Звездни компромати- 389 част

• 59 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Как без грим ? С грим е!

# 466
Станкулова отговаря на въпроси в Инстаграм - детенцето й се казва Теа /не знам дали е писано вече/, все още не е омъжена и скоро щяла да се връща на работа.

# 467
От къде дойде тази мода да се казва детето Теа, а не Теодора?

# 468
  • София
Мелания с нов цвят на косата.

Скрит текст:
Сега вече с Тръмп са като кръвно сеемйство- брат и сестра Laughing

# 469
Харесва ми Радева. Има и хубав глас. Единствен кусур- зъбите. Това, което събеседват- идея си нямам дали е точно така.

# 470
Харесва ми Радева. Има и хубав глас. Единствен кусур- зъбите. Това, което събеседват- идея си нямам дали е точно така.
Точно зъбите забелязах и аз
Президента е станал по-симпатичен с годините. Като млад не е бил нищо особено според мен

# 471
  • София
От къде дойде тази мода да се казва детето Теа, а не Теодора?
Винаги е имало мода в имената. Като забременях, бях решила, че ако родя момче, ще се казва Калоян. Изобщо не предполагах, че по онова време името е едно от най-модните. Родих момиче, де.
Иначе Теа много ми харесва. Едно такова, нежно звучи.

# 472
Станкулова ... скоро щяла да се връща на работа.
Ужас! Joy

Хванах последните 5 мин от интервюто с Президентшата. Карбовски на "ти" ли й говореше? Rolling Eyes
Аз не я харесвам, но смятам, че си има писани и неписани правила на общуване. Все пак е първата дама на България. Карбовски да не си мисли, че срещу него е Деси от Столипиново?  Rolling Eyes

# 473
И мен ми хареса Радева. Има някаква харизма в нея когато е на „ живо”, от снимките не си личи. Стори ми се искрена. Трябваше отдавна да даде интервю, а не да се пишат съчинения по картинки.

# 474
Симпатична жена е Радева, някой питаше с какво се занимава и какви са нейните инциативи,ето разказа жената. И за роклите обясни.
Хареса ми, имаше снимки с някои нейни тоалети, които тук (както си му е реда бяха оплюти)бяха пускани и изглеждаше много добре.Висока жена, както тя казва забелязва се където и да отиде.
Е ,за някои изключително интелигентни съфорумки тя си е простакеса,ама кво да се прави тя е съпругата на президента, да са станали вашите мъже президенти да обсъждаме ваши рокли и букли😂😂😂

# 475
  • на пистата
Станкулова ... скоро щяла да се връща на работа.
Ужас! Joy

Хванах последните 5 мин от интервюто с Президентшата. Карбовски на "ти" ли й говореше? Rolling Eyes
Аз не я харесвам, но смятам, че си има писани и неписани правила на общуване. Все пак е първата дама на България. Карбовски да не си мисли, че срещу него е Деси от Столипиново?  Rolling Eyes
Тя му каза да си говорят на Ти,познавали се от много години и не и било удобно на Вие

# 476
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Защо е това вечно изискване миските, плеймейтките, манекенките или поп изпълнителите да са интелигентни и с богата обща култура ?
Хората си имат качествата необходими им да си вършат работата и да изкарват пари... не са ядрени физици или астрономи, все пак...
И освен това, да си мислиш, че поведението в инстаграм, фейсбук и в реалния живот се припокриват, трябва да си съвсем наивен... Всяко от тях си има целева аудитория и е премислено....

Страшно ме дразнят разни пишман журналисти, които умират да канят миски или плеймейтки, за да ги унижават или да проверяват общата им култура. За мен тези т. нар. журналисти са пълни нещастници... и имат комплекси

# 477
  • Разпиляна във въображението
Май в началото на интервюто казаха, че ще си говорят на ти, защото се познават от много време. Не си спомням дали не беше предложение от нейна страна. Показаха хубави снимки от пътуванията им, както и лични. Жалко, че това, което й е най-голяма цел, няма да се осъществи - за национална детска болница. Поне с такова впечатление останах от съпротивата на болница Лозенец.

Може ли някой да издаде тайната как да слагам снимки от Инстаграм? Какво ли не пробвах.

# 478
Надявам се, че идеята педиатрията ще се реализира. Тогава вече който иска да си приписва заслугите.

# 479
  • софия
Tea за мен е пъти по-хубаво от Теодора /но на мен като цяло това име никога не ми е харесвало/
Колкото до Малкоданска - тя постоянно пуска в инстаграм стари снимки. Тя и Станкулова през цялата си бременност не са спирали да пускат снимки , но стари такива с реклмна цел, все пак изкарват и пари от това. Така че ми е много интересно как бързо я спретнахте тази 'ужасна Гери ,дето си е зарязала детето и харчи пари на мъжа си'.
В повечето подобни постове ясно прозира завист и пълна неинформираност.

ПС: Много ми е противно /но масово срещано във форума/ да се говори за някой човек в минало просто време и с абсолютна категоричност. Подобни писания звучат така все едно авторката е била пряк свидетел и конфидант да дадения човек. Грозно е и само се излагате.
Имаме си хубавото минало неопределено време, което се използва за преразказване, а не за твърдение,че нещо се е случило. Това че някъде нещо е написано, не ви дава право да го разпространявате като факти . Ако не сте го видели - моля ползвайте неопределено време.

Общи условия

Активация на акаунт