ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #11 [256]

• 40 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Привет Stuck Out Tongue Winking Eye
закуска? Joy

# 676
  • дали?
благодаря виии KissKissKissKiss

Таре, идея си нямам ква е тая Горчива ашк? Rolling EyesJoy

Да си ми жива и здрава, мила моя Джадъъъъъ! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
обичкам те! KissKissKiss

# 677
  • ... да усещаш мириса на море ...

Скрит текст:
Е, как бе, Acı Aşk (Горчива любов), върви сега по бтв от 21:30 с Атешче и Сечо. Това е първият сериал на Алперен Smiley Само 13 оригинални епизода е, така че няма да се влачи дълго Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
  • дали?
Скрит текст:
Е, как бе, Acı Aşk (Горчива любов), върви сега по бтв от 21:30 с Атешче и Сечо. Това е първият сериал на Алперен Smiley Само 13 оригинални епизода е, така че няма да се влачи дълго Stuck Out Tongue Winking Eye
аууу, Сечо JoyJoyConfoundedConfounded
не ми стига мижането заради Кънчо Smiling Imp сега пък да мижам и заради Сечо JoySmiling Imp
ох, Атешче, не можа ли да снимаш с Чаатай ImpImp

# 679
Ама по бтв два турски сериала ли дават? Едновременно? JoyJoyJoy баси, тези вярно прекаляват Joy все едно няма други сериали на този свят Joy

Сега им видях програмата Joy вярно двата сериала един след друг ги дават и от 6 следобед Опасни улици, дето май най-си струва гледането от тези трите Trollface

# 680
  • Пловдив
Добро утро!
Спокойна, лежерна и позитивна сряда!

# 681
# 682
# 683
    Яяяя......ами....JoyHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Калоферското хоро.....ряпа да яде....Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 684
    Яяяя......ами....JoyHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Калоферското хоро.....ряпа да яде....Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

JoyJoyJoy вярно е

# 685
Здравейте 🤗
За много години😘😘😘
Нека бъде здрава, щастлива, успешна и късметлийска за всички вас😍😍😍😍
Аз съм по нова тук, но толкова спокоен Чачи не съм го виждала🤨 това ще е заради нещо мноооогооо добро 😉👍🏻 

# 686
  • Пловдив
Добро утро!
Позитивен, приятен и спокоен четвъртък!

# 687
Привет Stuck Out Tongue Winking Eye
Пончик малко е пообновил Чачовия сайт нови снимки. Stuck Out Tongue Winking Eye

А най-голямата фемирка сред рускините едва сега забелязала, че Късокракая имала сайт, направен от Пончик и щял скоро да се преведе на английски и да я лансират по света Joy Joy Joy Joy Същото е писала и за Чачовия сайт, а той отдавна си има английска версия JoyJoyJoy

# 688
  • дали?
А най-голямата фемирка сред рускините едва сега забелязала, че Късокракая имала сайт, направен от Пончик и щял скоро да се преведе на английски и да я лансират по света Joy Joy Joy Joy Същото е писала и за Чачовия сайт, а той отдавна си има английска версия JoyJoyJoy
ще я лансирали по света JoyJoyJoyJoyJoySmiling Imp
ама са омъглени тия JoyJoy
най-много да си лансира трътката до печката с черпака Smiling Imp

Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 689
Ранини потвърждава, че ще има 3-ти и 4-ти сезон на Пазителя Stuck Out Tongue Winking Eye Ще бъдат излъчени през 2020 година Stuck Out Tongue Winking Eye ай, честито Joy От Нетфликс явно са много, много доволни и затова ще има още два сезона. А имаше тук случай на един интернет сериал, мноУ прехвален, дето уж едва ли не беше гледан от милиони зрители пък накрая даже не заснеха всичко предвидено. Joy Та фактите показват кое се гледа и кое не. Което се гледа има много сезони, което не се гледа се финишира набързо. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт