Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е продължителността на междусрочната ваканция?
Какво е мнението за удължаването на учебната година до 15 юни?
Какви са мненията относно подаръците за деца, като компютри, игри и други технологични устройства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е продължителността на междусрочната ваканция?
-
Какво е мнението за удължаването на учебната година до 15 юни?
-
Какви са мненията относно подаръците за деца, като компютри, игри и други технологични устройства?
-
Какви са мненията относно участието на децата в олимпиади и публикуването на резултатите?
-
Какво представлява балообразуването за кандидатстване след 7 клас?
(тренирам с бЕлото за след 2 години
Иначе баткото ни имаше един период на главоболие и после реши че всичко се лекува с тайлол.... дори прекаляването с игри... но аз като една добра майка му обявих, че когато го боли глава след игри, ще се мъчи и няма да му дам нищо за глава... е, вече знае повече за лекарствата (покрай училище) и е наясно (уж) че лекарствата имат и страничните ефекти върху организма.

Там срещнах позната, която ме пита дали е много тежък петия клас. Та как ви се стори на вас този пети клас? Според мен е пресилена истерията около него. Нито материалът е тежък, нито имаше проблеми с опознаването на многото учители. Дъщеря ми го изкара изключително лежерно, без напън, без учене по нощите (реално повече от час на ден мисля не е учила у дома). Вярвам, че и догодина ще е така и леко се тревожа дали това безгрижие няма да ни докара проблеми със седмокласния режим на уроци и допълнителни занимания... И се чудя дали не е добра идея да въведем догодина някакви активности, които да я държат по-организирана. Вече се движи свободно из града (не сме в София, все пак) и изборът ще е по-голям, стига само да иска да излезе от магическия триъгълник: стрелба-езда-испански.