Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 809
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Бургас
Златка пак си позволи да коментира Христина. Ех как не понасям такива евтини боклучета, които се опитват да се правят на страхотни втори майки. Чак пък я поздравявали - ще видя, като роди дали ще е толкова мераклийка да гледа всичките деца на любимия си
Изобщо не мога да дишам такива коментари. Злата се държи като пълен кухендер по отношение на майката на децата на Благо. Тия деца я слушат как нарежда майка им. Бива ли толкоз да е тъпа Злата?????

# 1 336
Драма Куин пак Златиту...Не им разбирам любовта на тия двамата...Ама хич. А как пък се изказа той за бившата..Кво беше ..щял да и смени физиономията ли каза,нещо такова..Само при тая реплика и да ме няма с двеста от тоя ..

# 1 337
Впрочем, по-назад някой изкоментира, че Мария на Уош била и тъпа и грозна, и едва ли не я нахока, че не била казала на Уош, че го обича.

Ако имам приятел, който реве в ефира за мен, а после се натиска с Джулката, после пак реве по мен от екрана, реве ми по телефона, но не спира да се отърква у силиконката... 'Ми и аз няма да искам да му казвам, че го обичам. Това си  е ангажимент. И то към някой, който просто не е надежден.

Не знам коя жена би се чувствала спокойно и сигурно с такъв мъж.

# 1 338
Много тъп сценария на Тигъра. Писан е кот доди.

# 1 339
А може би просто не го обича.

# 1 340
  • София
Трагедия!

Не беше важно Никита да си чуе детето, нали?
Знам, че за детето е кофти, но пък тя беше с най-много привилегии и Боби стоя 4-5 дни при нея, а за другите - нищо!
И дори можеше да остане до края, по предложение на Брадъра, което изобщо не беше честно.

# 1 341
Няма по-голяма овца от Ганито, а гаджето й е пълен дебил и наглец. Обаче с книга, която даже превеждат по света. Уош гушка овцата, пък иначе Мария е слънце. Златка-патка все едно е дете, разделено от майка си при раждането, а не 40 годишна бръмчалка.
Казвам ви, хора, не знам с коя ръка да се кръстя.

# 1 342
Обаче продължава да ми е комичен и Ъпсурден казуса... Никита нарече Албена нещастница (два пъти) и Албена заяви "ще те съдя".
Туй сега обида ли е? Лъжа ли е?Joy
Как аджеба би се входирал тоз чуден казус? Някой може ли да обясни? Joy (Моля и почитателите на Вулева за мнение)

# 1 343
  • 221B Baker Street
Златка верно, как измуча "Мамоуу"... Ужас...

Не знам, до сега разглеждах Фейса на Никита. Жената пише супер готини, интересни и положителни постове, придружени с хубави снимки. Личи си, че има какво да каже. Пълен контраст с черните магии, гробищата и свинските глави на Албена... 

# 1 344
Златка пак си позволи да коментира Христина. Ех как не понасям такива евтини боклучета, които се опитват да се правят на страхотни втори майки. Чак пък я поздравявали - ще видя, като роди дали ще е толкова мераклийка да гледа всичките деца на любимия си
Изобщо не мога да дишам такива коментари. Злата се държи като пълен кухендер по отношение на майката на децата на Благо. Тия деца я слушат как нарежда майка им. Бива ли толкоз да е тъпа Злата?????

Точно така. А после Благо ще има да се чуди защо Христина не ги пуска при него и любимата. То даже момиченцето изобщо не трябва да припарва до Златка, че егати и примера може да получи от 85-тата любов на баща си

# 1 345
А може би просто не го обича.

Аз се поставям на нейно място и ми става зле, само се чуди как да докосва Джулиана - загорелник

И после й реве - сърчице, сърчице, обичам си те, чак гласът му пресипва. Не е на център това момче.

# 1 346
пънчев е еб*ти животното!Къф е тоя панталон,все едно е сега е слезнАл от тир.

# 1 347
Хора, ама Златето от 15 години не се е виждала с майка си или от 15 години не я е чувала???
Чак пък такъв рев - всички здрави, прави.
Гъмчо си е виждал детето като излиза за представление - сигурна съм.
Ръгбистът  донесъл инфо от детето на Никита, а може и да се е прибрал при него (чули са се, един вид той го наглежда, нали уж)
Цецо - той си е добре. Той си е с мама и тате вътре. К'во?

# 1 348
  • Испания
Правилно, че Христина не е разрешила децата да се обадят на баща си. Защо да му се обадят? За да му доставят удоволствие? За да кажат колко се гордеят с него?

# 1 349
"Привет, красавци" ???!!!???

Общи условия

Активация на акаунт