Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 702
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 730
  • ВАРНА
 Представяте ли си да им отнемат лиценза и той да бъде закупен от 7/8 на Слави Трифонов?Всички превключваме на Бтв,а Бай Брадър се изпълнява от Иво Сиромахов и Краси Радков.Горката Гала-едната уринотерапия и клизми ще и останат.Патрашкова ще залинее от липса на прожектори,а Албена Вулева посмъртно няма да припари около къщата.

# 2 731
  • Ilkeston
Пускат ни 13-ти кадър май от Нова (това в стила на конспирациите по Гъмов). Тази вечер във филма от 20:00, части от който са снимани в БГ, участваше ЗлатитУ. Беше млада жена на руски мафиот май и го оплакваше, след като беше починал от инфаркт. Така че ... пригответе се за любимата звезда на България.

# 2 732
  • Sofia
Кой е филмът?

# 2 733
  • Ilkeston

Бодигард на убиеца.
След като се разрових, гледам, че е участвала и в Конан варварина.

# 2 734
Хареса ми Албена в ББ, нямах конкретно мнение за нея преди да влезе, не съм я гледала първия път.  Дори започнах да я следвам в фейса, интересна ми е.

# 2 735
Тия трите ще нищят клюки и ще се хвалят с котките си, за нищо друго не стават. Явно в Бб двете с Нейнски са били партийка, айде двете добре, ми Линдарева тоя миндил и той с тях, ужасни!
Златка може да е горда само, че не е била магистралка, а е била на Червените фенери, явно е престижно в средите, преди Холандия, сега Дубай.

# 2 736
  • София
Като гледам снимката на трите, се сещам как Вулева непрекъснато подчертаваше възрастта на Весела /и наричаше Никита бабичка /, а пред нея изглежда на старица, при това грозна... Sunglasses

# 2 737
  • София
Харесвах Албена Вулева преди това нейно прехласване по исляма, Турция, арабите и т.н. Не знам доколко е искрено или някакъв финансов мотив стои зад това, защото преди заемаше доста анти ислямски позиции, и се обяви против мигрантската инвазия още във времето, когато всички ревяха за "клетите мили бежанци" и такава позиция беше меко казано, непопулярна. Да, сега през 2018 всички говорят и мислят така, но тогава беше различно. Съдиха я от БХК дори, за расизъм. И след това изведнъж... стана мюсюлманка.

# 2 738
  • Испания
ПрЮвет, финалисти!

И дойде денят...

Представяте ли си да им отнемат лиценза и той да бъде закупен от 7/8 на Слави Трифонов?Всички превключваме на Бтв,а Бай Брадър се изпълнява от Иво Сиромахов и Краси Радков.Горката Гала-едната уринотерапия и клизми ще и останат.Патрашкова ще залинее от липса на прожектори,а Албена Вулева посмъртно няма да припари около къщата.

Страхотна идея! Почти си го представих.

# 2 739
  • Варна
"Как се нарича опашният мускул на кокошката ? " Joy преди малко въпрос от "Аз обичам Бг" по нова тв Joy

Нарича се ... Ричку ?!?!? Joy

# 2 740
Kу-кук пак съм тук ,
на всички вас на пук!
Розова,лилава търся още слава ! 😜😂

Искам да изразя благодарности към Смайли ,за хубавата тема и прекрасно подадената информация/за разлика от една друга година когато имаше друг водещ на темата и се отнасяше изключително зле към хора с по-различно мнение/ Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Благодаря и на всички участващи в дискусиите тук с някой бях съгласна с други не ,но всички вие ми бяхте много интересни.Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 2 741
Добро утро !
Какви са тези прощални постове, темата ще продължи, независимо, че ББ свършва.
Миналата година си писахме в нея до новия сезон.
Ще има още скубане на коси виртуално Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще има анализи, и "извопще", краят на сезона не  е край на участието ни тук.

Сега да ви кажа нещо - финалът ми е най- смотаното излъчване почти винаги.
Особено когато не ми е особено кой ще победи.
Ще гледам заради дуетите, предните дуети бяха голям смях, най-вече Мегзата.
Сега май всички финалисти имат гласови данни, с изключение на наргилиста, та може да се получи добре.

# 2 742
  • София
Гала в студиото "Златко и Блага" Joy

# 2 743
  • Някъде в Матрицата
Хелоу!
Благодарско за последното ни кафе за сезона на Бигитата, ви-ай-питата и мост лумпените!!! Kissing Face

Аз от всичките вътре, които останаха, най-много симпатизирам на Гъмов. С всичките му трески за дялане.
Е, може би защото и лично го познавам от има-няма двайсетина години.

# 2 744
Хелоу!
Благодарско за последното ни кафе за сезона на Бигитата, ви-ай-питата и мост лумпените!!! Kissing Face

Аз от всичките вътре, които останаха, най-много симпатизирам на Гъмов. С всичките му трески за дялане.
Е, може би защото и лично го познавам от има-няма двайсетина години.

Това ли е той и в живота? Питам не от клюкарство, а от чист интерес дали хората вътре се влияят от камерите.

Общи условия

Активация на акаунт