Звездни компромати- 389 част

• 59 570
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Тъй де, ама имаше друг начин да ни покаже , че ги няма тия ужасни нокти!

# 241
Добре, че е публикувала. В бг-мамата доста потребителки изразиха притеснения как ще се оправя с тия нокти, когато роди. Успокоително е да разберат, че ги е изрязала.

Имаше и такива, които твърдо заявиха, че нямало да си ги подкъси. Сякаш лично са обсъдили въпроса с нея  Crazy ooooh!

# 242
  • Бургас
Какви гнусни ноктаци Stuck Out Tongue Closed Eyes
В очакване съм за първите бебешки снимки. Сигурно е поръчала за бебето комплект за изписване в тигрови шарки 😁

# 243
Мислех да вадя губерката, ама тия полуспихнали балончета не ме вдъхновиха.

# 244
# 245
Ама ноктите на Антония са заменени с други, от същия калибър. Демек нищо ново под слънцето. Просто е добавила и къна за разкош.
Бебето на Фики е много сладко!

# 246
Според мен клъцнатите нокти са тези от снимката с къната. Явно за последно в пуснала снимка с тях.

# 247
RIP ноктаци.
И амин!

# 248
Сега забелязах, че изрязаните нокти са 9 броя. Да не би да си е оставила десетия нокът като хигиенен, за зор заман?!

# 249
Мари на Гала е хубаво момиче, но се презентираше като скромна, мила, ранима, а изявите и' въобще не кореспондират с този образ. Отделно и тя доста си обработва снимките, защото когато посети Стефан в Брадъра, останах изненадана, че всъщнос е малко мощничка (реално съвсем нормална фигура, но не и тази от снимките).

Сериалът с Приянка - Куантико, беше интересен през първия сезон и тя ми стана доста симпатична и сега като я гледам леко се разочаровам, така де ..доста несъвпадаща двойка..после пък си мисля - ами не е невъзможно, не може всички да са като София Вергара и Манганиело например ☺

Изрязани нокти 😝...на един нокът разстояние сме от нечия крайна продукция 😷

# 250
# 251
  • Viena
Има и снимки на ръката й без нокти с подходящ за бъдеща майка маникюр, Алелуя!!!!!

# 252
elle.n - мерси за инфото.  Значи цяла една бляскава кариера се е развила под носа ми без да забележа.

# 253
Това било Бонка 🙄
Скрит текст:

# 254
Браво, чудесно се е анимирала.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт