Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 860
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 920
Понеже става дума и за Гъмов, искам да кажа, че най-тъжна е неговата деградация. Какво да жаля за Благой, неговата патка или Гана? Та те са духовни инвалиди-били са и ще си останат такива. Те са като досадни фъшкии, които просто отлепяш от подметката си и ги забравяш. Но Гъмов-един талантлив човек, очевидно има основа, и съвестта му също прозира плахо понякога. Та този артист се държи като убита от живота перачка. Що за думи, що за стил? Та това е артист и душата му трябва да е от друга порода. Би трябвало да бъде обаятелен, магнетичен и над ежедневните неща. А той седнал с Фатмето и бълват един през друг гадости. Позволява си да говори гадости на жена! Какъв мъж си? Какъв артист си? Мале, мале! Бетер хигиената нулева. И онзи кукумицин Ваня Щерева и тя прави виртуални метани на Вулева. Бе вие добре ли сте, бе?! Че Вулева с пръчка трябва да им е гадно да я пипат, пък те приказват, колко много се е променила и колко стойностна е станала. Майкоооо, стойностна е, колкото празна тенекиена кутия от копърка. Ще омра направо от нашата интелигенция.

# 1 921
  • София
За Цецо имаше ли обаждания и излъчиха ли ги? Нещо ми се губи този момент.

# 1 922
Мале колко злоба се изсипа от един мой коментар е може ли така такива добри хора сте се събрали пък толкова злоба бълвате цццц.
Ееее, нямаш никакво чувство за хумор...Ама това си е твой проблем, /нали така беше?/, ние се забавляваме само.

# 1 923
Мале колко злоба се изсипа от един мой коментар е може ли така такива добри хора сте се събрали пък толкова злоба бълвате цццц.
Права/прав си, не биваше така. Както любимката ти Вулева каза, не е необходимо всеки да пише грамотно или да слагат препинателни знаци. Може и без.

# 1 924
  • София
За Цецо имаше ли обаждания и излъчиха ли ги? Нещо ми се губи този момент.

И аз това питах, не са излъчвали за него

# 1 925
Кой да го търси Цецо? Освен Преслава да се обади.

# 1 926
Ники синоптичкото има празник днес и май е запразнил вече 😂😂

# 1 927
Хайде, стига сте се ядосвали за този и онзи.
Дайте да си караме едни весели последни 4-5 дни!
Ето, гледайте тука: на Я-я жена му дава инфо след участието му.
Ето една готина 40 + госпожа.
Рисува, издава. Посвещава 65 хлапета в изкуство.
Детето им - рисува кориците.
Пътуват.
Бачкат.
Борят се да оцеляват.
Намерили са се.
Простили са си.
Подкрепят се.
Заедно са.
Хубави са!
https://www.youtube.com/watch?v=oyc28kBCRhI

# 1 928
Албена много вулгарно обижда

Гъмов и той се държи доста просташки за представител на културата

Този сезон с нищо не ме грабна, скука...скука

# 1 929
Мале, добре, че се обади, Мари!
Тъкмо се чудех,
кой да хвана
да ми плати
телефона.
После
Ще
Се
Оправим.

# 1 930
  • Испания
Вулева мели ли, мели. Нека приказва, че от утре я чакат черните ѝ магии и самотата.

Уош има типична физиономия на алкохолик. По-зле изглежда и от Гъмето. Жалко!

# 1 931
Цецко май си пада по Гъмето.

# 1 932
Нали е забранено да ползват химикали, моливи...

Какво прави тази химикалка в ръцете на Гъмов?  newsm78

# 1 933
  • густо майна Филибето
Ха ха ха , ами забавлява ме Албена , не мога да отрека , че е креативна, дори и "играта" да съответства на злия й нрав JoyJoyJoyJoy  Как хубаво разпредели ролите само!

# 1 934
Уош ми е супер awkward нещо.

Общи условия

Активация на акаунт