Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 721
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 915
Преди малко в предаването “Тази неделя “ показаха част от срещата в МОЛ а основно обърнаха внимание на Дидо, Роман и Сашка казаха , много фенове са искали автографи и снимки . Сашка каза , първата жена , която дошла при нея се разплакала и тя също. Бяха споменати Лили, Ивайло , Вл. Николов за останалите - нищо. Разбира се за краткото време , което излъчиха не може да се покажат всички , но нищо за другите фаворити, интересно че и Гошо не го показаха.

# 916
  • Другата България
Аз все се надявах някой от темата да е отишъл и да разкаже впечатления от първо лице.

# 917
То може и някой да е ходил, ама да не иска да сподели 😉 В инстаграмите не открих нищо интересно.

# 918
Има 2 плюса на чужбина (все пак разбира се зависи и коя чужбина и как си се устроил, но говорим за хубавата богата чужбина) - това е липсата на финансови затруднения, защото квото и да работиш ще можеш да преживяваш. Второто е сигурността и спокойствието, която ти дава  самата държава - спокоен си че всеки си върши работата и вероятността да те убият като куче на улицата е чувствително по-ниска отколкото в БГ. Имаш спокойствие и за децата си, в училище може и да нe учат кой знае колко, но поне се държат добре с тях  и установеният ред им дава някакво спокойствие. Това принципно, защото само на теория е така, a на практика не съвсем, но мен лично повече ме е страх да отглеждам децата в България отколкото тук. Тук имам спокойствие, което в БГ липсва както и възпитани хора покрай мен - в БГ простащината ме убива. Всичко, ама ВСИЧКО останало в БГ е по-лесно - близки,  комуникация, климат и настроение като цяло. Там не си спокоен с държавата, но си спокоен защото знаеш че имаш близки, които са насреща. Защото си познаваш всичко и това ти дава увереност в  себе си. В чужбина се чувстваш не съвсем на място, като извънземен, не знаеш как да се държиш, трудно се комуникира заради езика, не ти разбират хумора, срещаш дискриминация щото си чужденец, на никой не му дреме за теб - сам си с всичко, наляга те депресия, скука, чувстваш се буквално като изгнаник. Всичко това е много тежко и не всеки може да носи такъв товар. Затова като се тегли чертата сметката показва, че в БГ животът може да е по-мизерен, но е по-лесен и приятен. А ако не искаш да мизерстваш винаги може да си произведеш сам храната, стига да имаш желание е все още възможно. В чужбина не е така - всичко от магазина. Освен ако не си купиш и живееш на обработваема площ, ама струва пачка и колко хора могат да си го позволят. Сложно и скъпо удоволствие. А и при евтината храна от супера на никой не му се занимава - ядат си купешките лайна и се кефят. Георги много ми падна в очите - излезна доста злобно парче - типичен нашенец, на който не му стиска да емигрира и поради това намразва всички емигрирали и ги обвинява в предателство към родината и всевъзможни грехове само и само да оправдае омразата си към тях. Тоя тип повярвали си гадняри със самочувствие са една от причините да се махна от БГ - нито те мен нито аз тях понасям. Ама няма много акъл. Не знам кое толкова го успокои като чу, че Нури ще дари парите ако ги спечели. Че Нури не каза на кой и за какво ще ги дари. Най-вероятно ще да ги дари или на някоя джамия или ще подпомогне свои роднини или други свои близки мюсюлмани с тях  - това пак си е даряване. Ама те - Георги си мисли, че е постигнал някакво спокойствие. Тържествен глупак.

# 919
На всеки му е ясно, че от хубаво никой не бяга. Ясно, че хората емигрират в търсене на по-добър живот. Затова да обявиняваш някого (както го прави Гошко), че е емигрирал, че не е останал тук да се  бори - тъпо е, откъде накъде. Но намеците, че без емигрантите и парите им тук сме живи-загинАли - много дразнят.

# 920
Довечера викам и двете кикимори да си ходят.

# 921
  • Стара Загора
Преди малко в предаването “Тази неделя “ показаха част от срещата в МОЛ а основно обърнаха внимание на Дидо, Роман и Сашка казаха , много фенове са искали автографи и снимки . Сашка каза , първата жена , която дошла при нея се разплакала и тя също. Бяха споменати Лили, Ивайло , Вл. Николов за останалите - нищо. Разбира се за краткото време , което излъчиха не може да се покажат всички , но нищо за другите фаворити, интересно че и Гошо не го показаха.
[/quote

Току що изгледах по BTV+1 репортажа от срещата и лошо впечатление ми направи факта, че подчертаха (3 пъти), че   останалите във фермата участници са излязли специално за срещата, че Дидо сега за 1-ви път вижда съпругата си и....дали си въобразяват, че някой не е на ясно каква е технологията на предаването ?
А по-подробно - Симо се снимаше с две деца, Александра (с нова прическа) стои до Роман, който казва, че на всички много ще липсва Фермата след края на сезона,  2 големи момичета пътували от Бургас за срещата, едната е фенка на Лили (вижда себе си в нея), а другата винаги е харесвала Дидо и ВН нещо казваше....

# 922
  • Стара Загора
Извинявам се, не знам защо се "вмъкнах" в цитата. (може би защото основно ви чета и мн. рядко пиша , но ви like-вам редовно).

# 923
  • около Варна
Довечера съм за Ваня, не ми е любимка, но не ми е и толкова неприятна.
Относно българите в чужбина, не разбирам нападките, че търсели лесното. За мен, това да оставиш всичко близко, познато и свидно, за да градиш нов живот от нулата, се изисква голяма доза смелост, която аз например не притежавам. Страшно ми става, като виждам около мен как масово младите хора заминават и знам, че не го правят от хубаво. В нашето училище за една година се стопи един клас деца, всички емигрирали. Четири съседски семейства заминаха за чужбина. Тази тенденция е много страшна и не може да обвиняваме тези хора, че търсят добър живот за децата си.

# 924
  • Другата България
wanconboy, викаш съвсем за мезе ни взеха, а? Crossing Arms
Кой питаше дали ще идат хора на тази среща - ето че от 500 км. пътуват заради нея, сигурна съм, и че не са единствените тези девойки. Има си фенове предаването, определено. Ако може и някоя снимка да оплакнем очи, ще е ок. Peace

# 925
Дискусията ви за зъбите беше малък спам, но на фона на поредните квалификации, които се правят от съфорумки за пишещите в темата просто са.....интересно те защо стоят. Да си напиша ясно, че ще ги докладвам, защото три месеца явно не стигнаха на някоЙ  да се научат на толерантност и уважение към събеседника.

Довечера съм за Ваня, не помня дали го писах. То е и ясно предполагам. На работа съм, та ще моля да се включвате с развитието на двубоя. Peace
Поста на съфорумката стои, но отговора към нейният пост е изтрит.

# 926
# 927
Нури и Роси също не ги виждам

# 928
Ами като е прочел какво мислят хората за него.
А ако в отпаднал явно умира от яд , че няма да може да се бие в гърдите

# 929
  • Варна
Хахахахаха, добро попадение. Може би е друга причината, но твоята ми харесва. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт