Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 721
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 485
Аз пък вярвам, че Никита съжалява за това,което натвори спрямо двамата флибени...Наистина. И да, трябва да си доста над егото си и дребнавите изпълнения.. за да направиш това в ефир.

# 1 486
Не, не ти се е сторило. А Брадърчето услужливо не е чуло това. Щото иначе как ще го дават за пример.

# 1 487
  • София
Ех Никитаааа Heart
Какво да се прави като хората тук не са като в Швеция,и навсякъде в чужбина.Там няма как някой да ѝ се подиграва за външността и такива злобарки като албенчето няма как да виреят.
Защо само Албена!? тук половината тема, а може и повече, е с обсъждане и подигравки с външният вид на участниците - не само от женски пол.
А и в чужбина си имат не малко ТВ предания и жълта преса, за да се гаврят с известните.

# 1 488
Снощи Гъмов и Хигиената Нулева не се ли подиграваха на Никита, че ще се самономинира?
За мен ще е истинско удоволствие да се изпокарат, но не им стиска за това.
Само сомалиецът няма проблем да е сам войн.
Много са зле другите. Като излязат и се погледат, би трябвало да се изчервят. Ама надали.

# 1 489
Надали, щото са ВИП-ове!

# 1 490
Аз изпуснах началото на тия номинации, но от тия, които хванах:
Моят гЪмен действа стратегически - избута Джулка Тъпото, а натруфени жени никога не печелят формата. Жени, които гласуват, не избират жени, които се труфят.
Никита гласува стратегически - показа се като добра, прощаваща, добронамерена с номинацията на Блаткини, а то хич не е за Блаткини цялата работа, ами нея да харесат хората.
Джули Тъпото действа много първосигнално. Понеже 2-3 пъти беше в един кавгаджийски отбор с Албена, та вече я захаресвала, заобичала, та чак я променила била. Забрави как Албена я обиждаше, че е проста и тъпа и стихосбирката й за нищо не става...
Уош ме загуби за фен, ама аз бях от крехките фенове, а и той не разчита аз да го избера. Много умно, заради БИЗНЕСА, похвали Джули Тъпото, та по участия, дискотеки, това-онова - публиката/клиентелата е все една и съща, а и кинти падат от там. Пушеци, шушлеци… Кинти да падат и купон да върви...

# 1 491
На мен ли така ми се стори или набожният клоун каза на майка си, че ще ИЗКЪРТИ  ФИЗИОНОМИЯТА на майката на децата си Flushed Cry
WTF Scream

Пропуснала съм го това....
Връщам си всички думи за това колко е добродушен.... Dizzy Face

Аз пък вярвам, че Никита съжалява за това,което натвори спрямо двамата флибени...Наистина. И да, трябва да си доста над егото си и дребнавите изпълнения.. за да направиш това в ефир.

Или да знаеш, че това ще сработи. Simple Smile
Не е чак толкова невинна, хитруша си е и тя.

# 1 492
  • Варна
Браво Никита разби ги селските пръчки.Победител в тази игра!!!

# 1 493
Да кажа нещо на Тушев...
Драги Тушев, ако си решил да правиш Чук и Гек, Пижо и Пенда, Том и Джери победители, подсети се, че твоята приятелка Азис беше оскубана по къдриците жестоко от препечената филия Златка-патка.

# 1 494
Мари, Уош не се изявява по дискотеките и клубовете, които са топос на Джулиана. Иначе съм съгласна с всичко. Но явно е мега наивен и не много умен, за да види каквато и да било любов в Блаткини или нещо у Тъпото с дирижаблите.

# 1 495
Ама вярно и аз смятам, че "влюбената двойка" ще са победители. Апропо, разговорът за майбаха с беленето на картофи по повод на наградата ли беше? Явно си планират как да я харчат.

# 1 496

Или да знаеш, че това ще сработи. Simple Smile
Не е чак толкова невинна, хитруша си е и тя.
[/quote]
И така  да е.
А има хора,които на гръб не падат Wink каквото и да става и струва. Така по ок ли е? Не мисля.

# 1 497
Мари, Уош не се изявява по дискотеките и клубовете, които са топос на Джулиана. Иначе съм съгласна с всичко. Но явно е мега наивен и не много умен, за да види каквато и да било любов в Блаткини или нещо у Тъпото с дирижаблите.
Ами да ти кажа, то един умен и мега прозорлив човек в тази къща изперква на третия час.....никой такъв не би издържал

# 1 498
  • София
Като се сетя как започна тази вечер, с крясъците и обидите на Албена, а как завърши с определеното недоумение в погледа и и мълчанието.  Пиянските изцепки на Гъмов към Никита предната вечер, сервилното грачене на Цецо към същата тая Никита и о, Боже "Лелче опомни се" на Джулиана... Сега мълчание. Е Джулина си изми очите. На Злата не и вярвам, тя си гони чистенето на достоинството си.  Е струваше си да издържа.
Няма да пускам никакви СМС-и, в игри с предизвестен край никога не участвам, Харесвах Никита в началото, после и тя ми стана част от миманса. Никой не харесвам, но на принципа на по-малкото зло, бих искала Уош да спечели.

# 1 499
Гелосаният самовар наистина каза, че ще изкърти физиономията на бившата си жена. Аз такива изрази не чувам често в обкръжението си. Но пък не познавам толкова набожни идиоти, като простия Благой. Майка му да продължава да приказва, колко са прекрасни двамата с патката.

Общи условия

Активация на акаунт