Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Като помислих малко и взех да се притеснявам относно излизането от сериала на героя Фабри 🤔
Каква причина биха имали продуцентите да сложат край на тази сюжетна линия и как по-точно планират да завъртят нещата, за да получат фамилия Дивит обратно акциите?! Много нелогично развитие ми изглежда. Да не вземат да претупат историята и да ни изпратят разплакани по живо по здраво 😢
Иначе както писа Planet и на мен не ми изглежда Ок актьора да пише такива постове, но ако е вярно, че не може да се свърже с тях явно е бесен...

Редактирам: откраднах си нещо от Пинтереста по повод стайлинга 😊

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 19:38 от Evelina Georgieva 604172

# 16
  • Варна

ЕвелинчеHug  какви са тези черни мисли посред празник, джанъм?!   newsm09

Аз пък, като се замисля  newsm78 нищо впечатляващо не прави Озберк бей.  Peace
   А и накъде ще се развива образът му?  newsm78 - Ще продължи с гадостите?   ooooh!
   И без това само отрицателни образи са новите попълнения!  ooooh! Време е за отпуск на някои от старите дразнители.  newsm78  Следващата, която може да напусне е Айлин.  newsm78 И без това Емре иззе функциите й.  Angry
   А за това, как ще върне акциите?  - Като мама Дивит - по телефона.  smile3503

# 17
Добър вечер в новата тема,момичета!
Много красива Демет на новите снимчици.Харесва ми и все повече отива на Джан.С якетата са страхотни.
За актьора,който изпълнява Фабри и неговото "публично жалене",мога да кажа,че нито е мъжко,нито красиво.На продуцента също не му прави чест,ако ситуацията е такава,но нали за това са договорите,адвокатите и неустойките за некоректната страна!Както си тръгна "изпратен и изтупан от Джан",така вероятно ще напусне и проекта.Делегирал е права и Айлинката ще се вихри.Няма да ми липсва!
Джан е получил нов подарък от полска фенка

Ознур много работи

Желая ни много смях и весели моменти в новата тема😙Лека и топла вечер!

# 18
  • Варна
     Иве,  Hug  аз никога не бързам да изразявам мнение в такива случаи, докато не се е изказала и другата страна.  Peace  Защото знам, че истината винаги е субективна.  Crossing Arms Това е неговата гледна точка, но колко е откровен - той си знае.  newsm78 Ако чуем и позицията на екипа, може много да се изненадаме?!    newsm12
    И аз много се радвам, че екипът се вслушва в мненията на зрителите си.  newsm10  Всички протестираха срещу стайлинга на Санем и вече виждаме мнооого хубави промени.  newsm53
    Наистина много си подхождат на новите снимки. Ама и Демет трябва да стане лице на Деса.   smile3503

# 19
От мениджърите  на Джан

И самите тях, разбира се..

Вълнуват се от наградите на GQ.Confused Джан миналата година получи една от наградите на GQ.

Някой ни подсказва  нещо  или ни заблуждават?Rolling Eyes
Ще има ли бомба в съботната серия?Misc Bomb

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:20 от alex_94

# 20
Това е Демет на снимката нали, Алекс?
No one keeps a secret? И това до бомбата ковчег ли е?
Много интригуващо ако има скрито послание 🤭

# 21
  • На правилното място в правилния момент
Момичета, да ни е честита новата темичка! Само положителни емоции да носи! Kissing Face

И аз ще правя малък петъчен маратон на две серии след дългата работна седмица.

Гледам снимките, фраговете и др. и с нетърпение чакам новата серия. Лека и спокойна вечер от мен! Revolving Hearts

# 22

Eva, Hug на мен ми прилича на бижу...Open Mouth

Thinking

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:36 от alex_94

# 23
  • Варна
       Никой не пази тайна!
     Ако това е подсказка, че ще излезе тайната им наяве?  newsm78
     И във фрага имаше такава подсказка.  Peace - "Те са гаджета!" Сякаш  Дерен анъм повтори нещо, което е чула?! newsm78
     Това, може би означава, че Айлин си е пуснала отровата! И в агенцията вече са информирани?! smile3530
     Санем трябва да побърза с разговора с  мама, преди отровата да е стигнала и в къщата й! Crossing Arms
     Но аз така и не разбрах - сънува ли мама Мевкибе, или наистина някой влезе у тях?  newsm78

Алекс, това на снимката Демет ли е, или Санем?  newsm78
    Ако е Санем - накитите й се увеличават и все повече заприличва на Джан бей?!  newsm78

# 24
На фона на романтичните моменти които предстоят мира не ми дава онзи сън на Санем, когато Джан и подари кехлибара. Ако това стане реалност, кво праим тогава? Емре в Босфора с пробита лодка, Джан в тропическите гори на Перу маймуни да снима и рани да ближе, а Санем в прегръдките на мама Мевкибе докато дойде време за полета до Галапагос Whistling

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 23:16 от Slawena

# 25
Planet,🤗 показват ни стайлинга на Санем, все повече заприличва на Джан, сближаването е много плътно...😂

Демет е уловила Джан за пръста и не го пуска...😉

# 26
  • Варна

Алекс   Hug 

Чок гюзел олмуш!  newsm53

# 27
# 28
Planet,🤗 показват ни стайлинга на Санем, все повече заприличва на Джан, сближаването е много плътно...😂

Демет е уловила Джан за пръста и не го пуска...😉
Алекс,счупи му фалангите това момиче,
толкова ли няма къде да го хване😂😂😂,и в последната секунда си дръпна муцунката от под мустачките😉

# 29
  • Варна
     Те, че се сближават?  newsm78 - Сближават се!  Peace
     Ама Джан бей няма да премине на следващото ниво, без да поиска разрешение от мама Мевкибе!  Naughty
     Той е джентълмен.  Олмаз!   smile3503
     Ако не слуша? - Бюреци йок!   Долма йок!  Лошоооо!  ooooh!

Като доди мама на проверка, какво я пита Джан бей? - Вие какво си помислихте? /демек - Аз не съм такъв човек!  Naughty /

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 23:41 от Planet

Общи условия

Активация на акаунт