Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 096
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Марката козметика VZK с какъв произход е?  В смисъл българска,  френска,  полска... Захледах един серум,  но не си носех очилата и не можах да разбера къде се произвежда. Благодаря.
Не знам каква е,имам крем,ще погледна вкъщи.Серумът с хиалуронова киселина ми свърши,а беше много хубав.Ще изчакам да го пуснат на промоция и пак ще го купя.

# 256
  • София
На крема за ръце пише Сърбия.
Аз за сега само него и балсама за устни съм ползвала на марката. Доволна съм и от двете.

# 257
VZK е от марките на Lilly Drogerie

# 258
  • Бургас
И моят крем е произведен в Сърбия.

# 259
Аз имам крема с пантенол, и той е сръбски.

# 260
Благодаря за препоръките за рол он предните дни. bouquet Взех на Балеа сензитив, че имаше повечко хвалби и засега наистина се държи добре при мен Simple Smile Сега обаче го закъсах с устните. Имам няколко балсама на Балеа, Нивеа и Еос, но нищо не помага. Ужасно са ми сухи, чак ме болят. На Биодерма ползвах допреди няколко месеца и бях доволна, но се чудя дали няма и нещо друго ефикасно.

И да похваля хидратиращите шампоан и балсам с манго.

Аз съм с доста проблемен скалп и суха напоследък коса. Вчера ги пробвах и днес ми е много мекичка. Simple Smile

# 261
  • София
+1 за шампоаните и балсамите както с манго, така и с нар.

# 262
аз харесвам балсамите на Velnea (марката на Lilly) с кокосово малсо, с лайка, шоколадовия им също,  и на Alverde с невен ( харесван и от много други. Тези на Балеа не ми подхранват изобщо

# 263
аз харесвам балсамите на Velnea (марката на Lilly) с кокосово малсо, с лайка, шоколадовия им също,  и на Alverde с невен ( харесван и от много други. Тези на Балеа не ми подхранват изобщо
На Балеа аз ли не уцелих или не са хубави, не знам. Преди дни купих няколко, нито един не ми ги подхранва.

# 264
  • София
За устни използвам от години обикновения крем на Нивеа, в синята кутийка (най-малка разфасовка). Пробвах разни балсами за устни, но нито един не е така ефикасен. Винаги слагам крем и под червилото, бързо попива и нямам проблем с нанасянето на червилото, а устните ми не изсъхват.

# 265
В Лили или ДМ предлагат ли капки, които се капват във фдт за да го изсветлят или потъмнят? Искам да изсветля фдт си, защото ми е прекалено тъмен и оранжев, а е най-светъл тон и не стои добре, а пудри не обичам да слагам. Добавяйки крем не се получава.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 08:19 от harley.quinn

# 266
В Лили или ДМ предлагат ли капки, които се капват във фдт за да го изсветлят или потъмнят? Искам да изсветля фдт си, защото ми е прекалено тъмен и оранжев, а е най-светъл тон и лицето ми не стои добре, а пудри не обичам да слагам. Добавяйки крем не се получава.

Да, на Катрис. В тубичка е.

# 267
И на Алверде съм виждала, но не съм използвала. Аз техните неща не ги харесвам по принцип, може би пробвай на Катрис.

# 268
Да, на Катрис ще пробвам, досега ги разглеждах и търсех отзиви. Не знаех, че имат. И аз само за на Алверде знаех и споделям същото мнение, не ми допадат нещата им, не са им сполучливи.

# 269
На есенс мисля, че също има

Общи условия

Активация на акаунт