Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 876
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Испания
Вулева, всъщност, обиди и Гъмето, и Джулиана. Но те, поради липса на достатъчно сиво вещество, ще ѝ благодарят за всички "добри" думи.

# 1 231
Един от най-противните сезони. Няколко злобара срещу една жена. Ако не беше Никита, щеше да е някой друг. Изродка, изрод, педал, пр*ститутка. Типична картинка. Двойка пр*ститутка и футболист. И накрая Уош, който не знае колко много се излага с хлътването си по Джула. Разбира се, пр*ститутския вид винаги ще е на пиедестал, нищо, че приятелката му сигурно е супер свестна и умна. Нямам думи

# 1 232
"Бляскавото дуо"? Това заради зъбите ли е?

# 1 233
Гъмов пърди ли та така е застанал на вратата и проветрява,клатейки я?Поне на това са го възпитали.

# 1 234
Мога да приема всичко казано от Вулева,но защо по дяволите парадира с исляма,а не се държи като мюсюлманка?!Начетената,отракана юристка не обясни как,с какво точно исляма я е привлякъл като магнит?Може би с агресията да се изтребват враговете?

# 1 235
Албена, като човек без деца, може би си няма представа, че не се говори за децата и не се раздават квалификации за чуждите деца. То всъщност аз и хора с деца съм чувала да го правят, така че, от човека зависи всъщност, от Вулева толкоз явно. Хубава е тази вечер, ходи й това червило.

# 1 236
Златка: Приличам на жаба!
Ша сА сетиш, Златке!

# 1 237
Отвратително отношение към едно дете! В желанието си да е оригинална в същност е жалка простакеса. За Албена говоря, съжалявам, може да я харесвате, ама аз точно такива агресивни злобари комплексари не харесвам. Или както казва половинката ми за такива  - недоклатени.
Какво отношение към детето. Албена за детето нищо не каза. Отношението е към Никита.

# 1 238
Ще пропусна мисията с телефоните, ще ви прочета.
Мраазя драмии.
после идвам за клюката.
Бляскавото дуо дано блесне по пътя от Нови хан към София с майбаха първо, дори преди Ника. Много противно самочувствие от позицията на небляскавото си нищожество . Пф.

# 1 239
Начетена баш не е.

# 1 240
На мен ли ми се причу или Цецо каза  ''екстейшъни''? Може ли един коафьор, гримьор или там какъвто е, да не може грамотно да назове продуктите, с които работи?

Албена такова хвалебствено слово удари за Джулиана, че направо да не повярваш на ушите си. А Цецо, придворния шут на Златка и Благой, не пропуска да каже за тая велика тяхна любов. Били влезли в Къщата, за да докажат, че любовта им била истинска. Ама на кого ще се доказват?

# 1 241
Един от най-противните сезони. Няколко злобара срещу една жена. Ако не беше Никита, щеше да е някой друг. Изродка, изрод, педал, пр*ститутка. Типична картинка. Двойка пр*ститутка и футболист. И накрая Уош, който не знае колко много се излага с хлътването си по Джула. Разбира се, пр*ститутския вид винаги ще е на пиедестал, нищо, че приятелката му сигурно е супер свестна и умна. Нямам думи

То как да кажеш на черното бяло, питам аз?
Да кажем за Никита че е красива ли - ми не е красива.
Да кажем че е умна ли - явно не е, щом си е причинила това обезобразяване..
Да кажем че е готин човек ли - ми не е готин, аз готино не видях в нейното поведение...

Та кое й е хубавото на Никита???

# 1 242
Скрит текст:
На мен ли ми се причу или Цецо каза  ''екстейшъни''? Може ли един коафьор, гримьор или там какъвто е, да не може грамотно да назове продуктите, с които работи?

Албена такова хвалебствено слово удари за Джулиана, че направо да не повярваш на ушите си. А Цецо, придворния шут на Златка и Благой, не пропуска да каже за тая велика тяхна любов.
Били влезли в Къщата, за да докажат, че любовта им била истинска. Ама на кого ще се доказват?

На себе си - щото май не си вярват.

# 1 243
Златка гледа доволно чихуахуа-то.

След добре обоснованата номинация ще му даде кокалче и ще го почеше по коремчето  Joy

# 1 244
  • София
Цитат
Добър вечер деца на Вселената!

Каква драма...съдебен казус "а пък тя ме нарече нещастница" ....

И ще я съди за това?!

А всичко, което Албена избълва за Никита,за целия сезон?

Само слабият човек излиза така лесно от кожата си!!!

akoiskash-vqrvai
Без съмнение, Никита ще съди не само Албена.
Да, бе, ще ги съди Wink те колко се заканваха в тази брадърска къща, че ще се съдят, а като излязат се жалват само по телевизионните студия. Тя, по-добре да се заеме с Боби и да се разберат мъж и жена ли са, приятели или само бизнес партньори. Няма яснота там и обидите от хората в къщата, са най-малкият й проблем.

Общи условия

Активация на акаунт