Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 708
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 470
Никита се показа доста над нещата.. Браво! Не очаквах!

Злата: Айде дай една ръка... това е изразът й на признателност към Никита ooooh!

Аз не й вярвам много много.
Но каквото и да прави, не може да ми стане по-неприятна от останалите в къщата...

Поведението на Златка към Никита - без коментар. Но донякъде и разбираемо.
Була Албена гледаше като отровена....

# 1 471
Не се покая Никита, хитра е и знае с какъв ход ще спечели.
Лисица е тя.

# 1 472
Ей. 1 от 2. Уагабунга, заедно познахме по една номинация.

Ми на-здраве да е Кактусче! Ти нещо по казуса "нещастница" мислиш ли? Joy

# 1 473
Гъмов номинира себе си. Защо?
Джулка смята, че Благо обича повече. Защо?
Глупавите смятат, че кубиците и патешките физиономии са достатъчни. Защо?
Защото във главата имат @ко 😂😂😂

Редактирам се. Уагабунга, то няма казус. Като юрист знае,че няма как и за какво да я съди. Нещастница не е клевета. Щастието не се доказва в съда. А и няма как да причини емоционални щети на липсващото й семейство. Определението беше на място😉

# 1 474
  • Испания
Не, Никита пуска въдици към зрителите......това е стратегия и отново в неин стил "Вижте ме колко съм прекрасна и онеправдана"

И?

# 1 475
Нека си я играе  /ако може/ с този, който не я усети....много са й прозрачни нещата на нея от първия ден.

# 1 476
  • 221B Baker Street
Албена как се изниза без да каже и една дума! Направоооо, газ пикаеше!!!

# 1 477
Не, Никита пуска въдици към зрителите......това е стратегия и отново в неин стил "Вижте ме колко съм прекрасна и онеправдана"
Доста 'топки се искат за да го направиш това. Никой друг, (може би с изкл на Гъмича) не би му стискало да го направи.

Те са дребнави, злобни и заядливи.

Дори и хрисимия Благо си покзва нрава; "остави ги тия селяци", :Ще й счупя главата като изляза - за Хрjavascript:void(0);истина...)
Жената му бере срамовете, децата подложени на подигравки в училище заради подвизите му, и той ще се прави на мъж - нестига, че му гледа децата... ooooh!

# 1 478
Никита си изигра правилно картите. Явно не е толкова глупава колкото всички я изкарват. Например Гъмов, видният интелектуалец изобщо не се замисли, че да гласува за себе си, рядко се харесва от публиката. Егоцентризъм мори народа.

# 1 479
Мен Уош най ме кефи! От всички там, той ми е най-сладък. Нека да бъде Simple Smile

# 1 480
Моят фаворит е Уош. Не разбирам афинитета му към силиконката, но никой не е съвършен.

# 1 481
Никита си изигра правилно картите. Явно не е толкова глупава колкото всички я изкарват. Наптимер Гъмов, видният интелектуалец изобщо не се замисли, че да хласува за себе си, рядко се харесва от публиката. Егоцентризъм мори народа.
Както се повтарям, той за мен, в моите очи, е олицетворение на неуспял мъж - ни кариерно, ни лично, абе всякак е неуспял, това просто много му личи, и по поведението, и по излъчването.

С тази номинация към себе си... съвсем.. Вечно недооценения..

# 1 482
  • 221B Baker Street
Никита си изигра правилно картите. Явно не е толкова глупава колкото всички я изкарват. Наптимер Гъмов, видният интелектуалец изобщо не се замисли, че да хласува за себе си, рядко се харесва от публиката. Егоцентризъм мори народа.
Спокойно, неговите приятели "Ентелектуалците" ще го изкарат, че го е направил с чувство за самоирония и хумор...

# 1 483
Благо го разбиват в Господарите Joy

# 1 484
На мен ли така ми се стори или набожният клоун каза на майка си, че ще ИЗКЪРТИ  ФИЗИОНОМИЯТА на майката на децата си Flushed Cry
WTF Scream

Общи условия

Активация на акаунт