Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 554
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 140
   Извинявам се, но снощи нямах възможност да гледам "Фермата" и преди малко потърсих да гледам повторението от снощи, но не намерих нищо. Интересувам се за кого гласува Георги?

# 1 141
  • Вестерос
Няма лошо, че са простили и дали шанс. Лошо е, че подобен се спряга за достоен.
Аз тук цветущи обиди ала романовите не съм прочела.
Имаше отвратителни неща!  Чак ми настръхнаха космите по необезкосмените части.
Щом прописах...
И това, че се считате за последна инстанция и само вие решавате кой е достоен...

Чак последна инстанция и да не е достоен , има по-достойни от него. А ти 3 месеца беше свободна да се включиш с коментари и да ни покажеш своята позиция Rolling Eyes А не да се разпишеш, за да поучаваш.

# 1 142
  • Другата България
   Извинявам се, но снощи нямах възможност да гледам "Фермата" и преди малко потърсих да гледам повторението от снощи, но не намерих нищо. Интересувам се за кого гласува Георги?
За Дидо.

# 1 143
Аз в началото си позволих да "нахраня" някои от участниците в темата тук, но после осъзнах, че не си заслужава усилията. Те нито ще се трогнат от нечии упрек или критика, нито биха се извинили за свинщините, на които станахме свидетели.
Обаче за продукцията продължавам да им сипвам, те не заслужават и половината от нашето внимание, защото постоянно ставаме свидетели на гнусни прояви на побутване и нагласяне на участници, както и тендециозното изпростачване от страна на Иван и Андрей. Ако бяха толкова големи радетели за доброто и съединението, това предаване нямаше да заприлича на биг брадър с нотки от кравешки лайна и миризма на млад пръч! Ще си сложа вече телевизионна спирачка да не гледам подобен род глупости, освен ако не е сървайвър и то ако продукцията е на Милошев.

# 1 144
За Дидо, ни написа Роман на китката си демек той му в я сърцето...Но не му вярвам на Георги

# 1 145
Роман ми отговори, казва че е доволен от представянето си, но ако може да върне времето би променил отношението съм към Лили и Роси.

Вятърът, вятърът духа в друга посока  Wink
Просто човекът произлиза от среда, в която е нормално да си груб и циничен с жените. Обаче ... изненада! Много хора не мислят така! Време е да се смени посоката!
Следва разкаяние, ред сълзи, ред сополи, защото 100 000 не са за изпускане. Колко му е да се покае, пък после ... той само си знае   Naughty
И като нищо ще се извини публично на финала и на Роси и на Лили.
Все пак ще гони и зрителския вот който сега е яко срещу него.

# 1 146
  • Вестерос
Роман ми отговори, казва че е доволен от представянето си, но ако може да върне времето би променил отношението съм към Лили и Роси.

Вятърът, вятърът духа в друга посока  Wink
Просто човекът произлиза от среда, в която е нормално да си груб и циничен с жените. Обаче ... изненада! Много хора не мислят така! Време е да се смени посоката!
Следва разкаяние, ред сълзи, ред сополи, защото 100 000 не са за изпускане. Колко му е да се покае, пък после ... той само си знае   Naughty
И като нищо ще се извини публично на финала и на Роси и на Лили.
Все пак ще гони и зрителския вот който сега е яко срещу него.
Това очаквам аз.

# 1 147
  • София
Този романчо е като мат'рял за учебник.
Нулево уважение към жените, класически мизогинист, но някак на повърхността смята МАМА за най- святото. На хората семействата и децата им са най- святото.
Сигурно не го е обичала. И си избива комплексите на другите жени. Сълза.

Скрит текст:
Не ме разбирайте погрешно, просто хора, които имат такова поведение спрямо жените, а в същото време размахват клишета за маминка, определено са увредени комплексари.

# 1 148
Много хъс в темата!
Много омраза ...Към Роман основно.
И впрочем същия груб език, обиди и  недостойни предположения.
Или обяснението е , че той се бори за 100 бона, а те -  не.  Значи може...

Дами, животът е многолик!
Не размахвайте клишета.
Допускайте недопустимото.
Хората , които вчера гласуваха за Роман го направиха.
Лили и Роси простиха и му дадоха рамо. Браво на момичетата!
А ти като размаха клишетата голяма я свърши.  Joy

# 1 149
Супер съм щастлива 🎉🎉🎉 даже и конспиративните ви коментари не можеха да ме засегнат.
Вятър, ще те отвеят тук, предупреждавам те 😂😂😂 Питай патилото тук.

# 1 150
  • Сред мелниците
За да не се хаби красноречие, да кажа на твърдата агитка  " Разпни Роман!!!" ,
че няма да влизам в спор с тях.
Тук имаше две три момичета, които предложиха друга гледна точка към поведението му, но бяха удавени в придошлото цунами Simple Smile.
На тях им се извинявам, че така и не отделих от времето си да им кажа, че и други мислят като тях. Задоволявах се да ги лайквам.
Агитката "Разпни Роман!",  както подобава на истински запалянковци, премина на по-високо ниво
"Разпни и Роси, Лили и ......т.н.'щото го подкрепиха.
Брех,  и последната инстанция!

# 1 151
  • София
Брех,  и последната инстанция!
Аз пак да питам - откъде ти хрумна, че някой тук се изживява като последна инстанция?

Също така предполагам, че като потребител с почти 1000 мнения знаеш, че последователните постове са забранени от правилника на форума и че всеки пост може да се допълва или коригира в рамките на 24 часа от постването му.

# 1 152
  • София
В (като Вятър), направих си труда да прочета и доста от коментарите във ФБ. Долу-горе един от десет е в полза на Роман. Останалите са против.
Малко са участниците, за които има толкова единодушно отрицателно мнение. За повечето има почти по равно разделен вот  за и против.
Друго няма какво да кажа.

# 1 153
Мари-Мар публикува линк към епизода без реклами. Заповядай, ако още не си го изгледала.
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ2aWQuYnR2Lm … tc2czNzg3NDY5Mg==

# 1 154
Ах, защо няма реакции, като във фб  само един палец е недостатъчен в Мамата.

Г-жо Вятър(или може би трябваше да се обърна с другарко), що така с тиганицата ни подкарахте?! То е ясно, че не може всички да харесват едни и същи играчи. Ама да има малко от малко уважение. Аз лично макар да не разбирам например избора на симпатии на Няма смисъл, Феникс и явно Вашия не съм си позволила да държа тон, 'ма що, 'ма как..
Всеки има право да харесва и подкрепя, когото си иска. Стига да не пречи и не натрапва мнението си на другите.
Не може ли просто да си коментираме без да се караме. Хеля пък за един Роман. На който впрочем аз днес лично благодарих, при все че не го харесвам, че намери време да ми отговори на въпросите...
Откога човек да има мнение и да го изразява е нещо лошо?

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 18:57 от BaDBluEeYeS

Общи условия

Активация на акаунт