Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 725
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 930
На тези фен срещи ходят предимно екзалтирани тийнове и деца, само и само да се селфят с любимите си риалити звезди. Предполагам , че предимно са ги превъзнасяли.
И аз видях няколко снимки в профила на Симо.
Георги според мен е тотално потресен от факта, че не е любимецът на народа. А имаше потенциал това момче. Просто с тия си популистки изказвания и държането на сметка и крясъците, опротивя на 80% от публиката. В опитите си да се докаже, като Левски или Ботев се доказа, като Ганьо Балкански.
Отдавам го на младостта му и опитите му  също , като Сашка да се прави на по-зряла, отколкото е.

# 931
Ох, моят любимец каква усмивка е направил 😂сълзи от смях  ми предизвика.

# 932
  • Другата България
А жената с розовата блуза коя е, до Андрей? newsm78
Едит - до Калоян? Радка ли е това? Shocked
Нури и Роси ги няма, да.

# 933
Радка е , сменила е цвета на косата

# 934
  • Другата България
Направо не можах да я позная първоначално. Благодаря.

# 935
  • София
Това, че Нури казал еди какво си на продуцентите и друго на участниците как ги вълнува, защо трябва да го "разобличават"? Ми, всеки лъже за нещо, след задника на всеки ли трябва да вадят кирливи ризи? Мнооого тъпа постъпка от страна на продукцията.

# 936
  • тук и там
А тази до Нина, Гергана ли е?
Нина и преди и сега ,най-много ми харесва като визия.Още ме е яд че отпадна.Какво и трябваше да избира Ваня..Можеше още да е във фермата.

# 937
  • Другата България
newsm78 Пак съм аз.
Този до Александра, зад едната близначка кой е? Фен ли е?

# 938
Ваня Джаферович

# 939
  • Другата България
Embarassed doh comp03
Много съм проста, този направо го забравих, че е някакъв във формата. Изложих се, сори.
А тази до Нина, Гергана ли е?
Нина и преди и сега ,най-много ми харесва като визия.Още ме е яд че отпадна.Какво и трябваше да избира Ваня..Можеше още да е във фермата.
Тя е, Гергана.
Аз също много харесвах Нина.

# 940
И аз харесвам много Нина. Достойно постъпи, че избра Ваня. Не се биеше в гърдите, че е силна , а в същото време избра един силен противник. Малко и трябваше да победи Ваня.
Искрено се изненадах от годините на Гергана. Изглежда малко над 40. А уж е супер поддържана жена. Изглеждаше , като работар, за съжаление и нея твърде кратко я гледахме във формата.
Като тегля чертата мисля, че повече харесвам емигрантите от формата. Тукашните ме разочароваха. Най-вече бат Георгей, задушавам сА на моменти, като му слушам простотиите. А е умно момче..

# 941
Сашка с новата прическа съвсем е заприличала на ТВ-водеща. Остава само да бъде изстреляна.  Grinning

# 942
  • София
Милена също я няма на снимките. А Гергана едва я познах с тези екстеншъни.  Rolling Eyes

# 943
  • Другата България
 smile3555 Наистина я няма Милена, чак сега се усетих. И Ванчето не видях.
Абе не са всички там, от присъстващите само Дидо, Сашка и Роман са от тези, които все още са в играта, не знам наистина ли смятат, че някой си мисли, че е в реално време всичко?

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 13:55 от Merri_An

# 944
Иван ( водещият) пак го няма. Имам чувството, че той страни от някои инициативи и Андрей напоследък е много по-деен.

Общи условия

Активация на акаунт