Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 938
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Снощи Никита, ми заприлича на Шер

# 2 116
Бе на Никита нещо са й поспаднали скулите ли, или така ми се струва?

# 2 117
  • София
Снощи видяхте ли очите на Никита? Дадоха я отблизо. Ами те са едни цепнатинки....

# 2 118
Де е Шер, де е Никита Rolling Eyes

От колко е предаването тази вечер?

# 2 119
  • София
21 ч.

# 2 120
Джулката много налята бе Anguished Кви са тия пухкави модели и плейметки.....

# 2 121
  • София
Джулката много налята бе Anguished Кви са тия пухкави модели и плейметки.....

Такава е модата сега.

# 2 122
Ще вървя да си гладя черното поло и аз ...да се стъкна за довечера...
Joy
Аз ше търся естеЙшъна, имам едно старо ледека , поне на Цецка ше се докарам .

Ами това е борба на оцеляващи характери в отровна среда. Ако сами не си я докарат , ББ ще съдейства.
Не можеш да мръняш, че ти пречат другите, щом пречат ...как беше гооо хоум.
И за Албена ми е мъчно . Силен играч, силен характер. То с такава майка , не зная как още е членоразделна. Сетивна, приспособима, през зялото време не показа слабост. Само едно нещо не можа да прецени- че предатели ще има , вечно ще имаааа. Номинираха я , за да не спечели формата. Всъщност, не я посочиха. Обкръжението и. Голям удар за нея. Така е и в живота. Но тя нямаше полезен ход. Жалко ще е, ако ще излиза тя тази вечер. И къде и видяхте злобата , хич и не разбрах. Реагираше единствено, когато е провокирана. Дори в повишаването и на тон имаше ирония, сарказъм, хич и не вложи злоба. И амулетите и , и герданчетата , дето продава- предлага ги със сарказъм, нарича ги. Защо се буквува Flushed
Както и да е. Всеки си е с мнението.
Няма да ви търся диалог сега. Квот доди.

Почнах да се чудя с теб различни Албени ли гледаме! За Вулева ли е тази хвалебствена реч?

# 2 123
  • Испания
Big Brother Bulgaria

Последната мисия за сезона успя да извади на бял свят скрити емоции в участниците!🥺❤️

Те описаха живота си в Къщата през изминалия месец - как са се променили, какво са научили и какво са запомнили от това приключение. 👌🏼😳

💥Чуй изповедите им днес, точно в 21.00 ч. в предпоследния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.📺

# 2 124
Скрит текст:
Ще вървя да си гладя черното поло и аз ...да се стъкна за довечера...
Joy
Аз ше търся естеЙшъна, имам едно старо ледека , поне на Цецка ше се докарам .

Ами това е борба на оцеляващи характери в отровна среда. Ако сами не си я докарат , ББ ще съдейства.
Не можеш да мръняш, че ти пречат другите, щом пречат ...как беше гооо хоум.
И за Албена ми е мъчно . Силен играч, силен характер. То с такава майка , не зная как още е членоразделна. Сетивна, приспособима, през зялото време не показа слабост. Само едно нещо не можа да прецени- че предатели ще има , вечно ще имаааа. Номинираха я , за да не спечели формата. Всъщност, не я посочиха. Обкръжението и. Голям удар за нея. Така е и в живота. Но тя нямаше полезен ход. Жалко ще е, ако ще излиза тя тази вечер. И къде и видяхте злобата , хич и не разбрах. Реагираше единствено, когато е провокирана. Дори в повишаването и на тон имаше ирония, сарказъм, хич и не вложи злоба. И амулетите и , и герданчетата , дето продава- предлага ги със сарказъм, нарича ги. Защо се буквува Flushed
Както и да е. Всеки си е с мнението.
Няма да ви търся диалог сега. Квот доди.

Почнах да се чудя с теб различни Албени ли гледаме! За Вулева ли е тази хвалебствена реч?
[/quote]

Аз така виждам Албена. Споделих си субективните  впечатления. Не съм я хвалила. Blush
Но тя е моят фаворит.

# 2 125
Аз не го съжалявам, че гледа, а че живее с такъв трол, като майка си.
То и аз съжалявам детето ти, но полза от съжалението ми няма да има.

# 2 126
  • София
Колко е удобно  да нямаш фавроит.
Седиш си кротко на диванЯ, мандахерцаш си краката и хич не ти пука на не гладената жилетка.

# 2 127
Amiamo, г-жа Рамацоти,

Бихте ли споделили Вашето мнение, тъй като трудно се намирамират любители на Вулева, и изглежда невъзможно да дадат отговор на въпрос (по долу в цитат), който задавам вече трети път.
Благодаря предварително!

Всъщност няма значение дали го има или няма кетапа.
Нарече не веднъж Никита "аутсайдер", в отговор Никита я нарече (веднъж) "Нещастница" и точно за _това_ Албена ще я съди и осъди и съблече в съда Simple Smile
Та питам (за втори път) намиращите за Умна Вулева, в интерес на истината, правдата - обида ли е, лъжа ли е или какво аджеба основанието да осъдиш???
Благодаря предварително за отговора!

Благодаря за искренността Май Лейди Simple Smile
Щом сте по близко до акЪла на Албена имам и допълнителен въпрос към Вас, тъй като на мен не ми достига и не разбирам основанията в израза на интелекта Вулева. Тя дипломира ли се като юрист?

Скрит текст:
Добър ден деца на Вселената!
HugHugHug
Не разбирам нещо та да попитам може ли?  Wink
Имаше един игра кой е най-най кекси умен и т.н. с няколко спорни положения Joy но в крайна сметка Албена Вулева ли им залепи етикетите на всички и самопредложи ли се за Умна? Тук има ли съгласни с това определение "Албена Вулева = Умна"  Благодаря предварително!

Ако трябва да съм искрена, според мен от всички жени в къщата в момента, Албена наистина е най-умна
[/spoiler]

# 2 128
Не виждате злоба в Албена? Че тя с това е известна. Снощи например, когато ББ каза да изтрият надписа, такива змии и гущери избълва срещу Никита...

# 2 129
Не виждате злоба в Албена? Че тя с това е известна. Снощи например, когато ББ каза да изтрият надписа, такива змии и гущери избълва срещу Никита...
тя избълва и след обаждането на Кулагин ...
даже почнах да се чудя дали не е защото е очаквала той да подкрепи нея 🤭

Общи условия

Активация на акаунт