Джулката...сега и Джулката не я трае.
То тва ни се кара, ни се води...
Така е и затова пуснах онези видеа от предишното й участие, как и там никой не я нападна, докато тя не започна и от нищо направи проблем и обяви война.
И тук, никой нямаше да се държи лошо с нея, но самият й начин на водене на разговор и тона с който им говори,  е с цел да ги провокира или да ги накара да споделят нещо, което после да използва срещу тях.

Общи условия

Активация на акаунт