Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 527
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Относно welcome drinka и ние ще сме с такъв и ще е след всички церемонии, преди влизане в ресторанта, тъй като все пак се честити на младото семейство, че вече официално са семейство Simple Smile На какви подаръчета за гости сте се спряли, харесват ми бурканчета с мед, но скоро на наши приятели на сватбата се даваха такива и не желая да се повтарям. Някакви други идеи освен керамични сувенири. Върти ми се в главата саксийки със сукуленти или незная, солнички, отварачки? Искам нещо по-интересно! Вие на какво сте се спряли?

Нашите са лъжички.
Могат да си разбъркват с тях кафето сутрин хората или просто за красота. 😊

Много са хубави и наистина е подарък, който ще се използва! Добър избор!

# 346
Ние също предпочитаме да си намерим момент да си поговорим неангажиращо и да се забавляваме с всеки, вместо да спираме купона и да обикаляме масите, а някой след нас да върви с кутия, малко като на просия го усещаме....И все пак - лично усещане Simple Smile

# 347
Ние ще приемаме подаръците и поздравленията по време на welcome drinka, не ми допада това обикаляне от гост на гост по масите. И като гост не ми е било приятно, да чакам да стигнат младоженците до нашата маса, не можеш да станеш да танцуваш на спокойствие нито да мръднеш на някъде. Не мога да разбера тази традиция и хич не ми е по вкуса. Някой казват че било уважение, да си поговориш със всеки гост.. еми факт че са поканени на сватбата достатъчно трябва да им говори че ги уважаваме.
И аз го казвам това на всички наши младоженци и обикновено се вслушват и разбират, но понякога или програмата е много нагъсто и не позволява да се отдели 1 час преди да се седне по масите, а хората са вече гладни и жадни или пък някои родители и близки роднини повлияват на младоженците да си правят класическа наздравица. Важното е да има мир и любов, пък кой както го усеща Simple Smile

# 348
  • Варна
И ние ще сме с уелкъм дринк веднага след изнесения ритуал. Тогава ще приемаме подаръците и поздравленията от гостите.

# 349
Хора, аз имам голям проблем с песента за първия танц. Искам да е романтична, но всички вече са много комерсиални или захаросани, и са избирани 1000 пъти за първи танц. Моля ви дайте някакви предложения.

Тази беше нашата.

А подаръчетата ни бяха такива книжки. Тези лъжички наистина много ми харесаха и на мен. Чудесен избор. Simple Smile

# 350
Ние за сега сме избрали на Ерос Рамацоти и Анастейша. Но с танците ни няма много и ми се иска да понаучим някоя стъпка.

# 351
Sunflower92, Вашата ми беше фаворит, но младоженеца бързо бързо ме отряза и започна чуденката. Simple Smile

# 352
Лъжичките са много красиви!Аз лично бих си ползвала такава с кеф.
  На минали вече през събитието-Колко време ви отне посрещането на гостите и получаване на поздравите?Знам,че
зависи от много неща,но горе-долу.
  Дъщеря ми избра да направи поканите за кумовете като кутия.В нея ще има текст,техни общи снимки от разни съвместни преживявания-една в пепел от рози за кумата и една в светло сиво за кума.Ще ги направим така,че да са използваеми след това.

# 353
Хора, аз имам голям проблем с песента за първия танц. Искам да е романтична, но всички вече са много комерсиални или захаросани, и са избирани 1000 пъти за първи танц. Моля ви дайте някакви предложения.

Тази беше нашата.

А подаръчетата ни бяха такива книжки. Тези лъжички наистина много ми харесаха и на мен. Чудесен избор. Simple Smile

Много ме заинтригува с тези книжки, но не ми се отваря линка да видя какви са.  Може и на лично да ми изпратите линк. Песента ви е прекрасна, нежна!

# 354
  • Sofia
При нас уелкъм дринк- а ще е по времето , когато ние ще сме на фотосесия (между църковни брак и изнесения, фиктивен, брак) за да могат хората да починат или да отидат до стаите си. След това изнесен ритуал и след това индивидуални снимки с гостите,поздравления и поднасяне на дарове.

# 355
  • Варна
Ние няма да имаме църковен брак, фотосесията ще бъде преди изнесения ритуал, който при нас ще бъде законен. По този начин избягваме евентуалните дупки от време през което гостите да се чудят какво да правят, защото на повечето сватби, на които съм била се получават такива промеждутъци от време и лично на мен това винаги ми е било много досадно.

# 356
Ние няма да имаме църковен брак, фотосесията ще бъде преди изнесения ритуал, който при нас ще бъде законен. По този начин избягваме евентуалните дупки от време през което гостите да се чудят какво да правят, защото на повечето сватби, на които съм била се получават такива промеждутъци от време и лично на мен това винаги ми е било много досадно.

И при нас фотосесията е преди ритуална зала точно поради същата причина. Да може гостите просто да си се придвижат след ритуала и да се настанят в ресторанта без да се чудят какво да правят в някакъв кофти промеждутък, в който нито да се прибереш, нито кафе да пиеш Simple Smile

# 357
Нашата фотосесия е преди църковния брак, след това заедно с гостите отиваме към ресторанта, където ще е изнесеният ритуал. За уелкъм дринка не сме го мислили много точно, но ще гледам като пристигнат хората да получат по нещо за пиене и да има докато приключим с ритуала и по време на поздравленията преди да влезем в ресторанта за вечеря. Представям си го сравнително непринудено, да видим какво ще кажат от ресторанта Simple Smile
Иначе вече си взех самолетен билет с бъдещата ми нова фамилия и някак започвам да осъзнавам всичко Simple Smile

# 358
А колко време предвиждате за фотосесия? Нашите фотографи казаха да предвидим 2 часа, което ми се струва доста, защото гостите ще трябва да чакат през това време. Ориентировъчно програмата е за сега следната - 14 - вземане на булка, 15 ритуална зала, 15 и 30 църковен брак и от 16 до към 18 да е фотосесията. В 18 да е уелкъм дринка и настаняване на гостите в ресторанта. Нещо обаче не ми харесва, не сме запазвали точни часове все още за залата и църковния брак.

# 359
Аз пък съм на вълна меден месец. Твърдо съм решила екзотична дестинация, но не мога да избера коя. Разглеждам Малдиви, Мавриций, Борокай и Мексико. Навсякъде ми харесва по нещо и е голямо чудене.
При нас фотосесията е след ритуалите, май около 1-1:30 беше отделеното време.Програмата ни е 16:30-изнесен+църковен ритуал, 17:30 - коктейл с поздравления и 19:30 - ресторант. Като при нас всичко е на едно място.Нямаме придвижване от едно място до друго

Общи условия

Активация на акаунт