Азиатска козметика и грим 6

• 45 652
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, момичета! Оказа се, че в stylekorean ти дават $0.50 за ревю не на цялата поръчка, а на всеки отделен продукт в нея и от 4 продукта натрупах $3.10. Край, фронтът замина...

# 481
Скрит текст:

Малко го посмачках. Ама не пише, че е с вит.С. Дощо така съм решила. Може бе защото е оранжев и мирише на портокал
И аз много го харесах този серум от няколкото тестерчета, които ползвах. Но пък изобщо не харесах серума с черен чай. Обмислям да взема цялата серия Витал Вита и охлювената им есенция, както и серума на Blithe. Ужасно ме е яд, че изпуснах бялата сделка, имаше няколко продукта, които бих приютила с най-голямо удоволствие, особено на онези цени. Laughing
Както писах по-горе имам и аз мостри на крема и на серума. Серума е много хубав, хидратира и озарява, но крема не е моя, не ми допада.Може би след време бих взела само серума.

# 482
Момичета, момичета! Оказа се, че в stylekorean ти дават $0.50 за ревю не на цялата поръчка, а на всеки отделен продукт в нея и от 4 продукта натрупах $3.10. Край, фронтът замина...

Хаха. Отивам да видя и аз 😂😂😂

# 483
По добре си пази ревютата за следващата година /аз поне така мисля да направя/, за да може като ти изтече членството,пак да си го подновиш.
И аз така мисля да направя и след първоначалните за събиране на точки не съм писала повече ревюта, но се зачудих дали няма някакъв скрит бонус Simple Smile Знам ги мембършип кодовете - имам 4ри за по 10 долара, които така ще си изгорят,защото не пазарувам от там за по 80долара Sob

VV, за да можеш да пишеш ревюта трябва да си отбележиш поръчката като получена. В My Review и Wallet менютата можеш да видиш какви са ти натрупаните бонуси и продукти с възможност за ревю. За текст дават 20цента, за текст и снимка-50 цента.

# 484
  • София
Както писах по-горе имам и аз мостри на крема и на серума. Серума е много хубав, хидратира и озарява, но крема не е моя, не ми допада.Може би след време бих взела само серума.
Тес, тази серия има два крема, кой от тях не харесваш - Ол ин уан радианс или Синерджи крийм?

# 485
Тес, тази серия има два крема, кой от тях не харесваш - Ол ин уан радианс или Синерджи крийм?
Ол ин уан радианс

# 486
  • София
Благодаря ти много, сейвнах си в записките, че не става!  bouquet В такъв случай или ще пробвам другия, или ще взема само серума и тонера.

# 487
Момичета, имате ли наблюдения за тези два продукта

# 488
Това ми харесва
https://www.yesstyle.com/en/tosowoong-sos-spot-whitening-vita-cl … 9?cpid=1061743668
Много добре хидратира, така да се каже просветлява кожата, след нанасяне е доста сияйна, което на мен много ми допада особено когато не нося грим.

# 489
  • Русе
Току-що  си поръчах доста нещица от roseroseshop, дааа сеее надяваме, че ще дойдат бързичко и няма да бъдат задържани. Grinning

# 490
Интересна статия за видовете серуми и комбинаццията им на разбираем език Simple Smile
https://www.geekyposh.com/face-serums-101/
Here are some ideas on how you can mix and match these serums:

Healthy skin with with a focus on prevention:
Morning → antioxidant serum + optional hydrating serum
Evening → anti-aging serum + optional hydrating serum OR weekly exfoliating serum + anti-aging serum

Dull and textured skin
Morning → antioxidant serum + non-retinol/hydroquinone brightening serum
Evening→ exfoliating serum + brightening serum

Mature skin wanting to minimize signs of aging (my current mix!)
Morning → antioxidant serum + non-retinol anti-aging serum
Evening → weekly exfoliating serum + anti-aging serum OR anti-aging serum + brightening serum

Acne-prone and congested skin
Morning → antioxidant serum + hydrating serum
Evening → exfoliating serum + hydrating serum OR brightening serum (to help with acne scarring) + hydrating serum

# 491
Попадали ли сте на отзиви за този нов серум? Jolse пуснаха видео ревю на корейски Simple Smile, а в cosdna състава изглежда добре.

# 492
Някай с мнение за този околоочен крем и тонер има ли?

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 15:32 от qeq

# 493
  • Ловеч
Здравейте!
В търсене съм на серум за лице. С нормална към комбинирана кожа съм. В момента привършвам малка опаковка на серума на ЕЛ Advanced Night Repear. Много ми харесва и търся нещо с подобно действие. До колкото знам във форума има момичета, които са го ползвали и могат да предложат нещо подобно или по-добро.
Сега използвам и ферментиралата есенция на Benton. След нея мога ли да слагам серума от охлюви на марката или нещо друго да предложите?

# 494
В момента привършвам малка опаковка на серума на ЕЛ Advanced Night Repear. Много ми харесва и търся нещо с подобно действие.
Missha имат ампула, която е направена като реплика на серума на Ести. Другия продукт, който според Rene е с  подобно действие (но мнооого по-добър и чист състав) е Manyo Factory Bifida Ferment Complex.

В момента в roserose има някои много добри предложения в секцията 2018Best

https://www.roseroseshop.com/sales/2018-best

Общи условия

Активация на акаунт