Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 100 402
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Боби с букет.. има прогрес.... Grinning
Сигурно са първите цветя, които ѝ подарява, откакто са заедно.

# 3 271
Нищо добро според мен няма в Джугани!
Дано Уош да спечели!

# 3 272
Никита не изглежда толкова зле в лицето днес.

# 3 273
ББ изигра и Милена Simple Smile

Много неласкаещо видео й е подбрал.

Ахахаха, колко беше смешно, като я даваха как се радва и колко е доволна, когато съобщаваха за излизането на останалите. Направо я съсипаха с видеото, вижда се колко е лицемерна и жалка.

# 3 274
Уф, най-добрите моменти на Никита са просто отвратителни ... точно такава каквато беше тя през целия сезон. Злобна, с претенции и капризи, и с това постоянно дуднене.

Дано Уош да спечели!

# 3 275
Не ми харесва.. Дали във видеото на Джула ще излъчат как търчи за всяка казана дума да докладва в съседната стая?

# 3 276
Еха!  Микита излезе при БоРичко.  Горкичкия той. Grinning

# 3 277
  • Испания
Тази година ББ реши да поднесе изненади.
Неприятни.

Не бих казала. Не преживявам за никого. Чеша си клавиатурата.

# 3 278
Жула не е била на нито една номинация, затова е вътре още. То това е първото гласуване за нея.
Но другите са събрали отношение и таз се промъкна до финала. Офърфана, ама финалистка Joy

# 3 279
  • На южния бряг
Във визитките на другите смях и веселие, а Никитината визитка само скандали!

# 3 280
  • София
Гаджето на Джулка ще фалира тая вечер.
В момента къса предварително закупените билети за Филипините.

# 3 281
На финала доказано гласуват само женки!
Съответно Лош е печелившия Mr. Green

аз съм за Джуганито де Wink

# 3 282
Ще направят Уош победител, другият вариант е твърде нелеп.

# 3 283
Не ми харесва.. Дали във видеото на Джула ще излъчат как търчи за всяка казана дума да докладва в съседната стая?

Джула си е типичен представител на етноса си.

# 3 284
Гъмов е добър актьор. И доста озлобен /като Албена/ срещу тези, които си изкарват парите за хляба и маслото по-лежерно. С  напомпани гърди, с разни висящи пирги, със сексуални услуги..
Скрит текст:
.Пък не са много умни... А на него парите му стигат само за хляба. / Една друга тема е - за унизителното заплащане на хората на изкуството./ Това го озлобява неистово. Все пак е актьор и показва умения и талант. Та така...Обикаля предаванията за някой лев и той.   И много му се иска хората да го оценят я като лидер, я като актьор, да валидизират труда му...

+1
Убедена съм, че сочи изключително посредствената Джулка за победител нарочно - всеки си заслужава зведите, идолите, героите... Явно Уош го е разочаровал с нещо, но не разбрахме с какво.

Общи условия

Активация на акаунт